ylunia78 24.02.11, 12:54 JW Co robie nie tak,że nie moge sprzedać oryginalnych ciuchów po moim dziecku,Ceny super śmieszne,bo za spodnie i sweterki "wołam"20zł Chyba na wiosnę pójdę stanąć na ryneczku Próbowałam allegro,gumtree,szerlok.Może nie mam daru do sprzedaży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tempera_tura Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 13:00 Dla mnie dyskwalifikacja za: -brak wymiarów (nie tylko rozmiar z metki) -kiepskie jakościowo zdjęcia (brrrr!!!) -robienie zestawów, bluzka plus spodnie np. Lubie tylko jak jest zestaw, same bluzki, same spodenki. Nie wiem jak Twoje aukcje ale może coś z tego.......? Odpowiedz Link Zgłoś
vanilka89 Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 13:06 Może kwestia rozmiaru? Dobrze schodzi 3-4, 5-6. Natomiast do 86 kicha. To widzę po swoich aukcjach Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 13:15 > Dobrze schodzi 3-4, 5-6. Natomiast do 86 kicha. A ja jak sprzedawałam ostatnio na all, to widziałam właśnie, że rozmiar 86 najlepiej schodzi, a 3-4 słabo. 5-6 raczej też słabo schodzi, bo nie tak dawno kupiłam córce zestaw ubrań w tym rozmiarze, rzeczy bardzo ładne i widać, że po jednym dziecku, a zainteresowaniem się ta aukcja nie cieszyła . A może to też od płci dziecka zależy. Widzę, że chłopięce rzeczy chyba lepiej schodzą, w każdym razie ja na allegro w rozmiarze mojego syna (98) nie mogę za bardzo nic fajnego kupić, bo to co mi się podoba zawsze cieszy się dużym zainteresowaniem. Dziewczynkowych ubrań jest chyba więcej i one tak ładnie nie schodzą.. no chyba, że jeszcze jakieś sukienki ładne na lato, one cieszą się sporym zainteresowaniem teraz. A Ty sprzedajesz na "kup teraz"? Ludzie chyba wolą licytować niż kupować na "kup teraz". Odpowiedz Link Zgłoś
szironna Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 28.02.11, 12:13 zgadzam się, mam podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
szironna Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 28.02.11, 12:14 w/w dot postu tempera_tury. wywaliło mnie niżej nie wiadomo czemu Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 13:11 Co to wg. Ciebie znaczy oryginalne ciuchy? I cena 20 zł za używany sweter czy spodnie wcale nie jest śmieszna, zwłaszcza jak doliczysz koszt przesyłki. Zależy też od rozmiaru - jeśli to mała rozmiarówka to też trudniej sprzedać bo jest spora konkurencja. Na allegro schodzą gł. firmowe rzeczy. Ja zwykle wystawiam daną rzecz po ok. 10 zł do licytacji ale niektóre wystawione nawet od 1 zł się nie sprzedają. Najważnieszy jest rzetelny opis i wyraźne zdjęcia, dla mnie znaczenie mają też komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 13:20 może oryginalne to źle napisane,miałam na myśli firmowe. Cena za używany sweter ze spodniami za który ja dałam 130zł a chcę 20zł to chyba nie dużo.? Koszt wysyłki takiej małej rzeczy z koperta ja liczę sobie po 5zł. Opisuję rzetelnie zdj wrzucam duże,robione z bliska. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 14:28 za sweter dla dziecka dalas 130 zl? to przeplacilas... nawet jesli to zestaw ze spodniami ja tez kupuje tylko firmowe ubranka, ale za sweter nie dalabym wiecej niz 50 (od czego sa wyprzedaze! ) Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 14:41 Fjuu zdradz co to za marka 130 zeta za sweter? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoskarka Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 20:36 130 zl to nie jest jakas kosmiczna cena, ubrania dla dzieci sa coraz drozsze. Za sweter Wojcika dla syna dalam 116 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
jowitka345 Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 14:44 Skoro za sweter dałas 130 zł to nie chcę wiedziec ile dajesz za kurtki ...ale skoro masz tyle kasy na ciuchy dla dzieci to może po prostu oddaj za darmo komus bardziej potrzebującemu. Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 15:24 gap, old navy, gembore,, monsoon , francuskie marki..spokojnie zapłacisz tyle przy okazji wczoraj trafiłam na niezłe aukcje, chciałbym mieć taki obrót zdjęcia, konkrety, zdjęcia katalogowe- bardzo poszukiwane sensowenie zrobione aukcje Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 16:15 pasik napisała: > gap, old navy, gembore,, monsoon , francuskie marki..spokojnie zapłacisz tyle > mothercare, kappahl etc nie wątpie, tylko jesli ktos juz zaglada na to forum, to raczej chce kupic taniej - czytaj: szuka okazji, wyprzedazy, rabatow... ja tak robie i sie nie wstydze (spodenki monsoon kupilam na all za 12 zl . Nowe, z metkami) Wole kupic firmowy ciuch na wyprzedazy niz no name w regularnej cenie, ale 130 zl za sweterek dla dziecka raczej bym nie dala (no, chyba ze jakis cud miod malina i okazja wyjatkowa) Odpowiedz Link Zgłoś
chiarella O matko!- strona O mnie! 24.02.11, 18:16 Kto to czyta!!!!!! Strona o mnie to niezły esej- założę się że nikt tego nie czyta! Wystarczyłoby kilka najważniejszych kwestii krótko i na temat a tu mega esej- nawet czytać mi się nie chciało, a aukcje nie powalają mimo wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
chiarella Re: O matko!- strona O mnie! 24.02.11, 18:19 aukcje tez przydługie- dodatkowe informacje- część na początku część w środku- trzeba szukać- oczopląs- wolę jak wszystko jest na poczatku- wymiary i stan ubranka a potem same zdjęcia. A tu nie dość ze strona O mnie długaśna to i na każdej aukcji prawie to samo zawarte- nie lubię takich aukcji. Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 19:41 Ups, Pani pasik to niezły ma Pani gust jak to są sensowne aukcje, mentlik i pomieszanie z poplataniem, na dodatek ta pani sprzedaje mocno zużyte szmaty, które ja wstydziłabym się dać jako gratis. Przypominam sobie dawny wątek takiej dziewczyny, która miała super zrobione aukcje, a dostała tu niezłą wyćwikę, no ale jak to są sensowne aukcje, to się już niczemu nie dziwię. No chyba, że robisz przysługę koleżance i ją reklamujesz A soją drogą to wiesz,że zrobiłaś rzecz, której nie powinno sie tu robić ! Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 20:47 verika napisała: > Ups, Pani pasik to niezły ma Pani gust jak to są sensowne aukcje, mentlik i pom > ieszanie z poplataniem, na dodatek ta pani sprzedaje mocno zużyte szmaty, które > ja wstydziłabym się dać jako gratis. Przypominam sobie dawny wątek takiej dzie > wczyny, która miała super zrobione aukcje, a dostała tu niezłą wyćwikę, no ale > jak to są sensowne aukcje, to się już niczemu nie dziwię. No chyba, że robisz p > rzysługę koleżance i ją reklamujesz A soją drogą to wiesz,że zrobiłaś rzecz > , której nie powinno sie tu robić ! To chyba nie widziałaś szmat na allegro.. ciekawe czemu ludzie te szmaty kupują w zalinkowanycgh aukcjach ? Dzisiaj dopiero przejrzałam - stronę o mnie..ale po co czytać jeśli wszystkie praktyczne info ma w aukcjach ??? Może rzeczywiście lubi pisać eseje -kto jej broni? Tja to moja przyjaciółka ,dziewczyna i żona. Darujcie sobie...jeśli ktoś się pyta jak zrobić fajne aukcje pokazuję. Pewnie że linka można podrzucić moderatorowi, ale wtedy nauka nie ma sensu..bo jak pokazać? Odpowiedz Link Zgłoś
bruni76 pasik to troll :P 24.02.11, 21:22 pasik napisała: > przy okazji wczoraj trafiłam na niezłe aukcje, chciałbym mieć taki obrót hehe... Weź Ty się kolego zdecyduj i napisz po prostu że jesteś trollem. Bo dla mnie nie ma w Twoich wypowiedziach ani ładu ani składu. Po pierwsze: podałE(A?)ś link na all do SWOICH aukcji (bo się wygadałE(A?)ś ciu niżej w poście, a po drugie gubisz się trochę, a nawet BARDZO! "Wczoraj trafiłam"????? A zaraz w tym samym zdaniu "ChciałBYM" mieć taki obrót???? To dopiero żenua Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: pasik to troll :P 24.02.11, 21:51 tak zmieniłam płeć w jednym wyrazie przejrzyj łaskawie archiwum, a na pewno wiedzą o tym dziewczyny z forum którym kupowałam tablice. Na pewno pojawiam się tam jako mężczyzna który podsyła linki do aukcji. Człowiek nie moze się pomylić? Nie to nie moje aukcje tak samo nie aukcje koleżanki. Nie stworzyłabym tak pracochłonnej strony o mnie A z drugiej strony czy na forum są jacyś mężczyźni lubiący zakupy? Odpowiedz Link Zgłoś
bruni76 Re: pasik to troll :P 24.02.11, 21:56 pasik napisała: > tak zmieniłam płeć w jednym wyrazie > przejrzyj łaskawie archiwum, a na pewno wiedzą o tym dziewczyny z forum którym > kupowałam tablice. > Na pewno pojawiam się tam jako mężczyzna który podsyła linki do aukcji. > Człowiek nie moze się pomylić? > Nie to nie moje aukcje tak samo nie aukcje koleżanki. > Nie stworzyłabym tak pracochłonnej strony o mnie > > A z drugiej strony czy na forum są jacyś mężczyźni lubiący zakupy? > hehe... Już to dawno zrobiłam, i ciekawe czemu akurat podałEŚ te tablice za wzór... Wiesz, jak ktoś się bardzo pilnuje, to nie zrobi byka, a Ty dzisiaj się trochę zagalopowaŁEŚ i parę byków walnąłeś (nagła zmiana płci????) I błagam! Litości! ja rozumiem: POMYLIĆ się każdy może, ale w tym samym poście???? W tym samym wątku?????? W JEDNYM zdaniu??????? No sorry, ale chyba jesteśmy dorosłymi ludźmi, chociaż widzę że nie wszyscy chyba I tak btw. to nie trzeba lubić zakupów, żeby uczestniczyć w forum "Zakupy". Proste? Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: EOT 24.02.11, 22:19 no cóż jeśli o Tobie na forach gazety się tak wypowiadają: cyt:bo nie mogę przejść obok...boś głupia dziewczyna jest i pusta jak wydmuszka chyba wiesz z jakiego forum... to nie mamy o czym rozmawiać dla mnie EOT -- pozdrawiam.Pasik Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły Odpowiedz Link Zgłoś
bruni76 Re: EOT 24.02.11, 22:30 pasik napisała: > no cóż jeśli o Tobie na forach gazety się tak wypowiadają: > > cyt:bo nie mogę przejść obok...boś głupia dziewczyna jest i > pusta jak wydmuszka > > chyba wiesz z jakiego forum... > to nie mamy o czym rozmawiać > dla mnie EOT > -- hehehehehehe Zabrakło kontrargumentów i łaskawic szuka powodów na innych forach... A czytałEŚ CAŁY wątek?? Bo to "sformułowanie", "stwierdzenie" zostało napisane w konkretnym kontekście A jak dla mnie żaden EOT... Ty mi (a raczej nam) oczu "wydmuszkami" nie zamydlaj, bo trollem jesteś i tyle. I będę powtarzać to za każdym razem, kiedy zobaczę gdziekolwiek Twój wpis - żeby ludzie mieli tego świadomość, że nie jesteś do końca normalnym człowiekiem, z rozdwojeniem jaźni na dodatek... Odpowiedz Link Zgłoś
chiarella Re: EOT 25.02.11, 00:59 Hehehehe, wiem gdzie się wygadAŁ- oprócz pisania w rodzaju męskim. Dobra spostrzegawczość Bruni. Pasik nie obrażaj się ale chyba wyszło, że pod tym nickiem, jeśli nie zawsze pisze facet to napewno 2 osoby- facet i baba na zmianę. Lepiej było założyć dwa osobne nicki hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
bruni76 Re: EOT 25.02.11, 08:21 chiarella napisała: > Hehehehe, wiem gdzie się wygadAŁ- oprócz pisania w rodzaju męskim. Dobra spostr > zegawczość Bruni. Zboczenie zawodowe Pasik nie obrażaj się ale chyba wyszło, że pod tym nickiem, j > eśli nie zawsze pisze facet to napewno 2 osoby- facet i baba na zmianę. No co TY! To chłop jak nic. Ja rozumiem walnąć się w paru wątkach ODDZIELNYCH, ale w jednym????? I to w jednym zdaniu????? pasik napisała: przy okazji wczoraj trafiłam na niezłe aukcje, chciałbym mieć taki obrót No sorry, ale trzeba być naprawdę debilem żeby to przeoczyć Lepiej > było założyć dwa osobne nicki hehehe. Podejrzewam że już to zrobił, ale i tak z czasem poznam że to On (też zboczenie zawodowe ). No sorry, ale nie cierpię takich trollów, co to myśli że trafił na forum gdzie piszą/czytają same idiotki Odpowiedz Link Zgłoś
oteczka Re: EOT 25.02.11, 13:36 Nie wiem czy Pasik to facet czy baba, ale ta bogna to na pewno kobitka kiedyś u mnie kupowała i całkiem przyjemna ,a jej aukcje jak dla mnie nic specjalnego,wiele nie umie jak skubnie komuś zdjęcie to może być jej byle jakie. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: EOT 26.02.11, 15:12 A mnie jak najbardziej przydarzają sie takie błędy. Nie wynikają z rozdwojenia jażni bynajmniej, tylko z faktu, że czasem za lekko nacisnę na klawiaturę (niestety, okruszki i te rzeczy). Nie przyszło wam na myśl, że pasik za lekko nacisnęła na "a" - i wyszlo jak wyszło? czyli "chciałbym" zamiast "chciałabym"? Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Trollka:-) 26.02.11, 17:16 agni71 napisała: > A mnie jak najbardziej przydarzają sie takie błędy. Nie wynikają z rozdwojenia > jażni bynajmniej, tylko z faktu, że czasem za lekko nacisnę na klawiaturę (nies > tety, okruszki i te rzeczy). Nie przyszło wam na myśl, że pasik za lekko nacisn > ęła na "a" - i wyszlo jak wyszło? czyli "chciałbym" zamiast "chciałabym"? o tym fenomenie nie chciałam już pisać Tak mam włączonych sporo programów graficznych, komputer chodzi wolno czyli to co napiszę pojawia się po jakimś czasie. Kliknęłam- wysłałam- nie sprawdziłam. Dopiero po jakimś czasie wróciłam do tej wypowiedzi gdzie nas ekspert forumowy detektyw od siedmiu boleści znalazł mój błąd...i sobie wykombinował. 1.że jestem mężczyzną.( mąż , psiapsiółki miały niezły ubaw..bo opowiedziałam jak to internet doprowadził mnie do zmiany płci) 2.wychwalam swoje aukcje ( to nic że aukcje wystawia kobieta , ma na imię Bogna) więc niby kim jestem? Poza tym na tym forum urzęduję z powodzeniem ponad 3 lata i co nagle stałam się facetem? Znam regulamin .Byłabym bardzo naiwna podstawiając swoje aukcje w nielegalnej reklamie. Trudno to zrozumieć? No chyba że pojawi się pseudo- detektyw ala Rutkowski. Login Pasik tylko mój, jeśli pojawił się Pasik był gościem Gazety :pisał o Łodzi, Częstochowie i forum samochodowym. Dzieci mam, tylko w innym wieku niż Pani z zalinkowanej przeze mnie aukcji. Bardzo łatwo sprawdzić, ale tu już detektyw się nie wysilił. Kupy się to nie trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
bruni76 Re: Trollka:-) 26.02.11, 21:53 pasik napisała: > o tym fenomenie nie chciałam już pisać > Tak mam włączonych sporo programów graficznych, komputer chodzi wolno czyli to > co napiszę pojawia się po jakimś czasie. > Kliknęłam- wysłałam- nie sprawdziłam. > Dopiero po jakimś czasie wróciłam do tej wypowiedzi gdzie nas ekspert forumowy > detektyw od siedmiu boleści znalazł mój błąd...i sobie wykombinował. Litościiiiiiiiii Miałam już nic nie pisać, ale normalnie nie wytrzymam. Powtarzam po raz enty? - już sama nie wiem. Ja rozumiem jak zdarzyło się to RAZ - Ok, ja też nie jestem "święta" i "walę" literówki, ale odpowiadając na jedne post jako kobieta, a parę postów niżej już jako rodzaj męski???? A w innym poście - w JEDNYM zdaniu????? Błagam....... > 1.że jestem mężczyzną.( mąż , psiapsiółki miały niezły ubaw..bo opowiedziałam j > ak to internet doprowadził mnie do zmiany płci) Taaaaa, teraz za wszelką cenę będziesz chciał się wybielić.... Śmiało: zmyślaj dalej - pośmiejemy się > 2.wychwalam swoje aukcje ( to nic że aukcje wystawia kobieta , ma na imię Bogna > ) Jest na to wytłumaczenie: (jak to doszedł do tego cyt: "ekspert forumowy > detektyw od siedmiu boleści" Aukcje nie muszą być Twoje, ale kogoś z Twoich znajomych. Nie mogłeś dziewczynie która założyła wątek z pytaniem czemu nie może nic sprzedać wysłac tego na priv????? Ja tak zawsze robię, i jakoś "działa"... Proste? > więc niby kim jestem? Chciałam coś napisac, ale nie będę Cię publicznie obrażać. Powiem "ładnie" - kłamcą > Poza tym na tym forum urzęduję z powodzeniem ponad 3 lata i co nagle stałam się > facetem? Już pisałam to powyżej: nieźle się pilnowałeś - ot, i cała filozofia... > Znam regulamin . Śmiem wątpić... Byłabym bardzo naiwna podstawiając swoje aukcje w nielegalnej r > eklamie. Trudno to zrozumieć? Patrz powyżej... > No chyba że pojawi się pseudo- detektyw ala Rutkowski. Zaraz, zaraz...A jaką masz pewność że nie pracuję w branży????? > Login Pasik tylko mój, jeśli pojawił się Pasik był gościem Gazety :pisał o Łod > zi, Częstochowie i forum samochodowym. > Dzieci mam, tylko w innym wieku niż Pani z zalinkowanej przeze mnie aukcji. > Bardzo łatwo sprawdzić, ale tu już detektyw się nie wysilił. Kto wie, może, może....Nie znasz dnia ani godziny > Kupy się to nie trzyma. I kto to mówi/pisze! Ha! Ten, co to udaje najpierw kobietę, potem kobieto/faceta, no a już potem TYLKO faceta... No rzeczywiście: kupy to się w ogóle nie trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
bruni76 Acha, i jeszcze coś... 26.02.11, 21:55 EOT???? W życiu prywatnym też rzucasz słowa na wiatr??? Odpowiedz Link Zgłoś
moniaj77 Re: Trollka:-) 28.02.11, 00:16 Pasik znam z foum zakątek czerwcowych mam 2006 i niesądze by była trolem Ale wyobraźnie macie dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 Re: Trollka:-) 28.02.11, 18:07 moniaj77 napisała: > Pasik znam z foum zakątek czerwcowych mam 2006 i niesądze by była trolem Ale > wyobraźnie macie dziewczyny a ja tu wchodzę,patrzę wow ile mi tu rad dziewczyny napisałya tu pach.... Odpowiedz Link Zgłoś
smagliszka Re: EOT 26.02.11, 18:16 a cóż to wogóle za błąd, zwykła literówka jakich wiele... nie wiem o co to bicie piany? Odpowiedz Link Zgłoś
justak1 Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 15:23 Dziewczyna wyraźnie napisała sweter ze spodniami 130 zł, a to już jak na firmówki nie tak dużo. Chyba się nie myle??? 20 zł za koomplet rzeczy w dobrym stanie to nie dużo, więc stawiam na jakość zdjęć lub liche opisy. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 15:44 ylunia, jakie to marki? Może niezbyt znane w Polsce, mimo, że dobre? cena 20 zł to za sweterek w komplecie ze spodniami? To by bylo faktycznie niewiele. Jesli za każdą rzecz z osobna, to po dodaniu kosztów przesyłki juz nie tak malutko, zważywszy, że nowe na wyprzedazy mozna kupic w zblizonej cenie. Nie napisalas o jakie rozmiary chodzi? Mniejsze ciuszki chyba jednak sa tańsze, większe - droższe. Odpowiedz Link Zgłoś
tres09 Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 16:06 Oprócz potencjalnych przyczyn już wymienionych przychodzi mi do głowy jeszcze jedna Czy wystawiasz rzeczy na odpowiednią porę roku? Teraz np. dużo osób już szuka rzeczy wiosenno-letnich, na zimowe nie ma popytu. Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 16:23 dokładnie,zimówki juz ni hu hu--no wiadomo-zależy co--ale letnie juz ładnie mi się sprzedaje--sandałki,spodenki nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 16:27 masz rację...za radą forum w zeszłym roku rzeczy zimowe wystawiłam we wrześniu. Praktycznie wszystkie ciuszki zimowe, buty, kurtki sprzedałam za bardzo fajne kwoty. Trzeba pamiętać 2-3 m wyprzedzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 16:41 ja tez dzieki forum Dzieki ci Panie za to forum i za was--dzieki wam--dużo-interesujących okazji mi sie trafiło--i sprzedaż allegrową założyłamWe wrzesniu i pazdzierniku wszystko posprzedawałam--zimowe--a teraz biore sie za wiosne i lato Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 17:28 tres09 napisał: > Oprócz potencjalnych przyczyn już wymienionych przychodzi mi do głowy jeszcze j > edna > Czy wystawiasz rzeczy na odpowiednią porę roku? Teraz np. dużo osób już szuka r > zeczy wiosenno-letnich, na zimowe nie ma popytu. tak teraz wystawiam właśnie body z długim rękawkiem lub z krótkim,pajacyki takie na wiosnę,spodnie i bluzki to w sumie uniwersalne. Marki normalnie-znane tak jak w PL Cocodrillo,C&A H&M tup-tup,pinokio,mothercare, Juzkiedys poradzono mi ze jak wystawiam na all.to w takich godz zeby konczyła sie w okolicach 20-22-23 bo jak koncza sie ok popołudnia to wiele matek(w przypadku moich ciuszków) np ok 17tej wraca do domu to jak nawet aukcja kończy sie ok 19tej to ona nie ma czasu i tak zajrzeć.To tak zaczęłam robić,że wystawiam żeby kończyła się w/w godzinach.Moje ciuszki na sprzedaż to 56-68cm no zdj tez wrzucam duze > Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 18:05 Takie ciuszki chyba najslabiej schodzą, a juz na pewno w tych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 16:44 Nie sprzedaję nic i nie kupuję używanych ubrań, ale może spróbuj puścić od 1 zł? Jeśli nasz Kup teraz to ok, ale jeśli zaczynasz licytację od 20 zł, to ludzie tego nie lubią. Że nie wspomnę o ukrytej cenie minimalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
kora711 Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 17:22 cyt przy okazji wczoraj trafiłam na niezłe aukcje, chciałbym mieć taki obrót zdjęcia, konkrety, zdjęcia katalogowe- bardzo poszukiwane sensowenie zrobione aukcje o,bognar...tez juz trafiłam na aukcje tej pani dla mnie to fe-no-men ci ludzie wiedzą jak skulkowany (i wcale tego nie kryją) swetr sprzedać za fajną kase ludzie idą na to -aukcja kolorowa ,motylki itp,a jak są jeszcze pokazane dzieci to juz w ogóle (ja bym dziecka nie pokazała ale to ja) mi osobiscie nie podoba się jak ta dziewczynka jest ubierana- dosłownie chodzące logo NEXT tak jakos totalnie bez gustu no ale....kasa,kasa,kasa Odpowiedz Link Zgłoś
vanilka89 Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 17:32 a dla mnie dalej fenomenen jest top fashion. Tam to dopiero sa ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 a jeszcze zapytam? 24.02.11, 17:42 ten link co mi podałyscie....jak wstawiac takie zdj?takie duze jedne pod drugim? Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 17:45 cieszmy się szczęściem innych heh rzeczywiście od stóp do głów Next z odrobiną szaleństwa Gap Lubię Next ale bez przesadyzmu np kurtki, sweterki bluzeczki. Mieszam H&M tuniki, sukienki, spódniczki. Bluzeczki Cherokee. Spodnie Gapa.Uwielbiam Monsoona- mogłabym wykupić pół sklepu.Płaszczyki Zary oraz M&S. Wiecie ale mnie tak wzięło kiedy na świecie pojawiła się córka Dlatego mam mnóstwo ciuchów i czasem dziecko na zdjęciach pokazuję bo fajnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
kora711 Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 17:50 tzn pasik = bognar bo tak to zabrzmiało Odpowiedz Link Zgłoś
kora711 Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 17:54 dajcie linka to top fashion bo nie mogę znaleźć az jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
vanilka89 Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 18:04 allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7913229 Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 18:20 kora711 napisała: > tzn pasik = bognar > bo tak to zabrzmiało chętnie chciałbym się zamienić Nawet nie miałbym co pokazać na wzór gdyby nie moje wczorajsze poszukiwania tunik Next. A wszystko przez to że nie wiem jak określić rzecz , którą posiadam : tunika- bluzka diabli wiedzą. Przecież nie będę produkować wątku na zakupach: w jakiej kategorii umieścić ten ciuch? żenua Odpowiedz Link Zgłoś
bruni76 pasik to troll! :P 24.02.11, 21:26 > kora711 napisała: > > > tzn pasik = bognar > > bo tak to zabrzmiało Tak to zabrzmiało, bo pasik to na pewno bognar! > > chętnie chciałbym się zamienić > Nawet nie miałbym co pokazać na wzór gdyby nie moje wczorajsze poszukiwania tun > ik Next. > A wszystko przez to że nie wiem jak określić rzecz , którą posiadam : tunika- b > luzka diabli wiedzą. > Przecież nie będę produkować wątku na zakupach: w jakiej kategorii umieścić te > n ciuch? > żenua I tu w tym wątku się zapomniałEŚ i pisałEŚ jak facet, to po kiego grzyba parę postów powyżej udajesz kobietę????????? To dopiero ŻENUA trollu Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: pasik to troll lub trolla 24.02.11, 21:43 > > Nawet nie miałbym co pokazać na wzór gdyby nie moje wczorajsze poszukiwan > ia tun > > ik Next. > > A wszystko przez to że nie wiem jak określić rzecz , którą posiadam : tun > ika- b > > luzka diabli wiedzą. > > Przecież nie będę produkować wątku na zakupach: w jakiej kategorii umieś > cić te > > n ciuch? > > żenua > > I tu w tym wątku się zapomniałEŚ i pisałEŚ jak facet, to po kiego grzyba parę p > ostów powyżej udajesz kobietę????????? > > To dopiero ŻENUA trollu aaaaaaa i wyszło szydło z wora..Tak naprawdę jestem hermafrodytą, która uwielbia allegro Odpowiedz Link Zgłoś
bruni76 Re: pasik to troll lub trolla 24.02.11, 21:49 pasik napisała: > aaaaaaa i wyszło szydło z wora.. Wyszło, wyszło, bo jestem bardzo spostrzegawcza Tak naprawdę jestem hermafrodytą Dla mnie najzwyklejszym trollem , która uwielbi > a allegro No, w to to akurat nie wątpię Nie wiedziałEŚ jak pokazać swoje aukcje forumkom (bo to niestety zabronione) to wymysliłEŚ że niby to pokażesz czyjeś tam aukcje... Ale upsss....Się wygadałEŚ, a gdzie to sobie już sam przeczytaj Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: pasik to troll lub trolla 24.02.11, 21:53 gratuluję bujnej wyobraźni proponuję przenieść się na forum teorii spiskowych. Tak kwiecień juz niedługo Odpowiedz Link Zgłoś
bruni76 Re: pasik to troll lub trolla 24.02.11, 21:58 pasik napisała: > gratuluję bujnej wyobraźni > proponuję przenieść się na forum teorii spiskowych. > Tak kwiecień juz niedługo Ja TYLKO (a może AŻ) stwierdzam fakty Jak dla mnie jesteś trollem i już (a podejrzewam że już nie tylko dla mnie na całe szczęście). P.S. A "wybujałej" jak to pięknie nazwałEŚ wyobraźni Tobie można również pogratulować Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapal Re: pasik to troll lub trolla 28.02.11, 10:19 bruni76 ty nigdy nie słyszałaś o literówkach?????!!!! z ta swoja teoria spiskowa jesteś smieszna i ........ tak, z pewnością wszyscy podzielają twoje zdanie. pocieszaj sie, wszak nadzieja umiera ostatnia. pasik. gratuluje trzeciego i czwartego dziecka. ze tez tyle czasu trzyamałaś je w ukryciu , przpraszam (jak sugeruje forumowy rutkowski) trzymałEś zapisze sie do niej na kurs tropienia afer zaraz sie okaże ,ze to moje aukcje i to ja mam te dodatkowe dzieciaki. albo jestem twoją żoną/mężęm Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re:bruni76 28.02.11, 11:20 Zajmij się czymś innym niż robieniem afer na forum bo wyszłaś na kompletną idiotkę przynajmniej w moich oczach. Po pierwsze bo Pasik jest kobietą znam ją z innego forum i zapewniam Cię że mężczyźni nie chodzą w ciąży i nie rodzą dzieci. Po drugie to nie są jej aukcje bo dzieciak na zdjęciu nie jest jej, a ja znam jej dzieci!! Po trzecie chciała pokazać dziewczynie jak wygląda dobre aukcje na których ludzie kupują i tyle a Ty z nudów lub z wielkich kompleksów jakie posiadasz nakręciłaś aferę. Takie Problemy leczy się u specjalisty (psychiatry) bo wylewanie swoich żali na forum nic nie da. Miej choć odwagę przeprosić za niesłuszne oczernianie koleżanki z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
bruni76 Re:bruni76 28.02.11, 12:03 angie07 napisała: > Zajmij się czymś innym niż robieniem afer na forum bo wyszłaś na kompletną idio > tkę przynajmniej w moich oczach. Zaraz, zaraz.... Czy ja Ciebie obrażam?????? "Wyzywam" od idiotek???? Lub kogoś innego????? Sorry, ale w tym momencie ostro przegięłaś Po pierwsze bo Pasik jest kobietą znam ją z in > nego forum i zapewniam Cię że mężczyźni nie chodzą w ciąży i nie rodzą dzieci. Jesteś pewna? > Po drugie to nie są jej aukcje bo dzieciak na zdjęciu nie jest jej, a ja znam > jej dzieci!! OK, jak już pisałam powyżej - aukcje mogą nie być (jak dla mnie Jego), ale np. kogoś z jego znajomych... I sorry, ale ja takie rzeczy wysyłam komuś na priv. Skoro napisał, że jest na forum od 3-lat, to chyba do jasnej anielki zna regulamin, tak? I wie że "takie" rzeczy/linki wysyła się na priv, a nie na forum publiczne gdzie wszyscy mają dostęp :p > Po trzecie chciała pokazać dziewczynie jak wygląda dobre aukcje na których ludz > ie kupują i tyle j.w a Ty z nudów lub z wielkich kompleksów jakie posiadasz nakręci > łaś aferę. Matuchno! Jaka aferę????? Uwierz mi, że tą to ja dopiero mogę rozkręcić "Dialogi" przeprowadzałam TYLKO z Nim! A jak chciałabym rozkręcać aferę jak to pięknie ujęłaś - napisałabym oddzielny wątek - proste chyba? Czy mam pisać drukowanymi literami? > Takie Problemy leczy się u specjalisty (psychiatry) bo wylewanie swoich żali na > forum nic nie da. Po raz drugi mnie obrażasz, a jak to mówią: do trzech razy sztuka Miej choć odwagę przeprosić za niesłuszne oczernianie koleża > nki z forum. Chyba żartujesz? Za co? Za to że raz pisze jak płeć żeńska, potem (w jednym zdaniu) płeć męsko-żeńska, no i na sam koniec (dodam ze to wszystko w jednym wątku) - płeć męska? Ja rozumiem (i tu przyznaje rację): mnie też zdarza się robić literówki, czy "zjadać" literki, ale na litość Boską! Bez przesady! Nie w całym długim zdaniu! A potem znowu pisać jako płeć żeńska.... I tym razem to ja mówię EOT (w tym temacie oczywiście), i ja (w porównaniu do pasika) dotrzymam słowa, a wszystkie potencjalne podczytywaczki tej naszej słownej przepychanki, (oprócz angie07, która to Ona obraża ludzi , pasika i tej trzeciej, gosi jakiejś tam) przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re:bruni76 28.02.11, 12:50 Ręce mi opadają jak czytam co Ty piszesz. Po pierwsze nie obrażam Cię, Ty się sama obrażasz!!!! Napisałam, że w moich oczach wyszłaś na idiotkę kręcąc aferę tam gdzie jej nie ma. A nie że jesteś idiotką. Jak dla mnie jest różnica ale skoro Ty jej nie widzisz... no coż... Po drugie jestem pewna że znam Pasik i że jest kobietą, ale chyba z tego nie muszę Ci się tłumaczyć i udawadniać że białe jest białe a nie czarne. Jakbyś nie zrozumiała to widziałam jej biust i ciążowy brzuch Wystarczy!!!!!!!!!!!!!?????????????????? Po trzecie nie raz ktoś zamieszcza linka do aukcji na której zwykła używana koszulka next idzie za 100 zł i nikt nikomu afery z tego powodu nie robi. Sama oglądałam kilkakrotnie takie zalinkowane aukcje. Jakoś wtedy nie widziałam sprzeciwu. Po czwarte to że nie powinno się linkować aukcji nie jest jednoznaczne z tym żeby kogoś oskarżać o bycie kimś innym i to w dodatku facetem tu Ty przegięłaś i to ostro. Na domiar złego chwalisz się , że umiesz rozkręcić aferę i nic dziwnego każdy głupi to potrafi. Tylko nie pisz, że nazwałam Cię głupią bo padnę ze śmiechu!!!!!!!! I w dodatku dalej uparcie twierdzisz że Pasik to ON jakim prawem????? Nie obraziłam Cię po raz drugi ale wskazałam właściwe miejsce do rozwiązania swoich problemów. To że pisze w jednym zdaniu jako kobieta i facet nie dowodzi że jest facetem. Bo po raz setny powtórzę Ci że jest kobietą i za to powinnaś ją przeprosić, że niesłusznie nazwałaś ją facetem i oskarżyłaś o promowanie swoich aukcji. To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapal bruni "jakas tam" 28.02.11, 15:34 "I tym razem to ja mówię EOT (w tym temacie oczywiście), i ja (w porównaniu do pasika) dotrzymam słowa, a wszystkie potencjalne podczytywaczki tej naszej słownej przepychanki, (oprócz angie07, która to Ona obraża ludzi , pasika i tej trzeciej, gosi jakiejś tam) przepraszam " bruni "jakaś tam" jesteś mistrzynią ciętej riposty i czytania ze zrozumieniem. o kulturze nie wspominam. Angie, nie warto uzywać klawiatury, zeby dyskutować z kims takim. Zaraz sie okaze , ze to Twoje/ moje aukcje i mamy troche wiecej dzieci niz w rzeczywistości. No i jeszcze ktoras z nas za chwile zostanie facetem . Albo nie , juz wiem. To pewnie Ty te dzieci (z tych zalinkowanych aukcji ) urodziłaś, a Pasik jest ojcem i wystawia to wszystko na allegro. sorki pasik ale nie moglam sie powstrzymać. a tak całkiem poważnie to wydaje mi sie ,ze ta osoba, ktorej aukcje podlinkowałaś to mimo info, ze nie zyje z allegro to jednak kupujac te ciuszki mysli juz o ich sprzedaży. Bo jak inaczej wytłumaczyc te ilosci zdjec dzieci- bluzeczka w ujeciu przodem i tyłem, z takimi spodenkami, z innymi. A do tego nie jest to zadne ciekawe ujecie, tylko zwykła fotka pstryknieta w celu uwiecznienia ciucha i pokazania, ze to po moim dziecku. Co nie zmienia faktu, ze potrafi sie sprzedać a o to przeciez chodzi na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooczka Re: bruni "jakas tam" 28.02.11, 16:32 Halo, ja nie o aukcji. Czy jeśli ktoś obraża znaną nam dobrze, normalną i kulturalną uczestniczkę forum to nie powinnyśmy powiedzieć mu do widzenia? To do moderatorek. Myślę że w kwestii zakupów bruni cośtam niewiele wnosi... Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Dziękuję:-) wróciłam to swojej płci:P 28.02.11, 18:58 modrooczka napisała: > Halo, ja nie o aukcji. Czy jeśli ktoś obraża znaną nam dobrze, normalną i kultu > ralną uczestniczkę forum to nie powinnyśmy powiedzieć mu do widzenia? To do mod > eratorek. Myślę że w kwestii zakupów bruni cośtam niewiele wnosi... Dziękuję bardzo DZIEWCZYNY- MOZNA NA was LICZYĆ ....z jednej strony śmieszyła mnie cała sytuacja zostania MĘŻCZYZNĄ( mąż już chciał kupować suspensorium), ale z drugiej zastanawiałam dlaczego tak łatwo w internecie można podważyć kogoś wiarygodność. Jeden :detektyw" i wszystko staje na głowie- a wszystko przez nieszczęsny brak jednej literki Szczerze nie wpadłabym na to...ale ludzie mają pomerdane w głowach. Co do pokazanej aukcji....nie chciałam wysyłać na prv bo wiem że wiele osób pyta się- jak zrobić dobrą aukcję. Taką moim zdaniem znalazłam i chciałam się podzielić na forum. Znajdę czas0 opiszę autorce wątku co trzeba zrobić żeby powgrywać większe zdjęcia , podam prosty program Gdybyśmy nie wysyłały takich linków nie byłoby dyskusji o opisach, o lalkach poubieranych w za duże ubrania, o fenomenie top fashion i wiele, wiele innych. A jeszcze jedno... po co miałabym coś reklamować co pięknie się sprzedaje. Myślę że ta Pani ma już swoją klientelę Odpowiedz Link Zgłoś
modrooczka Re: Dziękuję:-) wróciłam to swojej płci:P 28.02.11, 23:18 Pasik, jak już napiszesz to mogę też dostać na gazetowy? BYŁBYM wdzięczny Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 22:11 A mnie się ta mała bardzo podoba i to, jak jest ubrana, też. Ale ja ten angielski słodki styl z masą aplikacji, płaszczykami grzybkami i materiałami w kwiatki bardzo lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj21 Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 18:03 A sprawdzałaś przed wystawieniem jak chodzą te twoje rzeczy na all? Jeśli ktoś może kupić coś podobnego taniej to mała szansa, że kupi u Ciebie. Weszłam sobie z ciekawości i samych aukcji ze spodniami roz 62 było 2222. Ja te małe rozmiary sobie odpuściłam - moim zdaniem, żeby dobrze sprzedawać małe rozmiary trzeba umieć robić super aukcje bo konkurencja ogromna, a w takich rozmiarach często dostaje się jeszcze coś od znajomych, i (tak mi się wydaje) kupuje się bardziej 'hurtowo'. Dla starszych to już częściej 'poluje' się na fajne, bardziej konkretne rzeczy. Tak więc ja małe rzeczy 'puszczam w obieg', zaczęłam sprzedawać chyba od rozmiaru 86 (ale to też takie, które widziałam, że są poszukiwane na all - konkretne sukienki, bluzki, które dobrze się sprzedawały u innych). Odpowiedz Link Zgłoś
kora711 Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 18:21 dzieki za linka do top fashion szczerze ? ..wcale mi się te aukcje nie podobają ( jak juz rozmawiamy o samych aukcjach) na tych zdjeciach nic nie widac ja muszę miec wyraźne foty a nie jakieś kombinacje i-ło matko-wszedze to przytłaczające (!) logo które zasłania pół zdjecia okropność Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 18:26 mnie tam sie ogólnie nawet i podoba,ale nie oszukujmy się,przy dziecku takiego cudu nie zdziałam Odpowiedz Link Zgłoś
vanilka89 Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 18:29 Tu nawet nie chodzi czy te aukcje sa łądne, tylko o ceny jakie osiagaja. Kiedys była sukienka m&s, poszła za olbrzymia kase, a ja taka sama kupiłam za 12zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kallia1 Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 18:52 Nie podoba mi się jak jest przebierana ta dziewczynka allegro.pl/zara-2010-absolutny-unikat-camel-bikery-megaaa-i1473973273.html Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 19:10 w sumie fajnietylko nie wiem czy nie szkodzi to dziecku na psychike Odpowiedz Link Zgłoś
11beata Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 21:29 a najlepsze jest przetłumaczenie koloru" Mega modny kolor – Camel (karmelowy). " )) Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 21:57 11beata napisała: > a najlepsze jest przetłumaczenie koloru" Mega modny kolor – Camel (karmel > owy). " )) a buty są jej za duze Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 21:53 okropne te stylizacje, na starą malutką w lateksach I ta spódniczka z białymi rajstopkami... Odpowiedz Link Zgłoś
kora711 Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 24.02.11, 22:15 nie ,no aukcje masz fajne/profesjonalne pasik i foty wyraźne to trzeba przyznac no ale...ja tam uwazam ze lepiej zarobic przysłowiowe 2 zł mniej ale miec pewne granice ja np dziecka nie pokazuje (w ogóle w necie) i troszke mnie dziwi gdy inni to robią sytuacje-w pizamce czy przy otwieraniu prezentów przy choince dla mnie to juz w ogóle kosmos i jeszcze .....ludzie mają oczy ...jak piszesz ze kupujewsz ubranka -w wiekszości- nowe a wystawiasz komentarze gdzie kupiłes uzywane za pare zeta to dajesz ciała ale ja tam inym życze dobrych klientów i cen sama mam nadzieję na takich Odpowiedz Link Zgłoś
emtii Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 26.02.11, 12:50 minkapinka napisała: > okropne te stylizacje, na starą malutką w lateksach I ta spódniczka z białym > i rajstopkami... Bohaterka tych aukcji jest zazwyczaj mocno przebrana.Zastanawiam się często,patrząc na te stylizacje, czy to na potrzeby lepszej sprzedaży,czy faktycznie mama ubiera ją tak na co dzień. Ale wyniki sprzedaży rzeczywiście imponujące,a sprzedająca ma rzeszę wielbicieli i naśladowców tego stylu( na all coraz więcej podobnie zrobionych aukcji). Mnie się tak przestylizowane kilkulatki zdecydowanie nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
beakarp Ile ta kurtka kosztowała w sklepie? 27.02.11, 21:33 allegro.pl/reserved-mega-krotka-katana-bolerko-vintage-jedyna-i1451040267.html Odpowiedz Link Zgłoś
babajaga-only Re: Ile ta kurtka kosztowała w sklepie? 28.02.11, 23:56 Kupowałam dla córci identyczną i płaciłam cos ok 90 zł. Ale...potem na wyprzedazy taka samą kupiłam za.... 14,90 - aż dokładnie sobie to zapamietałam No przebitka jak widac niezła Odpowiedz Link Zgłoś
smagliszka Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 25.02.11, 03:20 ale pojechałyście po biednym dziecku nie jej wina nie wygląda źle, chociaż fakt wystylizowana na nastolatkę. Ja tam wolę moje dziewczyny w typowo dziecięcych / wesołych / kolorowych ciuszkach. W końcu kiedyś dorosną i przyjdzie też czas na dorosłe stylizacje, a dzieciństwa szkoda 'gubić' po drodze... Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 27.02.11, 23:17 dla mnie te aukcje tej topfashion to jest smiech na sali. Kupujacy wariuja z ciekawosci obserwowalam kiedys aukcje czapki, ktora sama nabylam w tesco za 4 pln (na wyprzedazy) poszla za 46 pln cudo !!! mnie bawi w tych aukcjach glownie tekst na koncu, ze wszystkie inne aukcje, ktorych : zdjecia, opisy i wyglad sa wizualnie zblizone - to wykorzystywanie moich koncepcji - bez mojej wiedzy i zgody. Pani sie zna na sprzedawniu, ale na prawie juz nie ))))))))))) No i jestem ciekawa co na to next, h&m i inne firmy, ze sama wykorzystuje ich zdjecia katalogowe Taka polityka w stylu ' jak my kradniemy, to dobrze, a jak nam kradna, to juz nie ' aaaa no i te opisy )))))))))))) Doskonałe na wiosnę / jesień a nawet chłodne letnie dni – założone do podkolanówek i szortów wyglądają powalająco !!! Mnóstwo naszywek – liczby, firmowy napis…brak słów. Jak na firmę przystało – idealny fason – góra dopasowana, lekko marszczona dół rozszerzany, wewnątrz haleczka …boska!!!! Kolor kremowy, boki podwinięte, różowa tasiemka – zdecydowanie nasz ulubiony – niestety już za mały na córeczkę. Oczywiście ubranka świetne osobno. no praktycznie z kazdego opisu mozna sie posmiac Ale chyle czola przed grafika mysle, ze to na to leca ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
basi-a27 Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 27.02.11, 23:31 takie małe rozmiary nie schodzą dobrze ponieważ można kupić w zestawach/ kompletach amerykańskiej firmy sprowadzane z Angli za parę złotych chyba że masz wyjątkowe perełki to wtedy na sztuki warto coś wystawić i sprzedać wystarczy wejść na aukcjie na rozmiar jaki sprzedajesz i popatrz co i jak schodzi dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 28.02.11, 13:22 ylunia- cena jest wg mnie zwyczajnie zbyt wysoka. Za kilkadziesiąt złotych pójdziesz do C&A i kupisz nowy ciuch. Marki, które wypisujesz to są dość tanie marki i nie rozumiem, dlaczego za sweter płaciłaś 130zł. Używane ciuchy powinny być tanie, no chyba, że mówimy o Dolce&Gabana Versace itd Jeśli mowa o tanich sieciówkach, szukam tańszych rzeczy, albo idę do sklepu po nowe. Poza tym-patrzę na: brak negatywnych komentarzy, dobry kontakt ze sprzedawcą, dokładne opisy (sam rozmiar z metki o jakaś pomyłka), real foto a nie z katalogu, nie oglądam (w przypadku ciuchów używanych) aukcji wytłuszczonych, tylko przeijam strony aby obejrzeć zwykłe aukcje. Odpowiedz Link Zgłoś
symona Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 28.02.11, 14:34 Hah a powie mi ktoś w jakim programie tworzone są te super aukcje bo przyznaje się że kiedyś próbowałam ale chyba nie miałam umiejętności. Odpowiedz Link Zgłoś
symona Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 28.02.11, 14:43 a i jeszcze jedno zastanawiam się jakie ceny osiągałyby te rzeczy gdyby były nowe jedna z koleżanek pisała o czapce kupionej na wyprzedaży za 4 zł a na aukcjach tej pani(chyba) sprzedanej za jak dobrze pamiętam ok50 zł Nowa to pewnie z drugie tyle Odpowiedz Link Zgłoś
tanika01 Re: co robię źle,że nie mogę sprzedać???? 28.02.11, 14:47 wg mnie prawie wszystko (u T-F) oprócz opisu rzeczy to zdjęcia najprawdopodobniej odrobione/ zrobione w Photoshopie i powklejane linki. Odpowiedz Link Zgłoś