Dodaj do ulubionych

Wysokie Ecco Winter Queen a kombinezon?

11.08.11, 22:52
Dalam sie poniesc emocjom na zimowych wyprzedazach i kupilam corkom takie ecco: allegro.pl/ecco-winter-queen-kozaczki-rozm-31-i1746296856.html
Nie dosc, ze wychodzi na to, ze beda za duze, to jeszcze zdalam sobie sprawe, ze takie buty to chyba nie bardzo nadaja sie do kombinezonu. Jak myslicie?
Obserwuj wątek
    • syka7 Re: Wysokie Ecco Winter Queen a kombinezon? 11.08.11, 23:14
      Jak na moje oko nie pasują do kombinezonu
      • a-e-p Re: Wysokie Ecco Winter Queen a kombinezon? 11.08.11, 23:28
        Te sie IMo nie nadaja, lepsze byłymy WQ na rzepy.
      • stokrootka1 Re: Wysokie Ecco Winter Queen a kombinezon? 11.08.11, 23:30
        Któraś z forumek pisała, że jej córka nosi te kozaczki do kombinezonów i jest ok. Nie pamiętam, w którym wątku, bo dużo tych o ecco tu ostatnio było.

A tak z ciekawości: udało Ci się je kupić w maradze? Bo ja tych właśnie nie dostałam. Szkoda, bo bardzo mi się podobają, córce też i jest wyjątkowo niezadowolona, że ich nie przysłali.
        • krasulas Re: Wysokie Ecco Winter Queen a kombinezon? 12.08.11, 09:32
          Również kupiłam ten model i miałam podobne wątpliwości - mamy jeszcze grubawe ale niższe Husky i córka spokojnie w nich śmiga ze śniegołapme ze spodni narciarskich.
          Troszkę są wysokie pod spodnie, ale nie są tak sztywne. Może się da...
          Kapitalne są do rurek, ciepłych getrów, spódnic, tunik. Jeden z ładniejszych fasonów Ecco. Wersja niższa wizualnie mi się nie podoba...
          • monika78kr Re: Wysokie Ecco Winter Queen a kombinezon? 12.08.11, 09:43
            Zgadzam sie, ze jedne z najladniejszych zimowek i napewno przydatne do spodniczki, ale wypadaloby chyba miec wersje sportowa do spodni. No i wychodzi 4 pary ecco na sezon. Nie wiem czy maz to przezyjewink
            • krasulas Re: Wysokie Ecco Winter Queen a kombinezon? 12.08.11, 10:10
              W poniedziałek/wtorek mogę wcisnąc córkę w spodniach do tego modelu Ecco i zobaczymy...
              Nasze buty posłużą 2 sezony i będzie je nosić 8-9latka, więc nie zawsze to będą grube spodnie (panna ma etap... rurek).
              • monika78kr krasulas 12.08.11, 10:18
                Czy to znaczy, ze kupilas z duzym zapasem? Moja 7latka nosila zeszlej zimy 31, kupilam wiec 33, a ona nadal nosi 31!!! Zastanawiam sie wiec czy nie sprzedac i nie kupic jednak 32... oczywiscie juz w nie tak korzystnej oferciesad(
                • krasulas Re: krasulas 12.08.11, 16:50

dokładnie
                  moja aktualnie 7,5latka nosi teraz sandały Urban Safari w rozm. 31
                  ubiegłej zimy nosiła Husky 32 z zapasem, Wintery niskie 30, 31 i nawet 32 (tak skakała rozmiarowo)
                  i teraz ... cisza
                  stopa jej tak już nie rośnie i nasze nowe WQ w rozm. również jak u Ciebie 33 są za duże o jakiś centrymetr z haczykiem (mierzyłam m-c temu)

powinna mieć 32
    • jo-asiunka Re: Wysokie Ecco Winter Queen a kombinezon? 12.08.11, 13:14
      Miałam w takim roku dla córki - tzn innej firmy, ale bardzo podobne i nosiła do nich bez problemu kombinezon
    • dorotadu Re: Wysokie Ecco Winter Queen a kombinezon? 12.08.11, 15:43
      ja troche nie na temat smile
      załapałam się w Maradze winkna ten model
      allegro.pl/kozaki-ecco-imagine-i1764619633.html
      w kolorze fioletowo śliwkowym r 35, córka zachwycona chciała w nich nawet jechać w samochodzie w góry smile
      buty duzo ładniejsze niz na zdjęciu
      także bardzo polecam szczególnie w tej cenie
      i jeszcze jedno czym takie cudo impregnujecie?
      • agni71 Re: Wysokie Ecco Winter Queen a kombinezon? 12.08.11, 15:55
        Np. impregnatem ecco smile
        • dorotadu Re: Wysokie Ecco Winter Queen a kombinezon? 12.08.11, 16:26
          tak tez myslałam wink
          • agni71 Re: Wysokie Ecco Winter Queen a kombinezon? 12.08.11, 17:31
            Impregnat ecco w outletstore ok. 25 zł, w sklepach chyba podobnie, może do 30 zł. Ja mam w tej chwili Collonil Nanopro, opakowanie jest większe od tego Ecco, ale nie pamiętam juz ile kosztował.
            O, tu jest za 38 zł, pewnie w sklepach podobnie:
            www.eobuwie.com.pl/product-pol-8490-COLLONIL-NANO-PRO-300ml-.html
            • angie07 Re: Wysokie Ecco Winter Queen a kombinezon? 12.08.11, 21:04
              moja córka w zeszłym roku miała dokładnie ten model i nosiła je do kombinezonu. Jak najbardziej pasują. Koleżanki córka też miała takie i też zakładały pod kombinezon, świetny model szkoda że się nie załapałyśmy na nie w Maradze.
              • annaparzonka Re: Wysokie Ecco Winter Queen a kombinezon? 12.08.11, 21:14
                Kupiłam ten model ecco w zeszym roku nie próbowaliśmy ich do kombinezonu ale jak dla mnie nie pasują zreszta mieliśmy tez normalne na rzepy ecco.
    • mielin Re: Wysokie Ecco Winter Queen a kombinezon? 12.08.11, 23:02
      Niestety moim zdaniem nie pasująsad i wizualnie (są przeciez do sukienek) i użytkowo bo już mam w wyobraźni te biedne stopy opatulone już raz kombinezonem i potem drugi raz grubo aż do kolana w bucie... dlatego ja kupiłam te na rzepy (moja młoda te WQ na rzepy nosi również np. do jeansowych spódniczek i sukienek i wygląda to bardzo ok- dlatego te na rzepy wydały mi się bardziej użytkowesmile)

Może po prostu dokup do kombinezonu "zwykłe" śniegowce jak z Decathlonu (tania i dobra opcjasmile) lub Sorel (drogie i modnesmile)
      www.sorelfootwear.pl/on/demandware.store/Sites-Sorel_INT-Site/default/Search-Show?cgid=kids
      i męża przekonaj, że tak trzeba, wszak dziewczynka MUSI mieć kozaki do sukienkę i spódnicsmile)) w końcu to nie chłopak! ( Ja tak robię, albo i nic nie mówięsmile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka