wielkajolka 02.09.11, 18:17 wiecie może czy sklep Lindex w Wałbrzychu ma kolekcję tylko dziecięcą, czy może też damską i męską? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.bujak Re: Lindex w Wałbrzychu 02.09.11, 19:35 www.galeriavictoria.pl/pl/Sklep/lindex tu piszą, że kolekcja dziecięca też jest; podają też numer telefonu, więc proponuję zadzwonić; jak mi się uda wyrwać na zakupy jutro albo pojutrze to mogę zajrzeć i sprawdzić... Odpowiedz Link Zgłoś
wielkajolka Re: Lindex w Wałbrzychu 02.09.11, 20:53 dzięki. jak dasz radę to sprawdź proszę co mają w kolekcji damskiej (bo jest napisane, że tylko bieliznę i konfekcję - cokolwiek to znaczy tzn, czy maja damskie spodnie, swetry, bluzeczki, dresy itd. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka12919 Re: Lindex w Wałbrzychu 03.09.11, 10:51 Bylam wczoraj,jest wszystko co wymieniłas. Odpowiedz Link Zgłoś
maaszymka Re: Lindex w Wałbrzychu 03.09.11, 21:44 Jest dział dziecięcy i damski. Nie ma męskiego. No chyba ze wieksza rozmiarówka z dziecieco-młodziezowego Sama ostatnio mojemu polówke kupiłam z młodzieżowego. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkajolka Re: Lindex w Wałbrzychu 04.09.11, 21:28 wielkie dzięki za informacje - już wiem, że warto tam zajrzeć Odpowiedz Link Zgłoś