dzidaa 27.03.11, 14:34 ktoś ma i wypróbował? warto kupic?za taką kase i z taką mocą? poza tym ze pani sypie ziarna dyni a kroi chleb z ziarnami słonecznika, wygląda ciekawie www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_17572.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaop Re: automat do chleba-LIDL 27.03.11, 15:37 Mam od wrzesnia i od tego czasu ani razu nie kupilam chleba Jest rewelacyjny! Cena i moc IMO ok. Siostra ma identycznej mocy jakis firmowy i roznicy nie widze Baaardzo polecam tez mieszanki do wypiekow by Lidl. Slonecznikowy chlebek rzadzi! Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_val Re: automat do chleba-LIDL 27.03.11, 21:35 czy ma funkcję włącznika czasowego (timer)? Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: automat do chleba-LIDL 27.03.11, 21:45 ruda_val napisała: > czy ma funkcję włącznika czasowego (timer)? tak > Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: automat do chleba-LIDL 28.03.11, 22:52 jak długo taki automat piecze chleb? zastanawiam się nad zakupem i nie wiem czy mi się opłaca, bo jak rozgrzeję piekarnik to wkładam 2 blachy do babki na raz, i w ciągu godziny mam dwa chleby, i to zazwyczaj duże chleby (z 1kg mieszanki / szt), bo takie z połowy paczki to bym musiała chyba dwa upiec, a codziennie mi się nie chce... aniaop- kupiłam dzisiaj mieszankę do chleba w lidlu, oczywiście jak to zawsze ja, zakręcona, podeszłam wybrałam sobie 5 szt zrobiłam inne zakupy, wróciłam do domu i czytam skład, a tam: kwas jakiś tam, spulchniacze jakieś tam... aż się przeraziłam, no dobra zjemy je, wiadomo, ale chyba z czystej ciekawości pojadę jutro do aldika po ten poprzedni chleb... na 99% nie miał ani żadnych kwasów ani spulchniaczy... Odpowiedz Link Zgłoś