india05 03.03.11, 19:36 znacie te hulajnogi? ma ktoś może? albo widział, oglądał? Bardzo podobna do mini micro, ale czy tak samo trwała? szukam dla 1,5 roczniaka, a te są ponad połowę tańsze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nice.size1310 Re: hulajnoga Twist&Roll "prawie" jak mini micro 03.03.11, 20:18 dzieki za linka, mam mini micro ,ale tą widzę pierwszy raz, juz jakas firma podpatrzyla pewnie, fajnie wyglada, lepiej zobaczyc na zywo jak wywazona,jak ciezka itd Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 nice.size 03.03.11, 20:48 Proszę o usunięcie komercyjnego linku z sygnaturki Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: hulajnoga Twist&Roll "prawie" jak mini micro 03.03.11, 22:39 a to jest ta z tesco? cos podobnego widzialam tam ostatnio... nawet kusilo mnie zeby poogladac, ale potem jak sobie przypomnialam, ile tego wszystkiego juz mam (rowery, laufrad, rolki, samochodzik-pchacz itp) to sie popukalam w czolo i zwialam Odpowiedz Link Zgłoś
moyyra Re: hulajnoga Twist&Roll "prawie" jak mini micro 03.03.11, 22:52 on ma takie koslawe kolka?? Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: hulajnoga Twist&Roll "prawie" jak mini micro 04.03.11, 08:24 nie ma, te kolka sie skladaja do skretu i zdjecie koslawo wyszlo konstrukcja dosc wierna, ale z jakoscia moze byc roznie Odpowiedz Link Zgłoś
eesti_2005 Re: hulajnoga Twist&Roll "prawie" jak mini micro 08.03.11, 00:19 My mamy tę hulajnogę, ale dopiero od 2 tygodni, więc nie mogę się wypowiedzieć co do trwałości. Ale jak na hulajnogę za 50zł (+20zł przesyłka), jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
aromatyczna_kawa Re: hulajnoga Twist&Roll "prawie" jak mini micro 08.03.11, 08:27 dziewczyny, dajcie linka do tej hulajnogi Odpowiedz Link Zgłoś
india05 Re: hulajnoga Twist&Roll "prawie" jak mini micro 31.03.11, 13:25 ma ktoś jeszcze taką hulajnogę? W realu jest właśnie promocja 109 zł i nie wiem co zrobić... w decathlonie 2 tyg temu mini micro były jeszcze po 210, teraz już 250 tylko jak jest z jakością? Odpowiedz Link Zgłoś
swietal Re: hulajnoga Twist&Roll "prawie" jak mini micro 31.03.11, 22:51 Moje dzieci mają taka hulajnogę już od jakiegos czasu, używana często, przeżyła wiele i nadal w doskonałej formie. Kupiliśmy na allegro za jakieś niewielkie pieniądze. Nie wiedziałam w ogóle, że to jakaś podróbka Ale jak dla nas jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
habibi_sun Re: hulajnoga Twist&Roll "prawie" jak mini micro 18.05.11, 22:18 Czy ta hulajnoga (Twist&Roll) nadaje sie dla 3 letniego, duzego dziecka ( 17 kg) - czy kupilibyscie ja jeszcze raz czy raczej wolelibyscie mini micro ( tak własciwie to czym sie roznia oporcz ceny? niestety ani mini micro ani twist&roll nie jestem w stanie zobaczyc na zywo) Odpowiedz Link Zgłoś
aneksis85 Re: hulajnoga Twist&Roll "prawie" jak mini micro 29.06.11, 12:54 podbijam temat, może ktoś się jeszcze wypowie na temat hulajnogi twist&roll Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: hulajnoga Twist&Roll "prawie" jak mini micro 11.07.11, 16:50 podbijam może któraś kupiła i się wypowie? zastanawia mnie, dlaczego jedne hulajnogi MONDO (te tańsze) są do 20kg, a drugie (droższe) do 50kg ?! widziałam jeszcze MOOKIE, ale też niby do 20kg tak jak mini micro mój syn jest duży, ma ponad 5 lat, mamy zwykłe hulajnogi, a dzisiaj dostałam taką: jest super, ale nie dla 5 latka, on poprostu nie ma siły nią skręcać, starszy 8 letni syn (146cm i 40kg), super sobie radzi, no i mam wojnę w domu, bo jest dwoje dzieci a jedna hulajnoga... już myślałam żeby kupić używaną mini micro (nowej na jeden sezon nie warto), ale one są do 20kg, a mój syn waży 23 być może nic by się nie stało, no ale pewności nie mam... czytałam opinie w necie na temat hulajnogi MOOKIE i MONDO, i są one różne, ci którzy mieli porównanie z mini micro, krytykują je, natomiast inni twierdzą że są fajne. Odpowiedz Link Zgłoś