magda79pn 29.07.11, 19:40 zestaw bez którego dziecko nie ma szans przeżyć zimy na tym forum oczywiście wątki "ecco" przypomniały mi o zeszłorocznej akcji "tchibo" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaangel Re: buty ecco + kombinezon tchibo ;) 29.07.11, 19:43 Chyba zainwestuję w takie zestawy, ecco od zawsze nosimy, więc dużo nam nie zostało Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: buty ecco + kombinezon tchibo ;) 29.07.11, 19:44 o kurde to u mnie dwie dziewczyny mają ecco i tchibo kombinezony Jestem trendy Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: buty ecco + kombinezon tchibo ;) 29.07.11, 19:48 ja wole kombinezon reima niz tchibo choc w tamtym roku miałysmy z decathlonu czy jak to sie tam pisze i był ok,zobaczymy w pazdzierniku czy z niego wyrosła,bo dla mnie REIMA to idealna marka dla kombonezonu(cienki ,lekki a ciepły i nieprzemakalny) a dla butów ecco. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: buty ecco + kombinezon tchibo ;) 29.07.11, 19:45 Moje nigdy nie miały kombinezonu Tchibo i nawet nie wiem czy mam załowac Watek Tchibo chyba jednak przebije Ecco... Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re: buty ecco + kombinezon tchibo ;) 29.07.11, 20:07 tchibo kombinezony mają coś w sobie, nie są najlepsze, ale dobre i za tą cenę... mogą być pamiętam jak kupowałam w realu po 69 zł chyba..... to były czasy. W zeszłym roku nie miałam tyle szczęścia i zapłaciłam pełną cenę, ale nie żałuje są ok. W innych sklepach ceny kombinezonów dochodziły do 300-360 zł. A najlepsze jest to, że potem na allegro zejdzie jak ciepłe bułeczki. To my też całkiem trendy buty ecco i kombinezon tchibo , chociaż syn ma kombinezon ze sklepu Aldi, uważam, że jest świetny i kosztował 80 zł a wygląda jak z mega drogiego sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: buty ecco + kombinezon tchibo ;) 29.07.11, 20:03 To samo pomyslałam Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: buty ecco + kombinezon tchibo ;) 29.07.11, 20:09 Nie powiem wszystko przez "zakupowe" dzięki Wam juz w marcu zaopatrzyłam sie na przyszłą zimę. Kombik Tchibo - 60 Ecco Snowridery - 99. Lubie to forum Odpowiedz Link Zgłoś
kkk_k Re: buty ecco + kombinezon tchibo ;) 29.07.11, 20:21 tchibo już teraz ma na allegro chore ceny... Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: buty ecco + kombinezon tchibo ;) 29.07.11, 20:25 no fakt, wtedy ecco wrzuciło 99zł. a ja tydzień wcześniej w stacjonarnej maradze kupiłam ale wątkom "eccowym" daleko do ilości postów z tchibo Odpowiedz Link Zgłoś
dankadawid Re: buty ecco + kombinezon tchibo ;) 01.08.11, 10:15 Dziewczyny napiszcie gdzie kupywałyście Ecco po 99 zł (od niedawna czytam forum ) Może podpowiecie sklep internetowy gdzie w podobnych cenach można kupić damskie Ecco. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: buty ecco + kombinezon tchibo ;) 30.07.11, 13:34 he he no to mój tę zimę przetrwa, bo wspomniany zestaw juz zakupiłam nie wiem tylko jak przetrwal poprzednie, ale wczesniej nie bywałam za często na "zakupach" i żyłam w błogiej nieświadomości Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: buty ecco + kombinezon tchibo ;) 30.07.11, 13:51 czyli dreamteam forum zakupy ja bym jeszcze dodala ciuchy z nexta do kompletu Odpowiedz Link Zgłoś
malami34 Re: buty ecco + kombinezon tchibo ;) 30.07.11, 16:33 No to zaczynam się martwić - moja córka zimy nie przetrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: buty ecco + kombinezon tchibo ;) 31.07.11, 16:27 uff, dziecko doczeka wiosny. Chyba że obiekty kultu okażą się za duże. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: buty ecco + kombinezon tchibo ;) 02.08.11, 01:41 Co racja, to racja, pora wreszcie zapomnieć o wakacjach i brać się do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
rudolf-abs Re: buty ecco + kombinezon tchibo ;) 02.08.11, 09:14 Buty Ecco i odzież ze sklepu Tchibo - dobry zestaw, nawet bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś