bursz 04.09.11, 19:47 Witam, poszukuję rowerku biegowego dla malucha. Gdzie, jaki i za ile można kupić? (Może ktoś chce sprzedać używany?) www.decathlon.com.pl/PL/rowereki-dzieci-ce-36m-cy-17908501/Dziękuję, pozdrawiam,jola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klubgogo Re: rowerek biegowy-gdzie? 04.09.11, 20:45 Kupiłam Kettler 10-calowy przez allegro, wybierając najtańszą ofertę sportowych sklepów internetowych. Wcześniej przymierzałam do niego dziecko w realu. Podczas, gdy regularna cena wynosi 240-250 zł, ja zapłaciłam 170 z dostawą. Odpowiedz Link Zgłoś
helly.g Re: rowerek biegowy-gdzie? 04.09.11, 21:20 Tutaj - może nie najtańsze, ale sprawdzony, bezpieczny sklep z wieloma dobrymi informacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: rowerek biegowy-gdzie? 04.09.11, 21:38 ja mam do sprzedania rowerek taki: www.aktywnysmyk.pl/rowerki-biegowe-puky/146-rowerek-biegowy-puky-lr-xl-czerwony.html niewiele używany ponieważ moja 3 latka nauczyła się jeździć na 2 kołach. aktualnie namiętnie poszukuję paragonu ponieważ rowerek jest na gwarancji (kupiony przed wakacjami) nosi niewielkie ślady użytkowania (małe otarcia na uchwytach kierownicy) wygląda tak: Odpowiedz Link Zgłoś
akusia77 Re: rowerek biegowy-gdzie? 04.09.11, 23:38 w zeszłym roku kupiłam na allegro rowerek biegowy puky, o którym pisze poprzedniczka i mój syn go uwielbia Odpowiedz Link Zgłoś
sam2001 Re: rowerek biegowy-gdzie? 09.09.11, 12:15 jestem zainteresowany kupnem. jaka cena? sam2001@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: rowerek biegowy-gdzie? 04.09.11, 21:53 mam w swojej ofercie drewniany rowerek biegowy za 89zl. Odpowiedz Link Zgłoś
bursz Re: rowerek biegowy-gdzie? 05.09.11, 07:25 Witam, dziękuję za wszystkie wpisy. Saszanasza Twój rowerek jest chyba dość duży i pewnie nie tani? Przyznam, że dziecko ma 1,5 roku, czeka na nią już rowerek trzykołowy po siostrze do którego się cały czas przymierza. Myślę o zakupie na max pół roku i powiem szczerze, że kupiłam bym gdzieś w promo lub na wyprzedaży najchętniej do 100 zł (były w rossman, chyba w lipcu). Co myślicie o ofercie decathlon'a? pozdrawiam,jola Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: rowerek biegowy-gdzie? 05.09.11, 08:03 na dziecko półtora roczne "mój" rowerek będzie zdecydowanie za duży, one jest dedykowany dla dziecka 3 letniego. namawiam cię jednak byś kupiła mniejszego laufrada. uczy równowagi i naprawdę ułatwia przesiadanie się na "normalny" rower . Chociaż w z jazdą na rowerze jest tak jak z gadaniem, za kilka lat to będzie bez znaczenia czy dziecko zaczęło jeździć w wieku 2,3,4 czy 6 lat ale moja 3 latka na "prawdziwym" rowerku zwraca uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
sagaa Re: do Saszanasza 05.09.11, 08:09 Mogłabyś napisać jaki kupiłaś rower dla córki? Też zaczynam się zastanawiać nad kupnem rowerka i też mam 3 letnia córkę Na rowerku biegowym Puky śmiga już od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: do Saszanasza 05.09.11, 08:54 Mamy taki rowerek: allegro.pl/rower-12-merida-dakar-612-model-2011-gratisy-i1794968889.html Odpowiedz Link Zgłoś
dorga1 Re: do Saszanasza 05.09.11, 12:18 Szukam właśnie taki rowerek dla swojej 2,5 latki na przyszły sezon. Czy mogłabyś napisać na priv, za ile chcesz go sprzedać? Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: do Saszanasza 05.09.11, 12:59 my również korzystamy z Puky'iego - mamy wersję najmniejszą i również na przyszły sezon kupujemy rower (aktualnie poluję na dobrą używkę!!) ale! Puky drogi - ok. 250zł z wyprzedaży!!! Tesco, cena ok. 89zł! Mój syn jeździł na nim dzisiaj i radzi sobie całkiem ok - choć na Puky'im ma plecy bardziej wyprostowane i bezproblemowo śmiga z nogami w górze (w T. nie odważył się na ten wyczyn) Ten tescowy moim zdaniem dla dziecka min. 2,5letniego średniej budowy ciała/wzrostu, bo jednak większy od naszego... ps. kupowałam w ciemo, po doczytaniu na forum szczegółów w sklepie www/allegro Odpowiedz Link Zgłoś
arcanort [...] 05.09.11, 18:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mak-111 Re: do bursz 05.09.11, 19:22 my mamy ten z decathlona. syn dostal jak mial 18 m-cy. teraz ma 20 i swietnie na nim smiga.zadziera nogi do gory i utrzymuje rownowage. rowerek jest ok. dosc niski i tani w porownaniu z innymi dostepnymi na rynku. jednak moj mlody jest dosc wysoki i moze dlatego tak szybko mu to poszlo, bo poprostu rowrek byl dobrze dobrany. w kazdym razie ja z niego jestem bardzo zadowolona i syn tez . Odpowiedz Link Zgłoś
skarabeusz.easy Re: rowerek biegowy-gdzie? 06.09.11, 16:06 Ten link z Twojego postu nie działa, więc nie mozna zobaczyć tego rowerka , ale popatrz na róznych ogłoszeniach, na sprzedajemy.pl tez sa takie używane rowerki, ja znam tez Hudory, to są niemieckie dobre rowerki zobacz: rowerek biegowy , jest solidny, dla dziecka w wieku 2 latek będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
bursz lec magic 10.09.11, 14:01 Witam, jeszcze raz dziękuję, i... jak byście gdzieś wyczaiły promocję proszę o info. Po starszej mamy SUPER rowerek lec magic, któremu poszło siedzenie, bo starsza jeżdziła ile sie dało. rowerekmagic.eu/ i ta mała się przymierza, a że widzi jak jeździ starsza na dużym łapie w mig. Więc albo kupie coś taniego, albo bedzie czekała ma magica. Pozdrawiam, jola Odpowiedz Link Zgłoś