Dodaj do ulubionych

prezent na 18 urodziny

05.08.11, 12:15
Witam!
Mam pytanie do mam 18 letnich chłopców/mężczyzn smile
Niedługo mój chrześniak kończy 18 lat. Osobiście mam małe dzieci, więc jakoś trudno mi zdecydować co kupić mu na prezent? Widuję go raz-dwa razy do roku. Mieszka ponad 300km od nas, więc szczerze to go niewiele znam. Wiem od jego mamy, że pasjonuje się motorami, ale wiem też że żadnego nie ma. Oczywiście nie kupię mu motoru z prostego powodu - nie stać mnie smile Myślałam, że może kupię mu jakąś kurtkę taką jak noszą motocykliści, ale nie mam pojęcia gdzie to się kupuje i ile kosztuje. Poza tym waham się, czy potrzebna mu taka kurtka skoro nie ma motoru?
Czy myślicie, że Wasz 18-letni syn ucieszyłby się z takiego prezentu?
A może podpowiecie co Wasi synowie dostawali na prezent z okazji 18 urodziny od rodziców chrzesnych?
Będę wdzięczna za każdą podpowiedź.
Pozdrawiam
Ewa
Obserwuj wątek
    • blackglass Re: prezent na 18 urodziny 05.08.11, 12:47
      Mój 18 za kilka dni ma urodziny, najbardziej cieszy go forsa, która sam spożytkuje jak będzie chciał.
      Kwota 500 zł.
      • kamelia14 Re: prezent na 18 urodziny 05.08.11, 12:53
        Myśmy z chrzestnym dali w prezencie po wcześniejszym porozumieniu z rodzicami
        kurs na prawo jazdy. Bardzo byli wszyscy zadowoleni smile
        • mamawaw Re: prezent na 18 urodziny 05.08.11, 12:55
          u nas podobnie jak u kamleli kasa na kurs prawa jazdy
          wydaje mi sie ze to najlepiej spożytkowane pieniądze
          no i wiadomo ze lepiej w młodym wieku zdać na prawkosmile
    • amulka1987 Re: prezent na 18 urodziny 05.08.11, 14:13
      Bratu też daliśmy kasę- 500 zł. Z prezentów, to pomysł z kursem bardzo fajny, może aparat albo konsola, możesz też kupic jakiś gadżet albo ciuch i dorzucic kasę. Zawsze mam problem z kupowaniem prezentów dla moich facetów- syna, męża, taty, teścia, bracismile Wymyślaci jak nie wiem cosmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka