Dodaj do ulubionych

hulajnoga Twist&Roll "prawie" jak mini micro :)

03.03.11, 19:36
znacie te hulajnogi? ma ktoś może? albo widział, oglądał? Bardzo podobna do mini micro, ale czy tak samo trwała?
https://lh3.googleusercontent.com/_a7LmpilaeU0/TW_c0CAPwqI/AAAAAAAABhw/pCDOooLFiGM/s400/46-3676493SPA74UC705500X.jpg
szukam dla 1,5 roczniaka, a te są ponad połowę tańsze...
Obserwuj wątek
    • nice.size1310 Re: hulajnoga Twist&Roll "prawie" jak mini micro 03.03.11, 20:18
      dzieki za linka, mam mini micro ,ale tą widzę pierwszy raz, juz jakas firma podpatrzyla pewnie, fajnie wyglada, lepiej zobaczyc na zywo jak wywazona,jak ciezka itd
      • slonko1335 nice.size 03.03.11, 20:48
        Proszę o usunięcie komercyjnego linku z sygnaturki
    • kr.kr Re: hulajnoga Twist&Roll "prawie" jak mini micro 03.03.11, 22:39
      a to jest ta z tesco?
      cos podobnego widzialam tam ostatnio...
      nawet kusilo mnie zeby poogladac, ale potem jak sobie przypomnialam, ile tego wszystkiego juz mam (rowery, laufrad, rolki, samochodzik-pchacz itp) to sie popukalam w czolo i zwialam tongue_out
    • moyyra Re: hulajnoga Twist&Roll "prawie" jak mini micro 03.03.11, 22:52
      on ma takie koslawe kolka??

• donkaczka Re: hulajnoga Twist&Roll "prawie" jak mini micro 04.03.11, 08:24
        nie ma, te kolka sie skladaja do skretu i zdjecie koslawo wyszlo

konstrukcja dosc wierna, ale z jakoscia moze byc roznie
    • eesti_2005 Re: hulajnoga Twist&Roll "prawie" jak mini micro 08.03.11, 00:19
      My mamy tę hulajnogę, ale dopiero od 2 tygodni, więc nie mogę się wypowiedzieć co do trwałości. Ale jak na hulajnogę za 50zł (+20zł przesyłka), jestem zadowolona smile
      • aromatyczna_kawa Re: hulajnoga Twist&Roll "prawie" jak mini micro 08.03.11, 08:27
        dziewczyny, dajcie linka do tej hulajnogismile
        • india05 Re: hulajnoga Twist&Roll "prawie" jak mini micro 31.03.11, 13:25
          ma ktoś jeszcze taką hulajnogę? W realu jest właśnie promocja 109 zł i nie wiem co zrobić... w decathlonie 2 tyg temu mini micro były jeszcze po 210, teraz już 250 sad
          tylko jak jest z jakością?
          • swietal Re: hulajnoga Twist&Roll "prawie" jak mini micro 31.03.11, 22:51
            Moje dzieci mają taka hulajnogę już od jakiegos czasu, używana często, przeżyła wiele i nadal w doskonałej formie. Kupiliśmy na allegro za jakieś niewielkie pieniądze. Nie wiedziałam w ogóle, że to jakaś podróbkasmile Ale jak dla nas jest super!
            • habibi_sun Re: hulajnoga Twist&Roll "prawie" jak mini micro 18.05.11, 22:18
              Czy ta hulajnoga (Twist&Roll) nadaje sie dla 3 letniego, duzego dziecka ( 17 kg) - czy kupilibyscie ja jeszcze raz czy raczej wolelibyscie mini micro ( tak własciwie to czym sie roznia oporcz ceny? niestety ani mini micro ani twist&roll nie jestem w stanie zobaczyc na zywo)
              • aneksis85 Re: hulajnoga Twist&Roll "prawie" jak mini micro 29.06.11, 12:54
                podbijam temat, może ktoś się jeszcze wypowie na temat hulajnogi twist&roll wink
                • magda79pn Re: hulajnoga Twist&Roll "prawie" jak mini micro 11.07.11, 16:50
                  podbijam smile
                  może któraś kupiła i się wypowie?
                  zastanawia mnie, dlaczego jedne hulajnogi MONDO (te tańsze) są do 20kg, a drugie (droższe) do 50kg ?!

widziałam jeszcze MOOKIE, ale też niby do 20kg tak jak mini micro

mój syn jest duży, ma ponad 5 lat, mamy zwykłe hulajnogi, a dzisiaj dostałam taką:
                  https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/3OzB0pMA3fi8r7izZX.jpg

jest super, ale nie dla 5 latka, on poprostu nie ma siły nią skręcać, starszy 8 letni syn (146cm i 40kg), super sobie radzi, no i mam wojnę w domu, bo jest dwoje dzieci a jedna hulajnoga...

już myślałam żeby kupić używaną mini micro (nowej na jeden sezon nie warto), ale one są do 20kg, a mój syn waży 23 sad być może nic by się nie stało, no ale pewności nie mam...

czytałam opinie w necie na temat hulajnogi MOOKIE i MONDO, i są one różne, ci którzy mieli porównanie z mini micro, krytykują je, natomiast inni twierdzą że są fajne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka