Dodaj do ulubionych

Zara - dziecięce buty

30.01.11, 21:53
Czy to się nadaje do noszenia (balerinki, trampki, półbuty)? I czy rozmiar 38 z serii dziecięcej to to samo co 38 damskie?
Obserwuj wątek
    • malwina79 Re: Zara - dziecięce buty 30.01.11, 22:31
      Rozmiarówka ta sama smile, a czy nadaje się do noszenia ? Hhhhmmmm, dobre pytanie. Wszystko zależy od modelu. Jeśli są skórzane to może być ok, ze skórą ekologiczną już gorzej. Miałam kilka par butów z Zary i moje dziecko też, jedne były wygodne inne nie nadawały się do noszenia ( i nie piszę tylko o butach na obcasach). Zależy na jaki model się trafi.
      • a-e-p Re: Zara - dziecięce buty 30.01.11, 23:11
        Corka na razie ma 35/36, wiec nosi z dzieciece. IMO Zara ma wiekszosc butów na szczupłe stopy dlatego moim dzieciom pasuja. Sandały z Zary kupuje jako 'wyjsciowe'/dodatkowe, na codzien nosi wygodniejsze z Ecco czy Primigi. Jak dla mnie te z Zary sa za sztywne i czesto ze skóry eko. Trampki i adidasy kupuje co rok od 3 lat, nigdy sie nic nie działo. Balerinki na sprzaczke czy rzep tez mamy rozne, kupuje co roku, głownie z materiału albo skóry eko. Noszone sa okazyjnie. Corka twierdzi ze z Zary miała najwygodniejsze balerinki - z ekoskóry a w srodku cienka gabka pokryta materiałem. Nigdy nie przypuszczalabym... Nosila je do bólu i nie chciała wyrzucic... IMO Zara ma ceny regularne na buty i tak za wysokie - płaci sie chyba za wzornictwo. Czasem mozna upolowac Ecco, Primigi czy Superfit na wyprzedazy czy super promocji za niewiele wyzsza cene.
        • asia_i_p Re: Zara - dziecięce buty 31.01.11, 07:14
          Ecco czy Primigi na pewno są wygodniejsze, ale Zara ma w tym roku trampki, balerinki i półbuty w łączkę - inne takie wypatrzyłam tylko w Next, ale to jest wysyłkowo, więc nie można przymierzyć. I ceny nie są powalające (to znaczy ceny tych dziecięcych - bo kobiecych już tak). Chciałam kupić sobie i córce.
    • mamusia_oliwki Re: Zara - dziecięce buty 31.01.11, 14:07
      Też mam dla córek. Balerinki, botki, trampki. Nic się nie dzieje, starsza bardzo sobie chwalismile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka