oliwka-20 27.06.11, 18:41 Dziś miałam okazje kupić sony ericssona xperia arc,ale pod baterią było napisane MADE IN CHINA. Telefon był fałszywy tzn.podróbka normalnego? proszę pomóżcie bo nie znalazłam nic na internecie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
el_jot Re: sony ericsson-made in china? 27.06.11, 18:45 A czego się spodziewałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: sony ericsson-made in china? 27.06.11, 18:57 el_jot napisała: > A czego się spodziewałaś? no własnie o tym samym pomyslalam..;] china to juz chyba normalka dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: sony ericsson-made in china? 27.06.11, 18:46 Mam SE i jest made in china. oryginał w 100% żadna podróba. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka-20 Re: sony ericsson-made in china? 27.06.11, 18:59 To teraz już nic nie wiem. Może jeszcze się ktoś wypowie na ten temat. Jeśli masz SE to proszę zerknij pod baterię pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: sony ericsson-made in china? 27.06.11, 19:14 oliwka-20 napisała: > To teraz już nic nie wiem. Może jeszcze się ktoś wypowie na ten temat. Jeśli ma > sz SE to proszę zerknij pod baterię pozdrawiam ale czego nie rozumiesz?? tam znane firmy maja mase fabryk, wychodzi taniej..np przejrzyj swoja szafe i zobacz gdzie szyja twoje ciuchy choicaz pochodzenie danej marki, wcale by na to nie wskazywało Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: sony ericsson-made in china? 27.06.11, 19:20 Ojej, nawet ja słyszałam, że wszystko się teraz produkuje w Chinach. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: sony ericsson-made in china? 27.06.11, 19:27 Patrzyłam właśnie pod baterią Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: sony ericsson-made in china? 27.06.11, 19:09 To że telefon jest z Chin nie znaczy że jest podróbką, produkowany jest na licencji SE. Wiele renomowanych firm ma swoje zakłady produkcyjne w chinach (tańszy koszt produkcji) i nie ma w tym nic dziwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: sony ericsson-made in china? 27.06.11, 19:59 mam se patrzylam pisze ze zrobione w starozytnym rzymie Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.zielonooka Re: sony ericsson-made in china? 27.06.11, 20:37 mam xperie10 - oryginalna z salonu, pod bateria jak byk "made ich china" Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: sony ericsson-made in china? 27.06.11, 20:41 OMG poza chyba Nokią wszystkie telefony są made in china zazwyczaj w fabrykach foxconn... Nawet szczyt lansu dla dzieci iPhone... Odpowiedz Link Zgłoś
ania.rene Re: sony ericsson-made in china? 27.06.11, 20:44 nie pamiętam w sumie. jutro sprawdzę w pracy. na pudełku co było napisane? bo może tylko jakaś część z chin. Zapytam też kolegę z serwisu. Odpowiedz Link Zgłoś