Dodaj do ulubionych

ABC Design Tempo Light gdzie kupić?

24.04.04, 20:09
Gdzie kupić ten wózek? I Ile kosztuje?
Pinik, może wypatrzysz na ebay?
Obserwuj wątek
    • pinik Re: ABC Design Tempo Light gdzie kupić? 24.04.04, 20:14
      Hej coronella,

jesli bys chciala kolor granatowo-pomaranczowy za 110 euro (inkl. przesylka)
      prawie nowy, to moge Ci zalatwic. Od pierwszego maja nie bedzie dodatkowych
      oplat za przelewy do Niemiec ani cla!!! Nowe czasy nadchodza!

Pinik
      • coronella Re: ABC Design Tempo Light gdzie kupić? 24.04.04, 20:16
        Oo, czy to jest mandarin?? Na ebay juz znalazłam, własnie za tyle, ale bez
        przesyłki chyba.

No chcę. Sporo dobrego czytałam o tym wózku.

Napisz w wolnej chili coś więcej, tu, albo na coronella@poczta.onet.pl
      • coronella Re: ABC Design Tempo Light gdzie kupić? 24.04.04, 20:17
        chociaz mi najbardziej podoba sie blue sea, ale kolor nie jest
        najwazniejszy smile
        • pinik Re: ABC Design Tempo Light gdzie kupić? 24.04.04, 20:20
          te na ebayu sa bez przesylki. A ja ten znalazlam u nas w gazecie (tez ten
          kolor) i az zal mi bylo, ze juz taki mam, bo za 80 euro to bym sobie kupila (ma
          rok, ale byl b. malo uzywany). Musialabym po niego pojechac do miasteczka obok.

Napisz, jesli by ci zalezalo.

co sie stalo, ze jednak chcesz nastepny wozek???

Pinik
          • coronella Re: ABC Design Tempo Light gdzie kupić? 24.04.04, 20:26
            A Ty masz ten pomarańcz? Nie jest za jaskrawy?

A drugie pytanie smile)))) Chyba za bardzo nudzi mi się w domu smile)
            A wózków mam już 4 smile)

Ale ten mnie intryguje smile

• pinik Re: ABC Design Tempo Light gdzie kupić? 24.04.04, 20:37
              lepiej nie bede pisac, ile ja mam... smile

Ja mam kolor arctic (kolekcja z poprzedniego roku). I ten pomarancz z
              poprzedniego roku tez byl mniej jaskrawy.

Pinik
            • pinik Re: ABC Design Tempo Light gdzie kupić? 24.04.04, 20:44
              Hej,

dostalam od sprzedawcy zjdjecie tego, ktorego sprzedaje i mam je jeszcze w
              komputerze, wiec wysle ci na prywatny adres. Ten model z tamtego roku ma duzo
              materialu mieszanego (dwie rozne nici: pomarancz i granat). Z tego co
              wyglada... smile
              Wozek na zdjeciu nie ma poszewki od palaka i koszyka, bo byly akurat w praniu.

Pinik
    • beata963 Re: ABC Design Tempo Light gdzie kupić? 24.04.04, 22:36
      Witam
      Nowy wózeczek kosztuje 610 zł.
      www.tanimarket.pl/index.php?cPath=1_29&sort=2a&filter_id=83&&page=3
      Życzę udanego zakupu
      Beata
      • zuzia_i_werka Re: ABC Design Tempo Light gdzie kupić? 24.04.04, 23:26
        Hej! Dorota ja mam ten wózek właśnie pomarańczowo-granatowysmile Kolor jest
        bardzo stonowany i naprawdę wygląda supersmile W ogóle cały wózek jest rewelka!
        To mój czwarty i juz będzie ostatni bo spełnia dokładnie wszystkie moje
        wymaganiasmile I polecam Ci ten ze starszej kolekcji bo teraz chcieli chyba
        przedobrzyć i część tapicerki zrobili jakby welurową-starsza jest fajniejsza. W
        moim zaprzyjaźnionym sklepie mieli jeszcze kilka z rabatem-jak chcesz to
        podejdę tam(na spacerku-jest obok) i spytam ile kosztuje z tym rabatem. Za
        wysyłkę doszło by pewnie ok 25-30zł-Chcesz żebym się dowiedziała? Jak chcesz
        jakieś szczegóły dot wózka to napisz na priva zuzzwi@wp.pl Pozdr serdecznie
        Zuzia
        • oliwkap Re: ABC Design Tempo Light gdzie kupić? 25.04.04, 15:31
          Hej! Czy ten wózek składa się jak parasolka? Nie wiesz, czy zmieścii se do
          bagaznika małego samochodu (mam Matiza)? Będę wdzięczna za informacje!
          Pozdrawiam!!!
          • pinik Re: ABC Design Tempo Light gdzie kupić? 25.04.04, 15:36
            Hej,

wozek ten sklada sie jak parasolka i ma takie wymiary po zlozeniu:

dl. 107 cm, szer. 53 cm, wys. 36 cm. Ale najlepiej wyprobuj "na zywo" czy sie
            miesci!!!

Pinik
            • oliwkap Re: ABC Design Tempo Light gdzie kupić? 25.04.04, 15:52
              Hej Pinik! Mam problem z obejrzeniem "na zywo" wózków, które mnie najbardziej
              (zresztą dzięki Tobie ) interesują, tzn. PP Atlantico, P3, Chicco C1 no i ten
              Tempo Light, bo nie widziałam ich w jeleniogórskich sklepach sad musiałabym, się
              wybrac do Wrocławia, ale jakoś wiecznie czasu brak. Chicco, co prawda są, ale
              c1 jeszcze nie dotarło. Mamy jeszcze drugi, większy samochód, wiec nie będzie
              tragedii, jeżeli wózek nie zmieści się do Matiza, chociaż byoby fajnie. Grunt,
              zeby był wygodny dla Oliwki. Dlatego zdaję się na Ciebie w wyborze i chyba
              kupię przez Internet. Pozdrawiam!
              • pinik Re: ABC Design Tempo Light gdzie kupić? 25.04.04, 16:08
                o rany!! NIe zdawaj sie tak w ciemno na mnie!!! Kazdy ma troche inne wymagania,
                inny gust itd. Ja proponuje jakies wozki, ale moze byc tak, ze komus ten
                aukurat nie bedzie zupelnie odpowiadal (lub na odwrot! Tak juz bylo z mutsym).
                Ten tempo light jest z nich najzwyklejszy pod wzgledem wygladu, ale uwazam, ze
                to naprawde dobry wozek w przystepnej cenie (uwazam, ze chicco c1 jest w PL za
                drogie). Co do wygody dziecka, to w kazdych z tych modeli powinno byc malej
                wygodnie. chicco jest jednak najmiekszy.

Pinik
                • coronella Re: ABC Design Tempo Light gdzie kupić? 25.04.04, 17:08
                  Chicco C1 jest juz w sklepach chicco, kosztuje 1350 zł, i rzeczywiście ma
                  kosmiczny wyglad. Istny Matrix smile) Ale nie ukrywam, że wózek ciekawy smile
                  • oliwkap Re: ABC Design Tempo Light gdzie kupić? 25.04.04, 18:38
                    Hej! Widziałam C1 tylko w Internecie i nie wydawał mi sie aż tak kosmiczny.
                    Moze "na zywo" wyglada inaczej smile
    • coronella Re: ABC Design Tempo Light gdzie kupić? 25.04.04, 13:09
      Zuzia, napisałam smile
      • angelika28 Re: ABC Design Tempo Light gdzie kupić? 27.04.04, 14:16
        www.e-dada.pl tam mozna kupic, kolezanka kupowala i jest baaardzo zadowolona!
    • pinik Re: Do coronelli 25.04.04, 20:15
      Hej,

doszlo wczoraj to zdjecie, ktore ci wyslalam?

Pinik
      • zuzia_i_werka Re: Do coronelli i oliwki 25.04.04, 21:09
        Hej! Odpisałamsmile A co do rozmiarów-mnie mieści się w nbagażniku C3-obawiam
        się,że możesz mieć problemy z Matizem,chyba że podniesiesz sobie półkę(jeśli
        się da) ten wózek jest kilka cm dłuższy od inglesiny max-może ją widziałaś na
        zywo? Pozrawiam Zuza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka