szymongo 28.04.04, 20:22 Szukam parasolki do peg perego plico p3, niestety standardowe nie pasują, czy wie ktoś gdzie można kupić taką, która by pasowała. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mbd4 Re: parasolka do peg perego 29.04.04, 07:24 Producent odpowiedział mi że nie mają parasolek oryginalnych.Można zamowić daszek. Z tego co próbowałam żadna parasolka innych firm nie pasuje ale może jakaś jeszcze jest nie wyprobowana przez mnie. Ola (mbd4@gazeta.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
szymongo Re: parasolka do peg perego 29.04.04, 08:56 To mam problem bo mały nie lubi słońca, a w sklepie z artykułami dziecięcymi powiedzieli, że nic nie dopasują. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
osica Re: parasolka do peg perego 29.04.04, 09:03 A sprwdzałes parasolke od BebeConfort?? Sprzedawca powiedział mi, ze pasują do PegPerego, choc osobiscie nie sprawdzałam..... pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
renatas4 Re: parasolka do peg perego 29.04.04, 11:21 A co z daszkiem, czy ktos taki posiada, czy dobrze chroni przed słońcem, czy raczej nie kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
szymongo Re: parasolka do peg perego 30.04.04, 08:55 Ja mam spacerówkę z budką ale jak słońce jest nisko to małemu za bardzo świeci, niby można ją naciągnąć aż do nóżek dziecka ale tylko w pozycji siedzącej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szymongo Re: parasolka do peg perego 30.04.04, 08:52 Jeszcze nie sprawdzałam tej firmy ale zrobię to, dzięki za podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_majki Re: parasolka do peg perego 30.04.04, 08:45 Idealnie pasuje parasolka z Mothercare. Pasuje zreszta do kazdego wozka. Chociaz jest droga, goraco ja polecam Duza i fajna. Pozdrawiamy. Kasia i Maja (24.07.2003) ________________________________________ Majeczka maj law ))) nnk.art.pl/kotografie/nenkowa.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10446198 Odpowiedz Link Zgłoś
szymongo Re: parasolka do peg perego 30.04.04, 08:51 Dzięki za podpowiedź teraz muszę poszukać sklepu z artykułami tej firmy i sprawdzić czy uda się ją zamątować na moim wózeczku. Odpowiedz Link Zgłoś