Dodaj do ulubionych

Szkatułki, komódki - Tra present i inne

27.04.11, 12:26
Chciałabym kupić córeczce komódkę na jej skarby, gumeczki, spineczki itp. Ma już szkatułkę z pozytywką z Tchibo, ale nie mieści już w niej wszystkiego. Po przeglądnięciu internetu najbardziej spodobały mi się komódki firmy Tra present:
www.kidstown.pl/img/category/226
Bardziej podchodzi mi ta z trzema szufladkami, bo można to jakoś lepiej zorganizować. Zastanawiam się jeszcze nad jakością, bo w Krakowie oczywiście nic tej firmy nie uświadczysz. Pia we wcześniejszych postach odradzała tę z lusterkiem, ze względu na kolorystykę, podobno lepiej wygląda na zdjęciu niż na żywo. A może widziałyście jakieś lepsze komódki, czy szkatułki?
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: Szkatułki, komódki - Tra present i inne 27.04.11, 12:59
      Nie wiem, jakie sa te Tra Present na żywo, ale polecam takie:
      https://i488.photobucket.com/albums/rr242/taskid/62194a.jpg
      https://img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/14/85/47/23/1485472355

Sa dośc duże, mają przegródki, a do tego dziecko może je samodzielnie ozdobić, co jest dużą frajdą. Niestety, wystepuja tylko w różowościach.
      • dorga1 Re: Szkatułki, komódki - Tra present i inne 28.04.11, 09:51
        Te znam, chciałam jej kupić, bo mamy kilka obrazków do naklejania tej firmy. Ale ponieważ okazało się dość niedawno, że syn ma alergie na kurz i roztocza, to ciężko byłoby mi czyścić tę szkatułkę. Różowości nie przeszkadzają, bo moja córka je uwielbia, ja mniej, ale mam nadzieje, że w końcu jej się znudzi.
    • r0sie Re: Szkatułki, komódki - Tra present i inne 28.04.11, 10:06
      Możesz zamówić szkatułkę lub kuferek w dowolnych rozmiarach i zdobieniem. To będzie ręcznie zdobione a więc nie najtańsze ale dostaniesz te czego szukasz.
    • pia_ Re: Szkatułki, komódki - Tra present i inne 28.04.11, 20:19
      Nadal odradzam, moja córka ma model z 3 szufladkami, których boki się kompletnie rozpadły. No i obie komódki są maleńkie. Zobacz komódki robione z plastiku, na dziale agd, albo ze sklejki w Empiku (to są te do ozdabiania), albo komódki z lakierowanego kartonu (bywają w sklepach typu Nanu-Nana, Flo itp)
      • dorga1 Re: Szkatułki, komódki - Tra present i inne 28.04.11, 21:32
        No to mnie nie pocieszyłaśsmile Miałam nadzieję, że to koniec moich poszukiwań, a tu znowu muszę szukać. Zależy mi na tym, żeby ją łatwo można było przecierać z kurzu. No i wygląd i wykonanie też są ważne. Zobaczę więc jeszcze do Empiku, Nanu-Nana i Flo.
        A tak z ciekawości zapytam, po jakim czasie ta komódka się rozpadła?
        • pia_ Re: Szkatułki, komódki - Tra present i inne 28.04.11, 22:18
          Po 2 latach smile
    • magda-lenka78 Re: Szkatułki, komódki - Tra present i inne 28.04.11, 23:51
      nie mamy wprawdzie szkatułek tra present ale chłopcy mają w pokoju parę ozdobników z tej firmy i uważam że są OK - ładne i oryginalne. niestety trzeba uważać bo np. na allegro można kupić "piękny wieszaczek holenderskiej firmy tra present" a potem przychodzi nam w przesyłce zamiennik made in czech republic... za cenę tego holenderskiego odpowiednika oczywiście.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka