kamire12 11.02.11, 12:38 i wozi w nim malaca 9mc? poelca ten wozke? jakies wady? jaki kolor macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
posh_emka Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 11.02.11, 14:00 Ja nie mam ale kupuję w połowie marca bo akurat ten kolor co sprowadzam wtedy dopiero będzie dostępny. Poszperaj na forum o wózkach dziecięcych- dużo info jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 11.02.11, 15:57 ja juz przeczytalam wszytko co mozliwe na forach wozkowych pytam z ciekawosci tutaj, moze ktos powie cos nwoego a jaki kolor Ci sie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
posh_emka Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 12.02.11, 13:03 Ja zamawiam ten purpurowo-fioletowy. Odpowiedz Link Zgłoś
monnap Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 12.02.11, 20:15 Ja mam, wersje double dla blizniakow szaro pomaranczowy. Fajnie sie go prowadzi, ma duza bude, ktora calkowicie zasloni dziecko od slonca, jest bardzo latwy w obsludze. Jesli chodzi o wady, to podnuzek sie nie podnosi i wieksze dziecko drzemie ze zgietymi nogami i siedzisko jest dosyc waskie. Ja wybralam go jedynie dlatego, ze jako jedy y wozek w wersji podwojnej miesci sie przez drzwi bez skladania. Jesli chodzi o pojedynczy to moj mclaren xlr techno jest o wiele lepszy i wiekszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 12.02.11, 21:36 a w czym maclaren jest lepszy i wiekszy? siedzisko ma 36x 20, a mini 34x23, wiec porownywalnie. waga tez podobna (Mac. 8kg, BJCM ok.7,5). oparcie 45x33, a mini 52x34. kola ma mniejsze bo 16,5, a mini 20. mozesz wiec napsiac w czym jest wygodniejszy? Odpowiedz Link Zgłoś
monnap Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 14.02.11, 04:53 Mini ma mniejsze siedzisko w porownaniu z techno xlr bo nie ma wysuwanego podnozka to jest jedno, wiekszebdziecko musi miec zawsze zgiete nogi - podnozek w ogole sie nie podnosi, jestbwygodnieszy - siedzisko ma dodatkowy. Aterac, a mini rame, ktora latwo wyczuc palcami. Jesli chodzi o kola to mini ma lepsze , moj texhno zajmuje zdecydowanie mnie miejsca w bagazniku, mini sklada sie na pol. Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 11.02.11, 15:58 a i z tego co wiem, to w PL nowa kolekacja z 2011 bedzie dopiero pod koniec kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś
posh_emka Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 12.02.11, 13:04 Na stronach w USA tylko ten kolor co ja chcę zamówić wysyłany będzie w połowie marca- reszta jest już dostęna. Mnie zamówi kuzynka i prześle jako prezent żeby uniknąć podatku Odpowiedz Link Zgłoś
the-only_lovella Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 11.02.11, 14:47 Bardzo mi się podoba ten wózek. Od jakiego wieku jest? Szukam lekkiego o małego wózka spacerowego dla około 6 miesięcznego dziecka na późną wiosnę i lato. Nadaje się? Odpowiedz Link Zgłoś
anna_bar Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 11.02.11, 18:04 Witaj, mam czarnego BJ City Mini, kupiłam dla 8mies dziecka, jeździ do tej pory (15mies). Wózek baaardzo mi się podobał, sprowadzałam z Niemiec i płaciłam więcej tylko dlatego że w PL nie było czarnych. Jednak nie jestem super zadowolona - dziecko siedzi w nim jakieś takie zapadnięte. Poza tym myślę, że w moim przypadku przydałby mi się jednak mniejszy wózek (jest to wózek który wożę w bagażniku na sklepowe wypady i właściwie cały bagażnik jest teraz zajęty, jakiś Zapp byłby praktyczniejszy). Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 11.02.11, 21:11 myslisz o takim wozku www.tomi.pl/szczegoly/11302/quinny_zapp_wozek_parasolka_playground_brown_2010_warszawa? co to znaczy, ze dziecko siedzi zapadniete? ja chcialam kupic wozek, ktory bylby lekki, ale w miare chronil od slonca, wiatru, zeby byl wozkiem tez na spacery. i juz sam nie wiem. ten zapp to chyba kubelek? wieksze dziecko to chyba nie bardzo w czyms takim? Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 11.02.11, 21:22 kamire12...widzę,że drążysz... ja też ciągle szukam różnych informacji, dzisiaj oglądałam joggera mini w sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 12.02.11, 12:02 NO DRAZE znalzlam takie filmy: zielony www.youtube.com/watch?v=dOidSRr1rBw&feature=related www.youtube.com/watch?v=NU9Uvg2K7os&feature=related filoletowy www.youtube.com/watch?v=2KYFOCVD4YQ&feature=related pomaranczowy www.youtube.com/watch?v=u5jL5s0MLDI&feature=player_embedded czerwony www.youtube.com/watch?v=AeornEi_G0A&feature=related www.youtube.com/watch?v=j08sMC_cn1o&feature=related bez www.youtube.com/watch?v=6jKB-eLLUEc&feature=related tu ten bez wyglada troche ianczej www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1869&osCsid=a89fdb4293553c2795edc3b9b837fd32 roznice miedzy 2010 a 2011 na wersji zielonej www.youtube.com/watch?v=1uAGDiUA8is&feature=player_embedded#at=11 Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 12.02.11, 12:04 a gdzie go widzilas w sklepie i jak? jakie wrazenia? bo ja troche sie na niego napalilam ale martwi mnie jak ktos pisze, ze cos jest nie tak.,... Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 12.02.11, 21:44 Widziałam go we Wrocławiu, ogólnie jest ok, ale ja estetka jestem przesadna. Najgorsze wrażenie zrobiła na mnie ta rączka pokryta gumą, w wyobraźni widziałam już spocone i brudne ręce latem od niej I rączka dla mnie trochę za wysoko...Ale budka jest cudna.... city mini ma być moim drugim wózkiem, na wyjazdy. Mam teraz Nomada i właśnie budki mi w nim brakuje. Już się nawet zastanawiałam nad sprzedaniem Nomada ( a nowy jest...) i zakupem Elita. ale chyba przetestuję city mini. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 12.02.11, 21:48 kamire_12 wejdź na stronę euro-trade, tam mają zakładkę, gdzie są sklepy z joggerami www.dladzieci.euro-trade.pl/pl/siec_sklepow Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 12.02.11, 22:03 no porazka, bo slaskie i lodzkie nie ma. a do w-wy czy krakowa po to, zeby zobaczyc ten wozek nie pojade chyba go kupie. wolalabym wersje 2011, ale nie bardzo moge czekac, a jakos nie wierze, ze szybko bedzie. w bobowozkach mi napisali, ze koniec lutego, poczatek marca, a inni mowia, ze koniec kwietnia. a ja powinnam na 1 marca miec wozek Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 12.02.11, 22:12 Raczej koniec kwietnia, usztywnienie możesz dokupić osobno, możesz popytać agnes z wózkomanii Odpowiedz Link Zgłoś
posh_emka Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 12.02.11, 13:06 Tak jak pisalam- w roczniku 2011 oparcie siedzenia jest ulepszone i dziecko nie siedzi już zapadnięte. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 11.02.11, 21:18 W modelu na 2011 rok ma być w standardzie usztywnienie do tego wózka ( w poprzednich siedzisko jest miękkie, dlatego pewnie dziecko się zapada). To usztywnienie można też dokupić. A jak spisywała się rączka ? Nie ma osłonki piankowej, tylko zwykłą gumę. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada85 Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 11.02.11, 21:50 Ja jestem zakochana w tym wózku i pewnie wiosną sobie go zakupie Moja mała ma dopiero 3 miesiące i jeździmy gondolką no ale jak przesiądziemy się do spacerówki planuje zakupić bj mini jako drugi lżejszy wózek bo mamy teraz komplet musty 4ridera. A co do koloru to podoba mi się kolor stone. Na boobwózkach kosztuje 796 zł taniej niż w sklepach i na allegro (tak mi się przynajmniej wydaje). Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 12.02.11, 12:14 no ale maja tylko kolor pomaranczowy, bez sensu, bo w opcjach sa wszytkie kolory i nawet zjecie jest bezu. Odpowiedz Link Zgłoś
posh_emka Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 12.02.11, 13:05 Bo masz rocznik 2010- w roczniku 2011 oparcie jest już wzmocnione i dziecko nie siedzi zapadnięte. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_bar Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 12.02.11, 22:07 Ja kupowałam niemiecką wersję i w niej było usztywnienie oparcia. Nie chodzi mi o to, że oparcie się zapada. Moje dziecko (duże jak na swój wiek) siedzi w tym wózku zapadnięte ponieważ siedzisko jest miękkie i głębokie. Moja koleżanka ma Maclarena i jej dziecko siedzi w nim dużo ładniej, prościej, tak jak na podłodze. Moje dziecko nie ma szansy siedzieć bez opierania się (efekt zapadania się w siedzisku). Poza tym wózek koleżanki też jest lżejszy niż City Mini. Nie zniechęcam do zakupu, też byłam na ten wózek napalona ze względu na wygląd, budę oraz łatwość składania. Wiedziałam też, ze zajmie mi dużo miejsca w bagażniku (przymierzyłam) ale byłam tak w nim zakochana, że było mi wszystko jedno Co do rączki - można dokupić zdejmowaną osłonkę jeśli komuś ta guma nie odpowiada. To jest mój dodatkowy wózek - na co dzień używam Mury - i teraz z perspektywy czasu myślę że powinnam była kupić coś mniejszego i lżejszego (ale dodam, że jeżdżę kompaktowym samochodem a nie kombi więc inni użytkownicy mogą mieć inne odczucia). Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 12.02.11, 22:13 jakbyś jeszcze podpowiedziała jaką osłonkę.... jakiś link.... Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 12.02.11, 22:18 no ale parasolka (a chyba Maclaren to jest parasolka) nie bardzo nadaje sie dla malego dziecka (9mc)? takie dziecko nei siedzi w wozku jeszcze sztywno. bardziej sie opiera o oparcie a nie o palak. dla 1,5-2 latka to moze tak. z perspektywy czasu to co bys kupila, jesli nie MINI? ja widzialam to MINI w wkladka i dziecko fajnie w nim siedzialo. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 12.02.11, 22:29 jaką wkładkę oglądałaś( link). Ja mam 8 mies.dziecko, wózek będę potrzebowała od maja Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 12.02.11, 22:51 znajoma mi pokazywala zdjecie. kupila taka allegro.pl/maclaren-mx3-akcesoria-wkladki-kolorowe-wybor-i1428566259.html ale na forum z wozkami jest ktos kto szyje wkladki pod wymiar, bo ta z maclarena jest troche za krotka. Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 12.02.11, 22:52 i czekasz na wersje 2011 czy kupuejsz 2010? bo ja juz nei weim. potrzebuje wozek na juz ale moze sie przemecze. choc 2 mc to bardzo dlugo... Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 12.02.11, 23:02 czekam na 2011, tam jeszcze te pasy wzmacniające pozycję siedzącą maja być ( tak zrozumiałam z filmiku) spytaj jeszcze o kolory i cenę w sklepie w lublinie ( babby jogger center chyba) i spytaj agnes ( najlepiej na maila) Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 12.02.11, 23:10 pytalam juz. mowisz..."pasy wzmacniające pozycję siedzącą ", czyli niby co, cos od spodu? Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 12.02.11, 23:12 nie, na filmiku o różnicach kobitka pokazuje, jak zaczepia jakieś paski ( chyba) u góry siedziska. To chyba to... Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 12.02.11, 23:18 a to kapuje. widzilam, to chodiz o to, ze oparcie wtedy jest bardziej do pionu i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 12.02.11, 23:14 eee, może coś namieszałam..... Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 12.02.11, 23:19 obejrzałam jeszcze raz; tymi rzepami stabilizuje się siedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
monnap Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 14.02.11, 05:00 Oczywiscie ze sie nadaje. Ja tez uwazam ze Maclaren jest lepszy pomimo ze jest to parasolka. Moj jest bardzonduzy, siedzisko jest bardzo fajne i naprawde fajnie sie sklada. Moj mini z kolei zajmuje duzo miejsca, a dostanie sie do kosza na zakupy jest w beznadziejne w jedym i drugim wozku. Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 kupilam:) 16.02.11, 20:34 kupilam mini z 2010. juz mam w domu po mieszkaniu bardzo fajnie sie jezdzi. musze kupic spiworek jeszcze i bedziemy chodzic w nim na dwor Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 Re: kupilam:) 17.02.11, 16:49 na razie tylko w domu, bo pada jak nei wiem. w mieszkaniu sprawuje sie swietnie. nie mam usztywnienia (moze dokupie, jeszcze nie wiem), ale maly swietnie w nim siedzi. rewelacyjny jest to skladanie!! no szok mozesz dziecko trzymac w jednej rece a druga zlozyc wozek. wozek sam stoi po zlozeniu, wystarczy tylko postawic go odpoweidnio. palak fajny, bo sie reguluje, a z tego co wiem tacka sie nie da. skaldam z palakiem. mzoe warto poczekac na wersje 2011, ale nie wiem jaka bedzie roznica w cenie i keidy ona bedzie????? a mnie potrzebny juz wiec kupilam ten szaro-pomaranczowy. dokupie jeszcze spiworek. kolor moze byc, synek nawet fajnie w nim wyglada, jest inny niz wozki jakie widzialam u mnie na osiedlu same zielone sama nie wiem czy jakbym miala mozliwosc to wybralabym inny....trudno poweidziec, ale byc moze ze nie fajne kola, bo wieksze niz w parasolce. ogolenie jestem zadwolona, jakos na razie nie widze wad. zobaczymy jak bezdie na dworze, ale to dopiero jak dokupie spiwor, bo na teraz to za zimno Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: kupilam:) 17.02.11, 17:25 Ja ten pomarańczowy widziałam, ale nie chciałam, ponieważ miałam juz pomarańczowo-grafitowy wózek, ale jest ok, taki stonowany. Też chyba kupimy city mini na wyjazdy, bo jest fajny, ja poczekam na wersję nową, ale nie dla oparcia, tylko koloru. Miłego użytkowania! Odpowiedz Link Zgłoś
m7-7 Re: kupilam:) 17.02.11, 07:29 jaki kolorek kupiłas? ja też kupiłam od forumki w kolorze czarnym, ale jeszcze nie mam go w domku, czekam az brat mi go dowiezie Odpowiedz Link Zgłoś
lambswool Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 13.02.11, 08:40 Do BJ pasuje ta najdłuższa osłonka www.strollers.com/Stroll-Air-HS333-X-XH1042.html Polecam też dokupić Parent Organizer, fajna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 12.02.11, 17:59 Zacenę 700-800 pln wolałabym już kupić coś solidniejszego jeżeli chodzi o podwozie /mam na myśli komfort prowadzenia na dużych pompowanych kołach/ : dino.sklep.pl/nowy/baby-boom-crv-spacerowy-kurier-gratis-p-9527.html Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 12.02.11, 21:29 ale chodzi o to, zeby wozek byl jak najlzejszy i zajmowal jak najmniej miejsca, a przy tym oslanial od wiatru, slonca itp. dlatego nie chodzi o to, zeby kupic wozek na pompowanych kolach.... Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 12.02.11, 23:29 To nie wystarczy parasolka za 300 pln? dino.sklep.pl/nowy/wozek-hauck-sport-2010-kurier-gratis-p-8044.html?zenid=bf84cb889233c60b08d647818dddf147 Dla mnie to po prostu za dużo pieniędzy jak na taką jakość, ale nie ja wydaję. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada85 Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 13.02.11, 12:51 Ja poczekam na tą wersję z 2011 r. Dzwoniłam do bobowózków i mi też powiedzieli że w okolicy końca marca początku kwietnia będą je mieli we wszystkich dostępnych kolorach. No ale biorę pewien margines i zakładam że ich kwiecień to mój maj w summie tak bardzo mi się nie śpieszy mam spacerówkę (4ridera). Ale bardzo podoba mi się City Mini że już nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
posh_emka Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 17.02.11, 12:11 A miałaś kiedyś BJ żeby o jego jakości się wypowiadać ? Na pewno nie-sądząc po wypowiedziach. Odpowiedz Link Zgłoś
posh_emka o jezu......... 17.02.11, 12:10 Czy ty kobieto nie kumasz,że wózek na "pompach" jest ciężki,a autorce wątku chodziło o lekki wózek ? Pokaż mi wózek na "pompach" z wagą 6,5 kg.............. Odpowiedz Link Zgłoś
jombusiowa Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 17.02.11, 13:32 No na wózkach też mi go polecano,ale ja jeszcze myślę o Maclarenie, marzy mi sie przede wszytskim ta lekkosć-bo mój teraz na pompowanych to chyba ze 12 wazy Odpowiedz Link Zgłoś
posh_emka Re: czy ktoras z Was ma wozek Baby Jogger City Mi 17.02.11, 14:32 Wg. mnie BJ jest lepszy od Mc-a: jedna rączka, lepsza budka, lepszy dostęp do koszyka zakupowego i lepsza zwrotność. Odpowiedz Link Zgłoś