Dodaj do ulubionych

ebook - czytnik i książki - ktoś używa?

06.06.11, 11:36
Jestem ciekawa opinii o takim urządzeniu i o książkach? Ma ktoś? Jak wrażenia?
Obserwuj wątek
    • drzewkopomaranczowe Re: ebook - czytnik i książki - ktoś używa? 06.06.11, 13:05
      ja niestety nie mam czytam na komórce-trochę mała i marze o czytniku ostatnio byłąm nawet w vobis (nie wiem czy to nie jest czasem reklama sklepu,ale to nie było moim zamiarem) i była promocja za niecałe 800zł(chyba najtaniej na rynku w porównaniu z innymi sklepami) -trochę drogo i czekam na obniżkę ale może ty się skusisz na ich stronie jest nawet filmik więc mozesz sobie porównać i zobaczyć jak wygląda
      • kroliczyca80 Re: ebook - czytnik i książki - ktoś używa? 06.06.11, 14:03
        No co Ty, 800 za czytnik? Na allegro jest ich cała masa, za 300 juz się spokojnie kupi.
      • ju_mi Re: ebook - czytnik i książki - ktoś używa? 07.06.11, 11:42
        Ja się zastanawiam nad Kindle z Amazon smile
        • tzka Re: ebook - czytnik i książki - ktoś używa? 08.06.11, 07:17
          Moje znajome maja, b. chwala Kindelka. Moze i ja sie skusze... smile
        • izi_7 Re: ebook - czytnik i książki - ktoś używa? 08.06.11, 08:44
          Mąż ma Kindla i sobie chwali smile Ja lubię przewracanie papierowych kartek itp. i sama dla siebie bym takiego wynalazku nie kupiła, ale przyznaję, że korzystając z tego, że w domu jest, to jednak ze 2 czy 3 książki już na Kindlu przeczytałam i jest to wygodne urządzonko. Nie można sobie papieru podotykać i orientacja w postępie czytania jest mniejsza, ale zaletą jest np. to, że można czytać mając tylko jedną rękę wolną, co przy małych dzieciach się często przydaje wink
        • ju_mi Re: ebook - czytnik i książki - ktoś używa? 08.06.11, 10:21
          Kindelek zamówiony smile Wczoraj mąż mi przyniósł od koleżanki - obmacałam, poczytałam i kupiłam wink Mam nadzieję, ze szybko i bezproblemowo przyjdzie...
    • bladyroz do ju_mi 08.06.11, 11:07
      Który model kindla wybrałaś? Zamawiałaś na amazon.com? Chyba też zażyczę sobie na urodziny wink
      • ju_mi Re: do ju_mi 08.06.11, 11:31
        Zamawiałam na Amazon.com (co.uk nie wysyła Kindle'a do PL). Kupiłam Kindle 3G + Wi-Fi jako prezent na zbliżające się imieniny wink
    • matka_karmiaca Re: ebook - czytnik i książki - ktoś używa? 08.06.11, 12:25
      My mamy Onyx Boox i strasznie żałuję, że nie miałam go na początku karmienia piersią, kiedy brakowało mi ręki do przytrzymywania zamykających się stron. Z e-inka czyta się jak z papieru, jedynym problemem bywają źle sformatowane pdfy...
    • pefendorf Re: ebook - czytnik i książki - ktoś używa? 17.06.11, 11:21
      prawie-darmo.nextore.pl/

--------------------

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka