pade 12.03.11, 12:06 Liczyłam na Zarę, więc nie szukałam w innych sklepach. Ale wczoraj dowiedziałam się, ze prawdopodobnie żadnych innych kurtek w Zarze już nie będzie Jestem potwornie rozczarowana bo kurtki mają świetne. Gdzie szukać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: Wiosenna kurtka dziewczynka rozm.140 ktoś wid 12.03.11, 23:11 W Zarze same obrzydlidełka. W Benettonie są dwa fasony: dłuższe i krótkie, wizualnie niby mogą być, ale mnie nie zachwyciły. Zdecydowanie najfajniejszą wiatówkę widziałam w Cubusie: grafitowo-czarna z rózowymi zamkami, ale czekam aż trochę cena spadnie, bo droga. Dzisiaj kupiłam młodej windostepera McKinley w Intersporcie, czarno-grafitowy we wzorki. Były także przecenione z 225 zł na 175 zł wiatrówki z odpinaną bluzą polarową McKinley: turkusowe, fioletowe i w kolorze fuksji. W Wójciku nic fajnego, to samo w Coccodrillo, C&A, H&M i Smyku Odpowiedz Link Zgłoś
sielka Re: Wiosenna kurtka dziewczynka rozm.140 ktoś wid 13.03.11, 08:52 Wczoraj w Arkadii wszystkie kurtki w Cubusie były po 99 zł. Ta kurtka o której piszesz również (ze 169 na 99)- no i się skusiłam Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Wiosenna kurtka dziewczynka rozm.140 ktoś wid 13.03.11, 11:11 Ja kupilam dluga, granatowa wiatrowke w benettonie. Z paskiem, pani okreslila ja nawet mianem plaszczyka. Moze na wieszaku nie powala, ale na Mlodej prezentuje sie znakomicie Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ aniaop 13.03.11, 11:30 Wizualnie ta kurtko-płaszczyk z paskiem z Benettona był najładniejszy ze wszystkiego co tam mieli, tyle, że ja szukałam czegoś typowo sportowego i krótszego. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Wiosenna kurtka dziewczynka rozm.140 ktoś wid 14.03.11, 21:14 A ile kosztuje ta kurteczka z Benettona? Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Wiosenna kurtka dziewczynka rozm.140 ktoś wid 15.03.11, 08:34 pade napisała: > A ile kosztuje ta kurteczka z Benettona? 179PLN Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Wiosenna kurtka dziewczynka rozm.140 ktoś wid 13.03.11, 11:27 Sielka, właśnie taka cena tej kurtki jest ok. W cubusie zawsze dają na początek jakąś astronomiczną cenę, a potem robią 1-2 dniowe promocje, aż w końcu powoli cena spada w dół. Na razie wczorajszwy windstopper kupiony w intersporcie nam wystarczy, ale poczekam cierpliwie na obnizkę i kupię tą Cubusową, bo jest naprawdę fajna (pomimo rózowych zamków ) Odpowiedz Link Zgłoś
jabetka Re: Wiosenna kurtka dziewczynka rozm.140 ktoś wid 13.03.11, 14:09 ja szukam płaszczyka na 122/128 takiego przed kolano lub do połowy uda, żeby była na guziki jednorzędowy lub dwu , beżowy, granatowy, zielony lub fiolet. Nigdzi eni emogę znaleźć widziałyście gdzieś płaszczyki wiosenne takie bardziej eleganckie nie sportowe? Taki jak ten www.wojcikonline.com/wojcik/kolekcja.php?numer=183 Odpowiedz Link Zgłoś
starzynka70 Re: Wiosenna kurtka dziewczynka rozm.140 ktoś wid 14.03.11, 15:27 Ja mam na zbyciu taki podobny beżowy jak w linku Wójcika, tylko mój jest Benettonai bez paska i na 6 lat tzn. 120 cm na metce jest napisane. Jakby ktoś był chętny? Jeszcze go nie wystawiłam na all, bo muszę uprać go po raz pierwszy...bo trochę przykurzony. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka0408 do jabetka 14.03.11, 15:58 Ja mam nowy, beżowy płaszczyk Palomino z metką na 122 - kupiłam na wyprzedaży za 69zł z myślą o wiośnie ale niestety przymierzyłyśmy właśnie wczoraj i za mały Jak byłabyś zainteresowana to daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
hanyah McKinley i Benetton - pytanie 13.03.11, 14:20 Czy można obejrzeć gdzieś na stronie kurteczki z Benettona i McKinley? POszukuję sportowej nieprzemakalnej wiatrówki i czegoś bardziej eleganckiego. W ubiegłym roku dziecię miało grzybka z Benettona - bardzo nam się sprawdził i szukam czegoś podobnego. Są w podobnym stylu w Reserved, ale jakościowo średnie i w Hot OIL- te mi się bardzo podobały, ale fason zbyt szeroki na mojego chudzielca. Sportową - do tej pory mieliśmy wiatrówkę Reimy i jestem z niej mega zadowolona, ale w rozmiarze 152 wiedzę tylko różowości, których córka nie chce nosić, więc jestem w fazie poszukiwań. Benettona i INtersport u mnie nie ma, więc chciałam sprawdzić na stronie, czy warto robić całą wyprawę po odzież, ale jakoś nie potrafię znaleźć kurtek, o których piszecie Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: McKinley i Benetton - pytanie 14.03.11, 16:48 do codziennego biegania Campus z polarem na sukienki płaszczyk z zary kremowy jeszcze jakiś softshel czy windstoper kupię i wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
hanyah McKinley - pytanie do doświadczonych 15.03.11, 09:04 Myślę o zakupie takiej kurtki esklep.intersport.pl/pl/product/51948/kurtka-mckinley-juno-146894 POnieważ nie mam możliwości obejrzenia jej na żywo, mam prośbę do osób znających markę: czy ktoś użytkował podobną kurtkę? Czy nie jest bardzo sztywna i ciężka? Zmieści się spokojnie do plecaka na wycieczkę czy też zajmie w nim większość miejsca? Faktycznie nie przemaka i jest oddychająca? MOże ktoś się wybiera w najbliższych dniach do INtersportu i mógłby mi ją "pomacać"? Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: aniaop - czy ta kurteczka jest ocieplana? 25.03.11, 20:11 Nie, zwykla, ortalionowa wiatrowka. Odpowiedz Link Zgłoś