Dodaj do ulubionych

Czy to objaw?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 14:12
Wiatm, nie wiem, czy dobrze trafiłam. smile Schizy ciążowej nie mam, ale w ciąży
jak najbardziej być mogę. smile Czy bolące sutki mogą być jej bardzo wczesnym
objawem? Z góry dzieuję za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • malgosiek2 Re: Czy to objaw? 22.11.05, 14:19
      Większość kobiet przed @ ma bolesność piersi.
      Zrób test ciążowy,a otrzymasz odpowiedź.
      pzdr.Gosia
    • k20011 Re: Czy to objaw? 22.11.05, 14:19
      Witam to może być spowodowane ciążą również częste oddawanie moczu może być
      sygnałem ciąży. Najlepiej zrobić test ciążowy.
    • agatka_to_ja Re: Czy to objaw? 22.11.05, 14:20
      Sutki bolą wiele kobiet przed okresem.. to zaden objaw... równie dobrze moze
      oznaczac ciaze jak i nadchodzaca miesiaczke...
      • Gość: milka Re: Czy to objaw? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 14:24
        Hmmmm, do miesiączki jeszcze daleko. Myślę, że na test też za wcześnie, po co
        robić sobie nadzieję... Wcześniej nigdy tak nie miałam. Ale "ciąża" mogłby mieć
        maksimum 2 tygodnie, nie wiem, czy to nie za wcześnie na ten jej "objaw"...
        • lilith76 Re: Czy to objaw? 22.11.05, 14:36
          > Hmmmm, do miesiączki jeszcze daleko

Ale "ciąża" mogłby mieć
          >
          > maksimum 2 tygodnie, n

ciąża ma 2 tygodnie w momencie oczekiwanej miesiączki, więc się zdecyduj smile

mnie piersi bolą (sutki czasem też) czasami od momentu owulacji, aż do
          miesiączki. a teraz, po raz pierwszy się zdarzyło, że zaczęły boleć jeszcze
          przed owulacją - wiem, bo sprawdzam temperaturę.

to może być objaw, ale i nie musi. w terminie spodziewanej @ zrób test.
          • Gość: Kaja Re: Czy to objaw? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 14:40
            Tylko sprawa wygląda inaczej, bo właśnie odstawiłam tabletki, więc zajść w
            ciążę mogłam zaraz po okresie w 1 tygodniu. Teoretycznie może już mieć 2
            tygodnie, mimo, że do okresu daleko.
            • lilith76 Re: Czy to objaw? 22.11.05, 16:04
              piesi mogą boleć z powodu podwyższonej prolaktyny po pigułkach.
              albo ciało wraca do równowagi.
              • Gość: Kaja Re: Czy to objaw? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 16:07
                Ok, dziękuję. smile Widzę, że Ty bardzo oczytna i pomocna jesteś. smile Pozdrawiam!
    • Gość: Kaja Re: Czy to objaw? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 14:29
      Mnie zaczęły boleć dopiero w 5tc.
    • tuniaa Re: Czy to objaw? 22.11.05, 14:31
      mnie bola 5-7 dni przed miesiączka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka