Dodaj do ulubionych

Kask i ochraniacze CARS

06.04.11, 14:49
Witam!
Lada dzień synek zacznie przygodę z rowerkiem biegowym (3latka). Musze zaopatrzyć go w kask i ochraniacze. Nie stać mnie na wiele, dlatego chciałam zapytać czy takie kaski i ochraniacze allegro.pl/kask-4-ochraniacze-cars-zygzak-wwa-wysylka-gratis-i1538821701.html są coś warte?
Synek byłby zachwycony, bo jego ukochany bohater, ale czy kask będzie odpowiednio go chronił?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • patysia00 Re: Kask i ochraniacze CARS 06.04.11, 15:25
      Nie jestem ekspertkom, bo dopiero w weekend kupujemy pierwszy rowerek, ale moim zdaniem kask trzeba najpierw przymierzyć, a nie kupować na oko....
      Co do ochraniaczy, to nam sprzedawczyni w sklepie powiedziała, że te na kolana mogą trochę przeszkadzać w jeździe... Bo ograniczają ruchy nóżek. Może ktoś z doświadczeniem się wypowie na ten temat?

Za to zaproponowała, żeby kupić takie rękawiczki bez palców na rączki. Bo jak dziecko spadnie, to sobie skóry z dłoni nie poździera.

Osobiście bałabym się wydać 100zł na kask nie przymierzając go. Wybierz się może do hipermarketu i poprzymierzaj. Wiem, że w biedronce mają być kaski dysneya po 50zł.
      • falusiek-net Re: Kask i ochraniacze CARS 06.04.11, 15:37
        patysia00 napisała:
        > Nie jestem ekspertkom, bo dopiero w weekend kupujemy pierwszy rowerek, ale moim
        > zdaniem kask trzeba najpierw przymierzyć, a nie kupować na oko....
        > Co do ochraniaczy, to nam sprzedawczyni w sklepie powiedziała, że te na kolana
        > mogą trochę przeszkadzać w jeździe... Bo ograniczają ruchy nóżek. Może ktoś z d
        > oświadczeniem się wypowie na ten temat?
        >
        > Za to zaproponowała, żeby kupić takie rękawiczki bez palców na rączki. Bo jak d
        > ziecko spadnie, to sobie skóry z dłoni nie poździera.
        >
        > Osobiście bałabym się wydać 100zł na kask nie przymierzając go. Wybierz się moż
        > e do hipermarketu i poprzymierzaj. Wiem, że w biedronce mają być kaski dysneya
        > po 50zł.

Ale ja go najpierw przymierzę!!! Jest w TESCO identyczny na miejscu wink
        Chodzi mi tylko o to, czy faktycznie chroni jak powinien...
        Rękawiczki też oglądałam i może synek też zapragnie wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka