Dodaj do ulubionych

Accessorized - juz warto się wybrać :-)

22.07.11, 22:37
Informacja niestety tylko dla warszawianek, bo chyba tylko w Arkadii jest ten sklep stacjonarnie w Polsce.

Czekałam i sie doczekałam. Dzisiaj co prawda bylam z dziećmi i miałam tylko 10 minut przed kinem na ten sklep, ale wyprzedaz sie rozkręca smile

Jest coraz więcej przecenionych akcesoriów dla dzieci, np. niektóre naklejki przecenione sa z 8,90 na 2,50; gumki do wlosów przeważnie taniej o 50% (te co przecenione, bo jeszcze duzo nieprzecenionych), czyli np. po 8,45 z 16,90 albo 7,45 z 14,90, ale kupiłam tez zestaw gumek i spinek z pandą przeceniony z 24,90 na 7,45.

Z art. papierniczych (notesy itp.) jakos nic mi dzisiaj nie wpadło w oczy, a na resztę niestety nie miałam juz czasu. W każdym razie, jak ktoś lubi ten sklep to warto juz zajrzeć.
Obserwuj wątek
    • krasulas Re: Accessorized - juz warto się wybrać :-) 23.07.11, 08:49
      Bytom również...
      narazie zakupiłyśmy przecudnej uroczy klapki-japonki...
      a spora część kolekcji przecenionej (notesiki, kosmetyczki) wisiała już u nas na zimowej% (mam zakupione i schowane)
      • malwina79 Re: Accessorized - juz warto się wybrać :-) 23.07.11, 11:29
        Czy masz na myśli Accessorize ?
        W Krakowie obkupiłam się już jakieś 2 tygodnie temu właśnie w naklejki dla małej, portfel, gumki, biżuterię i piękne jedwabne szaliki w dwóch zestawach kolorstycznych.
        • vegutka Re: Accessorized - juz warto się wybrać :-) 23.07.11, 22:38
          malwina79, a gdzie w Krakowie znajduje się ten sklep? Jakoś nie kojarzę go z żadną galerią...
          • jorin Re: Accessorized - juz warto się wybrać :-) 23.07.11, 22:43
            W Krakowie jest na Florianskiej, sklep ma konto na facebook'u i tam sa wszystkie adresy. Tez dzisiaj sie dowiedzialam, bo sklepy tego typu zupelnie nie wpadaja mi w oko... wink
            • agni71 Re: Accessorized - juz warto się wybrać :-) 23.07.11, 22:59
              Ja tez długo ten sklep omijałam, bo styl hipisowski nie dla mnie wink Ale dla dzieci mają fajne dodatki, a i dla siebie cos znalazlam jednak. No i sie uzależniłam chyba wink
      • katka761 Re: Accessorized - juz warto się wybrać :-) 23.07.11, 14:44
        potrzebuję różnych drobnostek na prezent dla siedmiolatki, więc się wybiorę do Bytomia. dzięi za cynk
        • krasulas Re: Accessorized - juz warto się wybrać :-) 23.07.11, 16:21
          katko!
          Looknij do Lindexu - są boskie ceny, ale towar przebrany mocno.
          A z gadżetów dla większych jeszcze-dziewczynek - parę dni temu SIX przecenił masę gadżetów na cenę 5zł (najwięcej kolorystyki marynarskiej na paskach rzemykach).
          Sam sklep jest na rogu parteru (obok wind szklanych).
          Na przeciwko jest kolejny sklep z biżuterią (z drugiej strony wind, obok bodajże C&A) - mają masę przecen w sumie całego asorymentu (gumki, spinki, wisiorki).
          • katka761 Re: Accessorized - juz warto się wybrać :-) 23.07.11, 22:22
            dzięki za cynk. napadnę Lindex, bo mamy nowego członka rodziny ichcialabym do łuku dokupić jeszcze jakis ciuszek.
    • agni71 Re: Accessorize - jeszcze taniej od dzisiaj 23.07.11, 19:51
      No to popełniłam male faux pas, myslałam, że tylko w Warszawie jest ten sklep. Oczywiście miałam na mysli accesorize, nie wiem, skąd to "d" na końcu mi wyskoczyło?

Od dzisiaj większośc przecenionych akcesoriów dla dzieci przeceniona juz o 70%. Gumki, spinki po 5-6 zł. Śliczny zestaw pierścionek, bransoletka + naszyjnik kupiłam dzisiaj za 6,74 zł.
      Stroje kąpielowe (mały juz wybór) po ok. 17 zł. Są tez przecenione sukienki i pasujące do nich kapelusze. Sandałki (raczej twarde) i fajne klapki japonki z trawy morskiej (te ostatnie po ok. 13,50). Damskie klapki tez taniutko, kupiłam sobie takie z trawy morskiej, bardzo fajne, za 17,75 (troche żałuję, że nie wzięłam jeszcze innych, bo za te cenę warto!).

• coronella Re: Accessorize - jeszcze taniej od dzisiaj 23.07.11, 20:11
        w Łodzi tez jest, nawet chyba 2 smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka