Dodaj do ulubionych

ma ktoś wózek quinny dla lalek??

27.04.11, 17:25
https://www.brykacze.pl/product,smoby_maxi_cosi_quinny_spacerowka_gondola_wozek_dla_lalek_3w1_zielony,2963.html

jakie wrażenia?? czy warto?? zastanawiam się nad kupnem
Obserwuj wątek
    • sylki Re: ma ktoś wózek quinny dla lalek?? 27.04.11, 17:44
      Dla dziecka 4+ jak najbardziej, dla mniejszego niekoniecznie. Ciężko się go prowadzi. Zdecydowanie lepszy byłby inny z firmy Smoby.
      Córka miała i stał w kącie.
    • marta-zs Re: ma ktoś wózek quinny dla lalek?? 27.04.11, 19:32
      moja ma quinny rozowy 4w1, dostała na roczek i bawi się stale*2,5r.. Był dla wieku 3+
      • sylki Re: ma ktoś wózek quinny dla lalek?? 27.04.11, 21:16
        Ciekawa jestem jak roczne dziecko bawiło się tym wózkiem, ono ma dość wysoko rączki, to raz, dwa przednie obrotowe kółko często staje bokiem i małe dziecko sobie z tym nie radzi.

Był tu już wątek o wózkach i tam był też poruszany temat quinny dla lalek.
        • marta-zs Re: ma ktoś wózek quinny dla lalek?? 28.04.11, 07:25
          ano bawiło się wink na roczek rączki miała zgięte w lokciach i lekko uniesione rece do góry. Skrętne koło szybko opanowała. Ale ona juz samodzielnie chodziła od 8m.z., wiec było jej latwiej. Inny roczniak mysle ze by nie podolal, Jak się wozek wywrocił to go szybko sama podnosiła.
          Teraz już ręce są tak jak trzeba, przy metrze wzrostu (26m.). Wozek lekki (krawezników nie podbija tylko unosi wozek), zwrotny (latwo się nim manewruje).
          • sylki Re: ma ktoś wózek quinny dla lalek?? 28.04.11, 08:14
            hehe, no to tylko gratulować, ale szczerze powiem, że u mnie nie tylko moja córka nie umiała sobie z nim poradzić wink
            Moim zdaniem dla małego dziecka super będą te modele
            images46.fotosik.pl/232/a911c9fd99d67c35.jpg
            images47.fotosik.pl/313/a949825ea6957ab3.jpg
            • alexia.x Re: ma ktoś wózek quinny dla lalek?? 28.04.11, 10:58
              mamy taki, córa na zdjęciu ma 3,7 roku
              bardzo lubiany i użytkowany
              https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/qh/gj/g1ln/lJb1RObOLxo3hkJSyX.jpg
            • ajsza1127 Re: ma ktoś wózek quinny dla lalek?? 28.04.11, 14:19
              a jeśli chodzi o te wózki ze smoby to taki kupiliśmy bratanicy męża i powiem szczerze że się zawiodłam bo na zdjęciu jest super a w rzeczywistości tak tandetnie wykonany plastik i do tego krzywy ale co fakt lekko się go prowadzi i faktycznie nadaje się dla małych dzieci, a ja chce kupić córce quinny na 2 latka ale faktycznie jest duży a córka ma około 88 cm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka