Dodaj do ulubionych

Serwis obiadowy

11.02.11, 11:02
Witam. Chcialabym zakupic porcelanowy serwis obiadowy,taki odswietny niedzielny smile Mozecie mi dziewczyny doradzic jaka firme wybrac?
Obserwuj wątek
    • mlubik Re: Serwis obiadowy 11.02.11, 11:50
      serwis obiadowy LUBIANA VICTORIA - polecam z czystym sumieniem smile (tylko ma kwadratowe talerze) ja mam wersję z czerwonym tulipanem, a dokupuje sobie różne czesci z wersji białej i pasuja super smile goscie zachwycają się nim smile
      • alkara Re: Serwis obiadowy 11.02.11, 20:23
        Ja mogę polecić Villa Italia Nicea, taki zwykły kremowy w delikatne prążki, super się sprawdza, myty w zmywarce.Nie jest może jakiś super zdobny czy wystrojony ale kwestia gustu smile
      • sofmix Re: Serwis obiadowy 11.02.11, 20:32
        też mam Victorię Lubiany. Również serwis z tulipanem i biały smile. Jak mamy małą imprezkę, wybieram z tulipanem. Gdy jest nas więcej mieszam oba i ładnie się komponują. Polecam!
        • ksenja1 Re: Serwis obiadowy 12.02.11, 06:56
          Victorię lubiany również można dokupić na sztuki. Zarówno z tulipanem, jak i białą. Zamawiałam w sklepie internetowym.
          • sprycia1979 Re: ksenja1 12.02.11, 19:57
            daj namiar na sklep gdzie zamawiałaś, dzięki
            • ksenja1 Re: do sprycia1979 12.02.11, 20:38
              wysłałam, sprawdź pocztę. Pozdr.
      • emma_me Re: Serwis obiadowy 13.06.11, 13:04
        ja również jestem szczęśliwa posiadaczką lubiany victorii tylko klasycznie białej - polecam.
    • lucyna_1980 Re: Serwis obiadowy 12.02.11, 03:41
      Ja mam z Karoliny model Hiruni.
      sklep.karolina.info.pl/?29,serwis-obiadowy-12-44-hiruni-niedek.
      Sama decydujesz ile chcesz części i jakich bo wszystko jest na sztuki i jak coś się stłucze to można dokupić, albo kupujesz serwis podstawowy i sama go rozbudowywujesz o kolejne części
      • gosjana Re: Serwis obiadowy 12.02.11, 10:34
        Niedawno kupiłam sobie zestaw obiadowy w sklepie Duka, przy zakupie 30szt dają obniżkę chyba 15%, w tym dniu była promocja 20% na cały asortyment, więc rabat miałam większy, dostałam też za zakupy patelnię grillową i jakieś bony smile
        Warto tam zajrzeć, może akurat coś się spodoba smile mają często promocje
      • lonia1981 Re: Serwis obiadowy 12.06.11, 22:11
        Ja polecam klasyczną porcelanę. Ja posiadam serwis porcelana-cmielow.pl/pl/index.php/quebec

a siostra dostała na prezent ślubny piękny serwis obiadowy
    • efcik30 Re: Serwis obiadowy 12.02.11, 20:36
      Ja mam taki
      www.porcelana.com.pl/porcel/show.php?lang=pl&mod=24&grupa=2&fason=S0&typoferty=1
      Chodzież Astra.Mi bardzo się podoba, jest klasyczny i moim zdaniem zawsze będize ,,modny"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka