Dodaj do ulubionych

Clarks bodrum

16.02.11, 11:43
Witamsmile Podobają mi się takie butki. Występują w dwóch wersjach kolorystycznych; i tu moja prośba / pytanie..
Doradźcie, który kolor lepszy, bardziej uniwersalny? Jaki kolor sukienki by do niego pasował?

allegro.pl/clarks-bodrum-delight-lato-wiosna-2011-r-39-5-hit-i1425962899.html
www.very.co.uk/clarks-bodrum-delight-leather-court-shoe/822752264.prd
Będę wdzięczna za każdą podpowiedźsmile
Obserwuj wątek
    • women1984 Re: Clarks bodrum 16.02.11, 11:50
      pierwsze ładniejsze
      • kamimiki Re: Clarks bodrum 16.02.11, 12:11
        Dzięki za odpowiedźsmile Mi też się podobają. Zastanawiam się tylko w jakim kolorze do tych butów miałabym szukać sukienki?
        • mefiko Re: Clarks bodrum 16.02.11, 13:14
          Przepraszam Cię, ale ten obcas jest koszmarny...
          Osobiście lubie Clarks`a za komfort noszenia, ale kolekcja na wiosnę wybitnie im nie wyszła. Z letniej da się coś wybrać, wiosenna skierowana do Pań po 50-tym roku życia.
          • kamimiki Re: Clarks bodrum 16.02.11, 13:52
            A mi tam się podobająsmile Buty mają być na wesele i właśnie ten obcas mnie przekonał... Nie noszę na co dzień butów na obcasie i dlatego uważam, że będą na tyle stabilne i wygodne, że wrócę z wesela bez problemu zmęczonych nóg. smile
            • emma_me Re: Clarks bodrum 16.02.11, 14:16
              kiedy oglądałam je na allegro bardziej podobały mi się te w kolorze pudrowy róż ale w realu w sklepie bardziej spodobały mi się te drugie.
              • kamimiki Re: Clarks bodrum 16.02.11, 16:53
                A kupowałaś czy nie? Ciekawi mnie jak się nosząsmile
                • emma_me Re: Clarks bodrum 17.02.11, 08:39
                  na razie ich nie kupiła, choć bardzo mi się podobają , będą bardzo fajnie wyglądały i do spódnicy i do dzinsów.
                  • emma_me Re: Clarks bodrum 21.02.11, 07:29
                    kupiłam te pudrowo różowe - bardzo wygodne, ładnie wyglądają na nodze, ten kolor jest jednak bardziej "wiosenny" niż ten drugi .
                    • kamimiki Re: Clarks bodrum 21.02.11, 17:14
                      Gratulujęwink mówisz pudrowo-różowe? Mi wydawało się że są beżowe i takie grafitowo-granatowe... Tylko ja nie mam szans zobaczyć ich na żywo.... sad A ile zapłaciłaś jeśli można spytać o cenę?
                      • emma_me Re: Clarks bodrum 22.02.11, 09:15
                        w sklepie clarksa kosztują 399 - jeśli chodzi o kolor to taki nieokreślony beżowo pudrowo różowe na pewno nie klasyczne bezowe, ale może faktycznie więcej w nich beżu niż tego różu.
            • mefiko Re: Clarks bodrum 17.02.11, 15:36
              Buty wygodne nie koniecznie równa się buty na obcasie koszmarku..
              Ale masz rację, to tobie muszą się te buty podobać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka