Gość: milka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 14:12 Wiatm, nie wiem, czy dobrze trafiłam. Schizy ciążowej nie mam, ale w ciąży jak najbardziej być mogę. Czy bolące sutki mogą być jej bardzo wczesnym objawem? Z góry dzieuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: Czy to objaw? 22.11.05, 14:19 Większość kobiet przed @ ma bolesność piersi. Zrób test ciążowy,a otrzymasz odpowiedź. pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
k20011 Re: Czy to objaw? 22.11.05, 14:19 Witam to może być spowodowane ciążą również częste oddawanie moczu może być sygnałem ciąży. Najlepiej zrobić test ciążowy. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Czy to objaw? 22.11.05, 14:20 Sutki bolą wiele kobiet przed okresem.. to zaden objaw... równie dobrze moze oznaczac ciaze jak i nadchodzaca miesiaczke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Czy to objaw? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 14:24 Hmmmm, do miesiączki jeszcze daleko. Myślę, że na test też za wcześnie, po co robić sobie nadzieję... Wcześniej nigdy tak nie miałam. Ale "ciąża" mogłby mieć maksimum 2 tygodnie, nie wiem, czy to nie za wcześnie na ten jej "objaw"... Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Czy to objaw? 22.11.05, 14:36 > Hmmmm, do miesiączki jeszcze daleko Ale "ciąża" mogłby mieć > > maksimum 2 tygodnie, n ciąża ma 2 tygodnie w momencie oczekiwanej miesiączki, więc się zdecyduj mnie piersi bolą (sutki czasem też) czasami od momentu owulacji, aż do miesiączki. a teraz, po raz pierwszy się zdarzyło, że zaczęły boleć jeszcze przed owulacją - wiem, bo sprawdzam temperaturę. to może być objaw, ale i nie musi. w terminie spodziewanej @ zrób test. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Czy to objaw? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 14:40 Tylko sprawa wygląda inaczej, bo właśnie odstawiłam tabletki, więc zajść w ciążę mogłam zaraz po okresie w 1 tygodniu. Teoretycznie może już mieć 2 tygodnie, mimo, że do okresu daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Czy to objaw? 22.11.05, 16:04 piesi mogą boleć z powodu podwyższonej prolaktyny po pigułkach. albo ciało wraca do równowagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Czy to objaw? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 16:07 Ok, dziękuję. Widzę, że Ty bardzo oczytna i pomocna jesteś. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Czy to objaw? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 14:29 Mnie zaczęły boleć dopiero w 5tc. Odpowiedz Link Zgłoś