Dodaj do ulubionych

Wiosenna kurtka dziewczynka rozm.140 ktoś widział?

12.03.11, 12:06
Liczyłam na Zarę, więc nie szukałam w innych sklepach. Ale wczoraj dowiedziałam się, ze prawdopodobnie żadnych innych kurtek w Zarze już nie będziesad
Jestem potwornie rozczarowana bo kurtki mają świetne.
Gdzie szukać?
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: Wiosenna kurtka dziewczynka rozm.140 ktoś wid 12.03.11, 23:11
      W Zarze same obrzydlidełka. W Benettonie są dwa fasony: dłuższe i krótkie, wizualnie niby mogą być, ale mnie nie zachwyciły. Zdecydowanie najfajniejszą wiatówkę widziałam w Cubusie: grafitowo-czarna z rózowymi zamkami, ale czekam aż trochę cena spadnie, bo droga. Dzisiaj kupiłam młodej windostepera McKinley w Intersporcie, czarno-grafitowy we wzorki. Były także przecenione z 225 zł na 175 zł wiatrówki z odpinaną bluzą polarową McKinley: turkusowe, fioletowe i w kolorze fuksji. W Wójciku nic fajnego, to samo w Coccodrillo, C&A, H&M i Smyku sad
      • sielka Re: Wiosenna kurtka dziewczynka rozm.140 ktoś wid 13.03.11, 08:52
        Wczoraj w Arkadii wszystkie kurtki w Cubusie były po 99 zł. Ta kurtka o której piszesz również (ze 169 na 99)- no i się skusiłam
        • aniaop Re: Wiosenna kurtka dziewczynka rozm.140 ktoś wid 13.03.11, 11:11
          Ja kupilam dluga, granatowa wiatrowke w benettonie. Z paskiem, pani okreslila ja nawet mianem plaszczyka. Moze na wieszaku nie powala, ale na Mlodej prezentuje sie znakomiciesmile
          • pia_ aniaop 13.03.11, 11:30
            Wizualnie ta kurtko-płaszczyk z paskiem z Benettona był najładniejszy ze wszystkiego co tam mieli, tyle, że ja szukałam czegoś typowo sportowego i krótszego.
          • pade Re: Wiosenna kurtka dziewczynka rozm.140 ktoś wid 14.03.11, 21:14
            A ile kosztuje ta kurteczka z Benettona?
            • aniaop Re: Wiosenna kurtka dziewczynka rozm.140 ktoś wid 15.03.11, 08:34
              pade napisała:

> A ile kosztuje ta kurteczka z Benettona?

179PLN
        • pia_ Re: Wiosenna kurtka dziewczynka rozm.140 ktoś wid 13.03.11, 11:27
          Sielka, właśnie taka cena tej kurtki jest ok. W cubusie zawsze dają na początek jakąś astronomiczną cenę, a potem robią 1-2 dniowe promocje, aż w końcu powoli cena spada w dół. Na razie wczorajszwy windstopper kupiony w intersporcie nam wystarczy, ale poczekam cierpliwie na obnizkę i kupię tą Cubusową, bo jest naprawdę fajna (pomimo rózowych zamków wink)
    • jabetka Re: Wiosenna kurtka dziewczynka rozm.140 ktoś wid 13.03.11, 14:09
      ja szukam płaszczyka na 122/128 takiego przed kolano lub do połowy uda, żeby była na guziki jednorzędowy lub dwu , beżowy, granatowy, zielony lub fiolet. Nigdzi eni emogę znaleźćsad widziałyście gdzieś płaszczyki wiosenne takie bardziej eleganckie nie sportowe? Taki jak ten www.wojcikonline.com/wojcik/kolekcja.php?numer=183
      • starzynka70 Re: Wiosenna kurtka dziewczynka rozm.140 ktoś wid 14.03.11, 15:27
        Ja mam na zbyciu taki podobny beżowy jak w linku Wójcika, tylko mój jest Benettonai bez paska i na 6 lat tzn. 120 cm na metce jest napisane. Jakby ktoś był chętny? Jeszcze go nie wystawiłam na all, bo muszę uprać go po raz pierwszy...bo trochę przykurzony.
      • lilka0408 do jabetka 14.03.11, 15:58
        Ja mam nowy, beżowy płaszczyk Palomino z metką na 122 - kupiłam na wyprzedaży za 69zł z myślą o wiośnie ale niestety przymierzyłyśmy właśnie wczoraj i za mały sad
        Jak byłabyś zainteresowana to daj znać.
    • hanyah McKinley i Benetton - pytanie 13.03.11, 14:20
      Czy można obejrzeć gdzieś na stronie kurteczki z Benettona i McKinley?
      POszukuję sportowej nieprzemakalnej wiatrówki i czegoś bardziej eleganckiego.
      W ubiegłym roku dziecię miało grzybka z Benettona - bardzo nam się sprawdził i szukam czegoś podobnego.
      Są w podobnym stylu w Reserved, ale jakościowo średnie i w Hot OIL- te mi się bardzo podobały, ale fason zbyt szeroki na mojego chudzielca.
      Sportową - do tej pory mieliśmy wiatrówkę Reimy i jestem z niej mega zadowolona, ale w rozmiarze 152 wiedzę tylko różowości, których córka nie chce nosić, więc jestem w fazie poszukiwań.
      Benettona i INtersport u mnie nie ma, więc chciałam sprawdzić na stronie, czy warto robić całą wyprawę po odzież, ale jakoś nie potrafię znaleźć kurtek, o których piszecie sad

• katse Re: McKinley i Benetton - pytanie 14.03.11, 16:48
        do codziennego biegania Campus z polarem
        na sukienki płaszczyk z zary kremowy

jeszcze jakiś softshel czy windstoper kupię i wystarczy
        • hanyah McKinley - pytanie do doświadczonych 15.03.11, 09:04
          Myślę o zakupie takiej kurtki
          esklep.intersport.pl/pl/product/51948/kurtka-mckinley-juno-146894
          POnieważ nie mam możliwości obejrzenia jej na żywo, mam prośbę do osób znających markę:
          czy ktoś użytkował podobną kurtkę? Czy nie jest bardzo sztywna i ciężka? Zmieści się spokojnie do plecaka na wycieczkę czy też zajmie w nim większość miejsca? Faktycznie nie przemaka i jest oddychająca?
          MOże ktoś się wybiera w najbliższych dniach do INtersportu i mógłby mi ją "pomacać"?
          • black-anielka aniaop - czy ta kurteczka jest ocieplana? 25.03.11, 18:44
            • aniaop Re: aniaop - czy ta kurteczka jest ocieplana? 25.03.11, 20:11
              Nie, zwykla, ortalionowa wiatrowka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka