Dodaj do ulubionych

rowerek biegowy-gdzie?

04.09.11, 19:47
Witam,
poszukuję rowerku biegowego dla malucha.
Gdzie, jaki i za ile można kupić?
(Może ktoś chce sprzedać używany?)
www.decathlon.com.pl/PL/rowereki-dzieci-ce-36m-cy-17908501/Dziękuję,
pozdrawiam,jola
Obserwuj wątek
    • klubgogo Re: rowerek biegowy-gdzie? 04.09.11, 20:45
      Kupiłam Kettler 10-calowy przez allegro, wybierając najtańszą ofertę sportowych sklepów internetowych. Wcześniej przymierzałam do niego dziecko w realu. Podczas, gdy regularna cena wynosi 240-250 zł, ja zapłaciłam 170 z dostawą.
    • helly.g Re: rowerek biegowy-gdzie? 04.09.11, 21:20
      Tutaj - może nie najtańsze, ale sprawdzony, bezpieczny sklep z wieloma dobrymi informacjami.
    • saszanasza Re: rowerek biegowy-gdzie? 04.09.11, 21:38
      ja mam do sprzedania rowerek taki:

www.aktywnysmyk.pl/rowerki-biegowe-puky/146-rowerek-biegowy-puky-lr-xl-czerwony.html
      niewiele używany ponieważ moja 3 latka nauczyła się jeździć na 2 kołach. aktualnie namiętnie poszukuję paragonu ponieważ rowerek jest na gwarancji (kupiony przed wakacjami)
      nosi niewielkie ślady użytkowania (małe otarcia na uchwytach kierownicy)

wygląda tak:

http://i52.tinypic.com/2wmq9ed.jpg

http://i51.tinypic.com/1glvzs.jpg
      • akusia77 Re: rowerek biegowy-gdzie? 04.09.11, 23:38
        w zeszłym roku kupiłam na allegro rowerek biegowy puky, o którym pisze poprzedniczka i mój syn go uwielbia
      • sam2001 Re: rowerek biegowy-gdzie? 09.09.11, 12:15
        jestem zainteresowany kupnem.
        jaka cena?
        sam2001@poczta.onet.pl
    • aleksandra1977 Re: rowerek biegowy-gdzie? 04.09.11, 21:53
      mam w swojej ofercie drewniany rowerek biegowy za 89zl.
      • bursz Re: rowerek biegowy-gdzie? 05.09.11, 07:25
        Witam,
        dziękuję za wszystkie wpisy.
        Saszanasza Twój rowerek jest chyba dość duży i pewnie nie tani?
        Przyznam, że dziecko ma 1,5 roku, czeka na nią już rowerek trzykołowy po siostrze do którego się cały czas przymierza. Myślę o zakupie na max pół roku i powiem szczerze, że kupiłam bym gdzieś w promo lub na wyprzedaży najchętniej do 100 zł (były w rossman, chyba w lipcu). Co myślicie o ofercie decathlon'a?
        pozdrawiam,jola
        • saszanasza Re: rowerek biegowy-gdzie? 05.09.11, 08:03
          na dziecko półtora roczne "mój" rowerek będzie zdecydowanie za duży, one jest dedykowany dla dziecka 3 letniego. namawiam cię jednak byś kupiła mniejszego laufrada. uczy równowagi i naprawdę ułatwia przesiadanie się na "normalny" rower .

Chociaż w z jazdą na rowerze jest tak jak z gadaniem, za kilka lat to będzie bez znaczenia czy dziecko zaczęło jeździć w wieku 2,3,4 czy 6 lat ale moja 3 latka na "prawdziwym" rowerku zwraca uwagęsmile

http://i55.tinypic.com/2qbsq3n.jpg
          • sagaa Re: do Saszanasza 05.09.11, 08:09
            Mogłabyś napisać jaki kupiłaś rower dla córki?
            Też zaczynam się zastanawiać nad kupnem rowerka i też mam 3 letnia córkę smile Na rowerku biegowym Puky śmiga już od dawna.
            • saszanasza Re: do Saszanasza 05.09.11, 08:54
              Mamy taki rowerek: allegro.pl/rower-12-merida-dakar-612-model-2011-gratisy-i1794968889.html
              • dorga1 Re: do Saszanasza 05.09.11, 12:18
                Szukam właśnie taki rowerek dla swojej 2,5 latki na przyszły sezon. Czy mogłabyś napisać na priv, za ile chcesz go sprzedać?
                • saszanasza Re: do Saszanasza 05.09.11, 12:28
                  napisałam
                  • krasulas Re: do Saszanasza 05.09.11, 12:59
                    my również korzystamy z Puky'iego - mamy wersję najmniejszą
                    i również na przyszły sezon kupujemy rower (aktualnie poluję na dobrą używkę!!)
                    ale!
                    Puky drogi - ok. 250zł
                    z wyprzedaży!!!
                    Tesco, cena ok. 89zł!
                    Mój syn jeździł na nim dzisiaj i radzi sobie całkiem ok - choć na Puky'im ma plecy bardziej wyprostowane i bezproblemowo śmiga z nogami w górze (w T. nie odważył się na ten wyczyn)
                    Ten tescowy moim zdaniem dla dziecka min. 2,5letniego średniej budowy ciała/wzrostu, bo jednak większy od naszego...

ps. kupowałam w ciemo, po doczytaniu na forum szczegółów w sklepie www/allegro
                    • arcanort [...] 05.09.11, 18:07
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • mak-111 Re: do bursz 05.09.11, 19:22
                        my mamy ten z decathlona. syn dostal jak mial 18 m-cy. teraz ma 20 i swietnie na nim smiga.zadziera nogi do gory i utrzymuje rownowage. rowerek jest ok. dosc niski i tani w porownaniu z innymi dostepnymi na rynku. jednak moj mlody jest dosc wysoki i moze dlatego tak szybko mu to poszlo, bo poprostu rowrek byl dobrze dobrany. w kazdym razie ja z niego jestem bardzo zadowolona i syn tez smile.
    • skarabeusz.easy Re: rowerek biegowy-gdzie? 06.09.11, 16:06
      Ten link z Twojego postu nie działa, więc nie mozna zobaczyć tego rowerka sad, ale popatrz na róznych ogłoszeniach, na sprzedajemy.pl tez sa takie używane rowerki, ja znam tez Hudory, to są niemieckie dobre rowerki zobacz: rowerek biegowy , jest solidny, dla dziecka w wieku 2 latek będzie ok.
      • bursz lec magic 10.09.11, 14:01
        Witam,
        jeszcze raz dziękuję, i...
        jak byście gdzieś wyczaiły promocję proszę o info.
        Po starszej mamy SUPER rowerek lec magic, któremu poszło siedzenie, bo starsza jeżdziła ile sie dało.
        rowerekmagic.eu/
        i ta mała się przymierza, a że widzi jak jeździ starsza na dużym łapie w mig.
        Więc albo kupie coś taniego, albo bedzie czekała ma magica.
        Pozdrawiam, jola
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka