Dodaj do ulubionych

Polecam rowerek Lak Magic od producenta

29.03.11, 13:28
A ja chcialam polecić firmę w sprzedaży rowerkowej, ostrzegamy się przed oszustami to polecajmy też firmy solidne

rowerki.com.pl/sklep/mobile.php?produkty-lak-magic,6
zamówiłam małej Lak Magica bezposrednio od producenta, polecam w 100%, w niedzielę wpłata a dziś mam rowerek kurierem smile
Obserwuj wątek
    • magdalenca78 Re: Polecam rowerek Lak Magic od producenta 29.03.11, 17:16
      Daj koniecznie znać, jak wrażenia z jazdy. W jakim wieku jest Twoje dziecko?
      Zaczynam się powoli rozglądać za rowerkeim dla mojego - latem skończy 2 lata.
      • aniulekq Re: Polecam rowerek Lak Magic od producenta 29.03.11, 18:33
        Ja zastanawiam się nad takim modelem dla 2,5 latki:

https://img01.allegroimg.pl/photos/oryginal/15/34/94/50/1534945001
        Warto? Ciekawe czy małej będzie wygodnie pedałowac.
        • kate.2 Re: Polecam rowerek Lak Magic od producenta 29.03.11, 20:14
          podbijam,
          Zamierzam kupić rowerek w tym tygodniu dla mojej 2,5 mieś córeczki zastanawiam się jak dobrać odpowiedni model rowerka, możecie coś poradzić?
          Córeczka ma 91cm wzrostu i waży 13,5kg.
          • edyta0 Re: Polecam rowerek Lak Magic od producenta 29.03.11, 20:32
            Mamy ten rowerek i syn bardzo go lubil, bo juz wyrosl z niego (4l), chociaz ostatnio cos mowil, ze chcialby na nim pojezdzic. Teraz juz ma wiekszy rowerek, taki normalny. Tamten polecam, zwlaszcza ze pedaly sa we wlasciwym miejscu a nie jak to czesto bywa w przednim kole.
          • leneczkaz Re: Polecam rowerek Lak Magic od producenta 29.03.11, 20:34
            Ja kupiłam Magica dla 2,5- latka i śmiga jak szalony smile
            • leneczkaz Re: Polecam rowerek Lak Magic od producenta 29.03.11, 20:34
              A i mój ma 95 cm i 13,5 kg.
              • krasulas Re: Polecam rowerek Lak Magic od producenta 29.03.11, 20:58
                ja równiez planuję dla 2,5 latka, choć stoi już laufard i hulajnoga
                jednak to inna forma spaceru - planuję zakup z pchaczem
                • ksfilipek Re: Polecam rowerek Lak Magic od producenta 29.03.11, 21:32
                  My nie zdązylismy go kupic, a żaluje bo teraz dla 3 latka to juz cos wiekszego trzeba ale rok temu widzialam i rozmawialam z mamą 2 latki ktora po prostu smigala na tym rowerku smile
                  • hanna222 Polecam rowerek Lak Magic od producenta 29.03.11, 22:15
                    Polecam ten rowerek, córka była pchana nim skończyła 2 lata, potem między 2-3 rokiem życia jeździła samodzielnie. Potem daliśmy go siostrzeńcowi, a teraz będzie nasza kolejna córka jeździć. Oprócz naprawy łańcucha rowerek dobrze się trzyma.
                    • lucka6 Re: Polecam rowerek Lak Magic od producenta 29.03.11, 22:25
                      a moje dzieciaki nie chca jezdzic na tym rowerku...mamy turbo, ale to to samo co magic. Odnosze wrazenie ze nie maja sily w nozkach zeby pedalowac, obydwoje zaczynali przygode z rowerkiem ok. 1,5-2 lat. Za to momentalnie zalapali jazde na laufradzie i w efekcie rowerek i przy coreczce i przy synku stoi wlasciwie nieuzywany..
                      • odra78 Re: Polecam rowerek Lak Magic od producenta 29.03.11, 23:10
                        rowerek jest boski,mam właśnie ten różowy w kwiatki, mała jest dość drobna, waży 12,5 kg, przymierzałam się do zwykłej 12 ale młoda niepewnie się czuła na takim rowerku-mało stabilny, nie potrafiła ruszyć pedałów, mało stabilne siodełka.

A tu, usiadła i od razu pedałuje, rewelacja. Polecam w 100%, no i dostawa od producenta natychmiastowa. Ja dokupiłam tylko osobno trąbkę-zabawkę taką gumową bo małej podobała się bardzo taka na jakiejś 12-tce.
                      • patatajowa Re: Polecam rowerek Lak Magic od producenta 29.03.11, 23:15
                        syn dostał "medżika" jak miał jakies 1,5 roku.na początku tylko spacerki z pchaczem,potem cos sam próbował pedałować ale nie wychodziło mu albo sie nie chciało wink
                        kolejnej wiosny w wieku 2,5 roku dostał rowerek biegowy i wtedy to juz nawet nie chciał siadać na medżika.
                        wlasnie zrobiło sie ciepło i dzisiaj odkurzamy rowery,mówie synowi ze rowerek bez pedałów chyba komus oddamy bo już dawno wyrósł,oburzył się tylko i stanowczo zaprotestował smile
                        "podniesiemy kierownice i siodełko i ja się troche schyle i bedzie w sam raz" -powiedział smile wink
                        • paniwaz Re: Polecam rowerek Lak Magic od producenta 30.03.11, 00:04
                          Też się nad nim zastanawiałam i dzięki mądrym radom z tego forum zakupiłam ... laufrada. Z perspektywy dwóch lat użytkowania wiem, że była to najlepsza "zabawka" jaką kupiłam dotychczas swojemu synkowi. Po doświadczeniach z laufradem, dzisiaj niespełna czterolatek jeździ na rowerze bez dodatkowych kółek, choć z przyjemnością czasami do laufrada wraca. Zalety laufrada: wzorowa postawa dziecka, nauka równowagi i balansowania ciałem, możliwość przejechania z dzieckiem znacznie dłuższych dystansów niż na trzykołowym rowerku, niewielka masa (aluminiowy waży niecałe 5kg), niewielki i poręczny w transporcie. Szczerze polecam! Pani Wąż
                          • leneczkaz paniwaz 30.03.11, 10:02
                            niewielka masa (aluminiowy
                            > waży niecałe 5kg)
                            To raczej jeden z cięższych a nie lekki. Lekki to jest np. Strider co ma 3,1 albo inne do 4 kg. 5-6 kg. dla laufrada to już najwięcej.
                          • patatajowa Re: Polecam rowerek Lak Magic od producenta 30.03.11, 14:11
                            paniwaz napisała:
                            >>Zalety laufrada: wzorowa postawa dziecka,nauka równowagi i balansowania ciałem, ..>>
                            co do pierwszego to niestety nasz ortopeda by się z toba nie zgodził.u dzieci ze skłonnością do koślawienia kolan i stóp jest on zdecydowanie odradzany, ten sposób jazdy moze też pogłębić istniejące już wady. moj syn zachwycony laufradem niestety ortopeda już mniej wink
                          • slonko1335 Re: Polecam rowerek Lak Magic od producenta 30.03.11, 14:34
                            paniwaz napisała:

> Też się nad nim zastanawiałam i dzięki mądrym radom z tego forum zakupiłam ...
                            > laufrada. Z perspektywy dwóch lat użytkowania wiem, że była to najlepsza "zabaw
                            > ka" jaką kupiłam dotychczas swojemu synkowi.

ale przecież jedno drugiego nie wyklucza. Moje dzieci miały i laufrada i magica, oba pojazdy są całkiem inne i całkiem inaczej się na nich porusza.
                            Ja Magica polecam zawsze, u nas sprawdził się bardzo, podobnie jak laufrad zresztą.
                            • leneczkaz Re: Polecam rowerek Lak Magic od producenta 30.03.11, 15:50
                              A ja za Twoim poleceniem kupiłam i też nie rozumiem porównywania tych 2 sprzętów. Chyba dlatego, że w nazwie mają 'rowerek'. Mój an Magicu nauczył się pedałować jak zawodowiec i kieruje także perfekcyjnie. Pracują inne mięśnie niż przy laufradzie (którego dostanie w tym m-cu i zobaczymy jak pójdzie..).
                              To jak jakby porównywać hulajnogę i rower .. bo ma kółka.
                              • slonko1335 Re: Polecam rowerek Lak Magic od producenta 30.03.11, 15:57
                                Przy obu jest niebezpieczeństwo, że dziecko jeden rzuci kosztem drugiego. U nas też magic był pierwszy, dopiero potem laufrad. Alka jak dostała laufrada na magica więcej nie wsiadła ale też i dłużej tylko na magicu jeździła bo w czasach jak jej kupowałam laufrada to do wyboru było pięć na krzyż i wszystkie na nią za duże, więc musiała dorosnąć. Szym lubi jeden i drugi i w zależności od humoru wybiera, ja tam wolę laufrada bo pod pachę łatwo wziąćwink
                                • leneczkaz Re: Polecam rowerek Lak Magic od producenta 30.03.11, 17:28
                                  JA czuję, że się pokocham z Mini Micro tongue_out
                                  • slonko1335 Re: Polecam rowerek Lak Magic od producenta 30.03.11, 21:07
                                    ja się cały czas waham i nie kupiłam jedynie dlatego iż boję się, że rower zarzucą a na rowerze mi znacznie bardziej zależy....
    • iw1978 Re: Polecam rowerek Lak Magic od producenta 30.03.11, 15:52
      Mój syn jest z września i śmigał na magiku, zanim skończył dwa lata. Jako niespełna 3-latek miał już rower na 12-calowych kołach, ale był duży i silny jak na swój wiek.
      Ale magika wspominam bardzo dobrze. Mały szalał na nim az miło. A przesiadka z niego na normalny rower była banalnie prosta.
      Co do laufradów - faktycznie dla dzieci koślawiących kolana nie są wskazane. Bo o ile normalny rower raczej koślawość niweluje, to laufrad ją pogłebia niestety sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka