Dodaj do ulubionych

Gra playstation dla dziewczynki

15.04.11, 14:42
szukam jakiejś gry na playstation 2 (czy jak sie to pisze) dla komunistki. Nie znam sie na tym wcale. W co grają wasze córy 8-9 letnie?? Z chłopakiem nie było by problemu, a dziewczynki??
Z góry dziekuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • kower82 Re: Gra playstation dla dziewczynki 15.04.11, 15:35
      Polecam grę eyepet, mojej 8 latce bardzo się podoba.
      Lub nieśmiertelne simsy.
      • kalina886 Re: Gra playstation dla dziewczynki 22.04.11, 20:46
        Też polecam te gry, ale założycielka postu pyta się o gry na PS2, a te gry są tylko na PS3.
        Jeśli jeszcze nia ma polecam crash bandicot 3 (zręcznościówko-platformówka - uwielbiałam tą grę jak byłam młodsza).
        • annaparzonka Re: Gra playstation dla dziewczynki 22.04.11, 22:35
          fakt ze moja ma dopiero 6 lat i grywa na ps3 ale maz dawno temu mial ps2 wiec troche tych gier sie przewinelo przez nasz dom. Crash super gra, sing star napewno jakies jest na ps2 ale nie wiem czy takie typowo dla dziecka teraz tytulow nie pamietam i jednak gry na ps2 nowe ciezko juz dostac w tak duzym wyborze jak kiedys chyba ze w komisach uzywane ale akurat na ps2 uzywanych jest naprawde duzy wybor gier dla dzieci, u mnie w Danii sama widzialam bratz itp
    • spacey1 Re: Gra playstation dla dziewczynki 22.04.11, 20:34
      No widzsz, a ja mam odwrotny problem smile Kupuje dla córki Playstation i wiem już, ze dostanie Fifę 11 i Singstar. Córka kocha piłkę nożną i uwielbia śpiewać smile Ale mam problem z synem, wszystkie gry, które go interesują sa od 18 lat, a on ma dopiero 11. Może doradzicie przy okazji grę dla chłopca w tym wieku, który (bądźmy szczerzy) chciałby strzelać, zabijać (!!!), walczyć, ale chcę mu kupić grę stosowną dla jego wieku, ale nie za grzeczną. Please!
    • nadika84 Re: Gra playstation dla dziewczynki 23.04.11, 22:15
      fajna jest gra "flowers" ale tylko do kupienia online przez ps store

moze poszukaj właśnie jakiegoś singstara albo coś w stylu "hana montana"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka