magdzik.81 30.05.11, 23:10 Witajcie! Ma ktoś takowy? Czy rzeczywiście się sprawdza? Warto kupić? Dzięki za opinie, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasikaz Re: Termometr do ucha z lidla 30.05.11, 23:57 Ja mam kupiony w zeszłym roku identyczny i beznadziejny. Albo ja nie umiem obsługiwac. W kazdym razie za kazdym razem inna temp. Odpowiedz Link Zgłoś
muta001 Re: Termometr do ucha z lidla 31.05.11, 03:24 Miałam kiedyś termometr do ucha, fakt, że nie z lidla ale był beznadziejny. Za każdym razem inna temperatura, szybko więc się go pozbyliśmy. Za niedługo urodzi nam się dzecko i korci mnie aby wypróbować tego....... Ale nie wiem czy się zdecyduję Odpowiedz Link Zgłoś
aaangel Re: Termometr do ucha z lidla 31.05.11, 17:57 My mamy philipsa od 7 lat, zawsze mierzę ze 3 razy temp.,żeby być pewna że dobrze zmierzył. Przeważnie na 3 pomiary 2 są takie same,trzeci zbliżony,nie wiem czy taki z lidla bym się odważyła kupić skoro w naszym nie jest idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenca78 Re: Termometr do ucha z lidla 31.05.11, 21:16 Tez mam taki z Lidla, pomiary do czoła i ucha, kupiony mw rok temu w promocji, za ok. 50 zł, pewnie to samo g... W instrukcji napisali, żeby pomiar robić trzykrotnie, więc tez pewnie chodzi i wyciąganie "średniej". Jakoś tam działa, ale żadna rewelacja, podobno bez porównania do termometrów Brauna itp - tylko tych cena powala. Odpowiedz Link Zgłoś