net.sandra 16.06.11, 12:15 Kiedy i w jakich sklepach są dostawy tornistrów? Pierwszy raz będę kupować tornister i nie wiem kiedy i gdzie jest największy wybór? Poradzcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azyli Re: Kiedy kupować tornister? 16.06.11, 12:47 Najkorzystniej cenowo - we wrzesniu. Ale najwiekszy wybór bedzie pewnie pod koniec lipca i w sierpniu. Ja sie zdecydowałam na tornister Herlitza w ur, i samych hipermarketach ceny rózniły sie o ponad 100% jakos w połowie świerpnia, wiec na pewno trzeba sprawdzac w kilku miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
milka781 Re: Kiedy kupować tornister? 16.06.11, 14:06 ja też się zdecydowałam na tornister herlitz midi scary hand.Z przesyłka na allegro wychodzi ok.250zł.czy jest szansa że te tornistry będą w hipermarketach i czy kupie je taniej? Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: Kiedy kupować tornister? 16.06.11, 15:54 Herlitz i Hama będą w każdym markecie, pewnie też w Smyku Odpowiedz Link Zgłoś
net.sandra Re: Kiedy kupować tornister? 16.06.11, 19:44 A kiedy? W lipcu, sierpniu? Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina003 Hama 16.06.11, 21:01 Ja tez poproszę o namiary kiedy i gdzie w dobrej cenie kupić plecak Hama ,już przebrnęłam i wybrałam firmę tylko cena mało kuszaca od 350zł jest szansa że kupie go w lepszej cenie i gdzie szukac w internecie czy sklepach stacjonarnych ? Dzieki z góry zaodpowiedż Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: Hama 16.06.11, 21:21 Akcja SZKOŁA zacznie się w marketach pewnie ok połowy lipca i potrwa do września, ja bym się z zakupami tak nie spieszyła pamietam z zeszłego roku, że jeszcze we wrześniu wisiały plecaki Odpowiedz Link Zgłoś