Dodaj do ulubionych

Lidl: buty trekingowe, kurtki softshell

01.09.11, 11:26
I co byłyście, kupiłyście, jak oceniacie jakość ?
Ja skusiłam się na buty dla dzieciaków, bo super lekkie i podobno wygodne. Ludzi w moim Lidlu tłum, o 9.00 z butów zostały resztki.
Obserwuj wątek
    • paproszek57 Re: Lidl: buty trekingowe, kurtki softshell 01.09.11, 11:44
      wybieram sie po pracy, jak będą to obejrze jak nie to trudno...
      • marta2202 Re: Lidl: buty trekingowe, kurtki softshell 01.09.11, 11:53
        Kupiłam córce i mężowi kurtki-wydaja się być fajne smile
        MAma sobie buty trekingowe.
    • tedesca1 Re: Lidl: buty trekingowe, kurtki softshell 01.09.11, 12:46
      Mnie nie powaliły na kolana. aczkolwiek kurtki kupiłam, zobaczymy jak się sprawdzą.
    • slonko1335 Re: Lidl: buty trekingowe, kurtki softshell 01.09.11, 12:51
      Kupiłam kurtkę córce-bardzo mi się podoba, ubolewałam, że nie było mniejszych rozmiarów bo i dla młodziaka bym wzięła. Buty moim zdaniem są wstrętne choć faktycznie leciutkie-nie wzięłam w każdym razie.
      • asiakh Re: Lidl: buty trekingowe, kurtki softshell 01.09.11, 13:41
        Jeśli macie doświadczenie z kurtkami typu softshell, to proszę o info na jaką temperaturę są te kurtki ?. Wydają się być bardzo cienkie ale może ten wierzchni materiał powoduje że są ciepłe ? Będę wdzięczna za doświadczenia.
      • dorek3 Re: Lidl: buty trekingowe, kurtki softshell 02.09.11, 10:03
        Wczoraj tez kupiliśmy softshele-dla chłopaków i mojego męża. Dla mnie zabrakło rozmiaru. Ale dziecięca rozmiarówka zdecydowanie zawyżona tzn rzeczy mniejsze niż faktycznie rozmiar wskazuje więc może to 110/116 byłoby ok?
        Buty paskudne
    • estragonka Re: Lidl: buty trekingowe, kurtki softshell 01.09.11, 17:34
      kupilam buty. wizualnie podobne do decathlonowskich ale lzejsze, podobaja mi sie. na inne rzeczy nie patrzylam, bo poszlam tylko po buty. bylam przed 10 i byly resztki.
    • eny79 Re: Lidl: buty trekingowe, kurtki softshell 01.09.11, 17:54
      Tutaj do poczytania o softshellach
      ngt.pl/10-softshell-w-pogoni-za-oddychalnoscia.html
      • glory77 Re: Lidl: buty trekingowe, kurtki softshell 01.09.11, 18:58
        79 napisała:

> Tutaj do poczytania o softshellach
        > rel="nofollow">ngt.pl/10-softshell-w-pogoni-za-oddychalnoscia.html

poczytałam sobie o softshell. Do znawczyń tematu, czy ta z Lidla ma dobre parametry, czy to raczej ściema? Zależy mi głównie na przepuszczalności, żeby mała się nie pociła.
        • glory77 i jeszcze 01.09.11, 19:06
          czy te kurtki sprawdzają się w warunkach miejskich czy są typowo trekingowe?
        • slonko1335 Re: Lidl: buty trekingowe, kurtki softshell 01.09.11, 20:08
          wiesz na nie wiadomo co przy tej cenie bym nie liczyła, no ale okaże się w użytkowaniu.
          • tedesca1 Re: Lidl: buty trekingowe, kurtki softshell 02.09.11, 08:38
            Dziewczyny, a czy któraś z Was wymieniała/zwracała coś w lidlu?
            Kupiłam chłopu kurtkę i jest za mała, a wiem, że większych nie było. Kobitka powiedziała mi, że tylko wymiana wchodzi w grę ale jeśli nie będzie towaru to można zwrócić. Akurat na sklepie nie było rozmiaru, który potrzebuję więc się zastanawiam czy nie będzie cyrków ze zwrotem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka