Dodaj do ulubionych

Caroline Derpienski

02.05.23, 19:43
Jak w temacie.

Gwiazda czy eksperyment społeczny?
Słyszeliście o niej wcześniej. Czy faktycznie z każdego można zrobić ''gwiazdę'', a przynajmniej osobę znaną?

Jedna z wypowiedzi:
Powiem Wam szczerze, że dzisiaj jest po prostu biednie. Buty 9 tysięcy. Biżuteria klasycznie około 25 tysięcy dolarów. Jeśli chodzi o torebkę, torebka Versace, biała, pasująca do sukienki, jakieś 10 tysięcy złotych. (…) Ja nie wychodzę po zakupy spożywcze w Stanach, jak nie mam na sobie minimum 50 tysięcy dolarów, ale z racji tego, że po prostu nie miałam głowy do dzisiejszego outfitu, to myślę, że ta kwota jest w granicach 20 tysięcy dolarów z biżuterią

Mój ojciec jest strasznie zaślepiony przez swoją ukraińską żonę. Ona, szczerze mówiąc, wydaje więcej niż ja. Akceptuję to, ponieważ sama kocham luksusowe życie. Rozumiem jej decyzję. Ale tak go omotała, że widujemy się tylko w Nowym Jorku na New York Fashion Week. Podziwia mnie na widowni i tylko tyle.

Łączycie się w bólu z Caroline?
Obserwuj wątek
    • mabel_mora Re: Caroline Derpienski 02.05.23, 19:53
      ani gwiazda, ani eksperyment społ. tylko prostytutka, która opłaciła artykuły o sobie (zresztą jedna z wielu)
      • lauren6 Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 21:44
        Otóż to.
    • lalkaika Re: Caroline Derpienski 02.05.23, 19:56
      Eksperyment bo nawet ja wiem o kogo chodzi.
      Ktoś ciężko promuje tego shona, prawdopodobnie jakiś etat na rynku się zwolnił.
      A w ogóle zapytaj riczarda. On wie takie rzeczy.
      • angazetka Re: Caroline Derpienski 02.05.23, 20:11
        No ja na przykład nie mam pojęcia, o kogo chodzi.
      • balbina1710 Re: Caroline Derpienski 04.05.23, 12:58
        lalkaika napisała:

> A w ogóle zapytaj riczarda. On wie takie rzeczy.

big_grin big_grin big_grin
    • jednoraz0w0 Re: Caroline Derpienski 02.05.23, 19:58
      Hudafak is Caroline Derpienski?
      • milva24 Re: Caroline Derpienski 02.05.23, 20:09
        Też nie wiem.
      • heca7 Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 15:17
        Gdyby nie podpisy pod zdjęciami na Pudelku też bym nie wiedziała. Tzn nadal nie znam kobiety ale kojarzę, że o niej tam piszą. W artykuły nigdy nie weszłam więc szczegółów nie znam i nie planuję poznać wink
    • anilorak174 Re: Caroline Derpienski 02.05.23, 20:06
      Az wuguglałam panią.
      Żałuję, że ją zobaczyłam.
      • daniela34 Re: Caroline Derpienski 02.05.23, 20:12
        Ja sobie żyłam spokojnie i szczęśliwie w mojej norce, do której nowiny o Karolinach Derpieńskich nie docierały. Zobaczyłam wątek i postanowiłam sprawdzić kto zacz. A teraz wrzucam wsteczny i szybciutko wczołguję się z powrotem do mojej norki.
        • znowu.to.samo Re: Caroline Derpienski 02.05.23, 21:10
          To ja się nauczę na waszych błędach- jak rzadko- i nie wyguglam. Pożyje sobie w słodkiej niewiedzy
          • lella_two Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 09:30
            Ja też. Błogosławię nawyk czytania wątku przed podjęciem kroków👍
        • arwena_111 Re: Caroline Derpienski 10.05.23, 18:01
          Ja niestety też postanowiłam sprawdzić - tego się nie da odzobaczyć. A tak dobrze mi było bez tej wiedzy. No cóż jak mówią ciekawość to pierwszy stopień do piekła. Wypada się tylko z tym zgodzić big_grin
      • malaperspektywa Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 14:34
        To ja też wygooglam, bo nie wiem kto zacz, zupełnie.
        • malaperspektywa Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 14:36
          OMG. Nie moja bajka i nie mój krąg zainteresowań.
    • suki-z-godzin Re: Caroline Derpienski 02.05.23, 20:19
      imponderabilia22 napisała:

> Jak w temacie.
      >
      > Gwiazda czy eksperyment społeczny?
      > Słyszeliście o niej wcześniej. Czy faktycznie z każdego można zrobić ''gwiazdę'
      > ', a przynajmniej osobę znaną?

a bo to pierwsza taka derpieński.
      znak czasu, kiedyś taki sort był nazywany króliczkiem playboya albo podobnie, i głosu nie miał. dzisiaj głos ma. stoi, tak jak kiedyś, przy bogatych facetach. a niech sobie stoi.
    • mamamisi2005 Re: Caroline Derpienski 02.05.23, 20:22
      Dobre, dobre. Akurat pani nie znałam, ale jest zwierciadłem dla wielu tzw. celebrytów. Dla jednych nieco bardziej, dla innych mniej krzywym.
    • dni_minione Re: Caroline Derpienski 02.05.23, 20:24
      Jedyne, co mnie w niej ciekawi, to dlaczego jeszcze (?) sobie nie zoperowała nosa.
      • 71tosia Re: Caroline Derpienski 04.05.23, 00:17
        Bo postanowiła zoperować cos innego smile
        Nigdy o pani nie słyszałam ale to pierwsze co znalazłam
        www.plotek.pl/plotek/7,154063,29717353,caroline-derpienski-zapowiedziala-przejscie-inwazyjnego-zabiegu.amp
    • dreg13 Re: Caroline Derpienski 02.05.23, 20:28
      Kilka lat temu niechcący byłam zawodowo na kilku imprezach z może nie aż takimi, ale podobnymi ludźmi. Każdy opowiadał o milionach, ze to za tyle, a to za tyle, a samochod to za tyle, a buty to… ale jak się poskrobało, to się okazywało, że „zapraszam, to jest moje imprezowe mieszkanie w centrum, wynajęte tylko po to, bawcie się dobrze” jest stalym bieda lokalem mieszkalnym, w wyjątkowo niskim standardzie. Sukienki z nieobciętymi metkami, jakieś totalnie ściuchane marynarki Hugo Bossa i machanie ręką z ZEGARKIEM podczas oczekiwania, że ktoś w końcu da darmowy alkohol, jakikolwiek.
      To były jedne z najbardziej żenujących imprez, na których bywałam. Wiejskie wesela w starym stylu miały w sobie więcej klasy, bo tam jednak było „zastaw się, a postaw się”, czyli postawię, chociaż będę spłacać przez pół życia. A tu - będę się chwalić, ile mam, chociaż nie mam nawet 5 zł na kibel.
      • bye-bye Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 20:17
        Troszkę mi się to kojarzy z Disą z forum moda. Chyba było tu kiedyś coś o tym pisane.
        • black_magic_women Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 22:25
          Widziałam jakiś czas temu Dise na Fb i mam wrażenie, że mocno się zmieniła od tamtego czasu, kiedy prowadzała się z Hotally, czy jak się jej ex przyjaciółka nazywała.
          • bye-bye Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 23:38
            Oj, nie mam pojęcia. Mam nadzieję, że wszystko ok u niejsmile
            Tyle już lat od jej aktywności a czytając opis ludzi pozujących na bogaczy w scioranych żakietach bossa od razu mi się skojarzyło z nią😀 widać jakoś mocno mi utknęła ta poza.

• nini6 Re: Caroline Derpienski 04.05.23, 12:04
            Odkąd została samotną matką przysiadła na tyłku.
            • aghula Re: Caroline Derpienski 04.05.23, 13:09
              Tak, Disę chyba życie usadziło...
              Za to Hotally jest głęboko wierząca prawdziwa patriotką i to już od kilku lat
              • nini6 Re: Caroline Derpienski 04.05.23, 13:31
                big_grin
                big_grin
              • auksencja15 Re: Caroline Derpienski 09.05.23, 19:52
                Oj tak, do jednej i drugiej zaglądam czasem na instasmile
                • headonshouldersbaby Re: Caroline Derpienski 09.05.23, 20:07
                  Podaj link! Tez je pamietam smile))
            • infinitypool Re: Caroline Derpienski 04.05.23, 17:16
              Wydaje sie nadal arogancka ale troszke mniejsmile)
    • mia_mia Re: Caroline Derpienski 02.05.23, 20:32
      Miałam nadzieję, że ktoś mi wyjaśni co to za postać, bo się natknęłam, ale nie chciało mi się zgłębiać tematu.
      • dominika9933 Re: Caroline Derpienski 02.05.23, 20:35
        Mam tak samo. Przyznam, że "czytam" smile pudelka, ale jakoś ta pani nie zachęciła mnie, żeby przeczytać coś poza nagłówkiem. I widzę, że się nie myliłam.
    • heca7 Re: Caroline Derpienski 02.05.23, 21:03
      Wygląda jak te pierwsze Królowe Życia co pitoliły o gaciach Ażęt Prowłokatur tongue_out
    • inny.kwiatek Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 03:27
      Ciekawe co jeszcze masz w lodówce.
      Nigdy o niej nie słyszałam, weszłam w wątek z ciekawości kto zacz.
      Znikąd mi nie wyskakuje.
      • jasnoklarowna Re: Caroline Derpienski 10.05.23, 17:41
        No chyba właśnie zacznie wyskakiwać. Też nie wiedziałam kto zacz jeszcze tydzień temu. I od tygodnia widzę to nazwisko wszędzie, zatrzęsienie artykulików i wzmianek, nie tylko na pudelku ale na interii, w wiadomościach w telefonie, nawet na ematkę zawitała. W moim ulubionym "Szkle kontaktowym" chyba w niedzielę nazwisko wspomniano, ale litościwie nic więcej nie dodano. Ktoś w komentarzu na pudlu ładnie określił:
        "co tu robi ta eskorta".
    • alpepe Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 07:51
      Nawet chciałam wczoraj o niej wątek założyć, ale w sumie nie było mnie na forum, to nie założyłam. Bardzo średnio inteligentna i bardzo przeciętna prostytutka, by powiedziała. Jednak ktoś płaci za jej promocję.
      • ichi51e Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 08:02
        Pewnie ten 60letni milioner www.pudelek.pl/karolina-derpienska-pozuje-z-partnerem-milionerem-i-przekonuje-ze-cala-afere-zmyslila-odegralam-role-zdradzanej-kobiety-foto-6774757843040832a?amp=1
        • woman_in_love Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 14:12
          lepiej mieć partnera 60-letniego milionera niż wstawać o 4 i robić od 6 na kasie w zabce
          • suki-z-godzin Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 14:16
            woman_in_love napisała:

> lepiej mieć partnera 60-letniego milionera niż wstawać o 4 i robić od 6 na kasi
            > e w zabce

sama prawda! jeśli jest w stanie pokonać obrzydzenie do starca który mógłby być jej dziadkiem, to niech korzysta. ma umiejętności, co ma je marnować na bezdurno.
          • alpepe Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 15:58
            Nie ma innych możliwości?
            • woman_in_love Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 17:01
              Sprzątaczka, szwaczka, kasjerka w biedrze, lidlu, pracownica produkcji, ochroniarka, sprzedawczyni w CH, naganiaczka kredytów....

Jest milion możliwości i w większości beznadziejne. Może 10% osób osiąga sukces taki, że 60-letni milioner jest gorszą opcją.
            • jednoraz0w0 Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 17:21
              Może sprzedawać garnki i kołdry emerytom na przykład. Albo to raczej większy obciach, mimo ze się majtek nie ściąga.
          • zosia_1 Re: Caroline Derpienski 10.05.23, 18:05
            "epiej mieć partnera 60-letniego milionera niż wstawać o 4 i robić od 6 na kasie w zabce" kwestia szacunku do siebie
            • arwena_111 Re: Caroline Derpienski 10.05.23, 18:11
              Znaczy inna werska "lepien być qrwą niż szwaczką". No cóż - co kto lubi.
              • arwena_111 Re: Caroline Derpienski 10.05.23, 18:12
                wersja
    • ichi51e Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 08:00
      Modelka i influencerka z Białego stoku Karolina Drapienski można sobie poszukać bialystok.naszemiasto.pl/jak-zmienila-sie-karolina-derpienska-bialostoczanka/ar/c6-8833157
      • ichi51e Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 08:00
        *Derpirnska oczywiscie
      • angazetka Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 11:35
        O, i teraz mnie zainteresowałaś.
    • woman_in_love Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 08:24
      podoba mi się jej postawa - bierze z życia wszystko... jak facet i nie przejmuje konwenansami
      • memphis90 Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 08:49
        W tym świecie żeby wziąć - trzeba dać… Na kobiecy sposób…
        • woman_in_love Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 09:44
          faceci też dają doopy, np. znajdują grube i brzydkie kobiety, ale bogate
    • alex_vause35 Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 08:31
      He he, weszłam teraz w jakiś link i kwiczę big_grin
      Rodzima, przaśna celebrity z Białegostoku, czyli miało być dobrze, a wyszło jak zwykle.
      Patrząc na jej warunki fizyczne, to może i ja mam szansę na milionera...
    • semihora Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 08:47
      Mignęła mi na Pudelku, który chyba pisze posty sponsorowane na jej temat. Oczywiście, że to dowód na możliwość zrobienia gwiazdy z każdego. Wystarczy podsypać kasy, a potem samo się kręci.

W sumie ty też dokładasz cegiełkę do jej rozpoznawalności swoim wątkiem, a ja moim komentarzem, chociaż na tym etapie to już pewnie musztarda po obiedzie wink
    • xxkoralinaxxx Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 09:47
      Przecież to jest nic innego jak twór marketingowy, który nie ma żadnego faceta milionera i który za zadanie ma pleść takie kocopały, by jak najwięcej portali się o niej rozpisało i jak najwięcej ludzi klikało i obserwowało jej profil. Na insta kilka milionów obserwujących, z czego większość to puste konta, wykupieni followersi na potrzebę kreowania "bogatej modelki", a Pani pewnie ani bogata, a już na pewno nie modelka wink
    • demono2004 Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 11:18
      No jak zwykle zawracają głowe ludziom byle kim i byle czym. Taki temat zastępczy dla motłochu.
    • liliawodna222 Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 13:12
      Dramat.
    • karmello29 Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 13:22
      ta sama liga co Gradek i Dybowska-totalnie przerobione,plastikowe tutki ,albo obrabiajace starych dziadów albo zyjace nadzieja ze jakis stary dziad w zamian za udostepnienie tyłka ,kupi im torebke .

Po Derpienski jada na pudlu ze to przerobiony facet,ogolnie slaba ma prasę xd
      • angazetka Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 13:24
        > ta sama liga co Gradek i Dybowska

? Kto?
        • karmello29 Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 15:45
          angazetka napisała:

> >
          >
          > ? Kto?

widac,ze nie umiesz w Pudelka

> www.pudelek.pl/wystrojona-w-diora-julia-dybowska-prezentuje-ponetne-pozy-na-malediwach-zdjecia-6878796903988032a?utm_source=combreak

www.pudelek.pl/rozowa-jak-landrynka-justyna-gradek-ostrzega-potencjalnych-adoratorow-moje-serce-jest-z-lodu-wideo-6890532764580448a
      • beata.1968 Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 14:32
        Jak ją pierwszy raz zobaczyłam to też mi się wydała nieco męska , ogólnie uznałam ten performens za eksperyment społeczny , wygląd do bólu tandetny , właśnie taka drag queen która bawi się tym koszmarnym wizerunkiem. A teraz okazuje się że to kobieta, w dodatku podlaski sljedzik .
        • alpepe Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 15:59
          Najciekawsze to te stare zdjęcia, na których ona dobrze wygląda.
      • thank_you Re: Caroline Derpienski 04.05.23, 12:34
        Dybowska miała młodych chłopaków, z dwoma była nawet zaręczona.
    • livia.kalina Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 14:16
      Specjalnie znana nie jest bo pierwszy raz o niej czytam, a jak wyjdę z wątku, to pewnie od razu zapomnę.

Natomiast bardzo ciekawym (i wiele znaczącym ) wydaje mi się przyznanie "osobowości roku" przez obajtkowe media sztucznie wykreowanemu wizerunkowi.

www.wirtualnemedia.pl/artykul/sztuczna-inteligencja-ai-zwyciestwo-osobowosc-roku-polska-press-manipulacja
    • hanusinamama Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 14:17
      Myślę, że Pani nie umie w matemtykę:
      Buty 9 tysięcy. Biżuteria klasycznie około 25 tysięcy dolarów. Jeśli chodzi o torebkę, torebka Versace, biała, pasująca do sukienki, jakieś 10 tysięcy złotych.
      ale z racji tego, że po prostu nie miałam głowy do dzisiejszego outfitu, to myślę, że ta kwota jest w granicach 20 tysięcy dolarów z biżuterią"
      No nie...
    • turbinkamalinka Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 14:46
      mondaymorning1987 napisała:

> Jest wszędzie, w mojej lodówce też niebawem zawita ta postać🙃
      >
      Nie zawita. podejrzewam, że tam za mało luksusowo tongue_out
    • komorka25 Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 14:59
      Przez jakiś czas będę ją lubić, bo rozbawiła mnie aż do łez wyznaniem "jestem ładna i mam kasę".
      • alpepe Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 16:00
        Może kasę to i ma.
        • antyideal Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 16:29
          Determinacji nie można jej odmówić - jeszcze 3 lata temu pląsała po polach w teledysku naczelnych patostreamerow z YouTube. Teraz tez tkwi w jakieś patologii, ale za większe pieniądze

• alpepe Re: Caroline Derpienski 03.05.23, 21:21
            Nie mogę, ale patola.
          • lalkaika Re: Caroline Derpienski 04.05.23, 19:08
            Ja p ..Ole.
            Te video moją osobę zahipnotyzowana.
            Brr.
            A tak mi przyszło do głowy.. nikt nie porwał takich istot z tymi tysięcami dolarów?
            Dziwne. W innej Warszawie dorastałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka