Dodaj do ulubionych

Po 25 latach buty UGG wreszcie w Polsce!

IP: *.hestia.pl 07.09.11, 11:17
zdzierstwo. Wrzućcie w google uggshop i znajdźcie polską stronę. Buty są oryginalne (mają hologram na pudełku i coś tam jeszcze - nie pamiętam ale sprawdzałam w panice i moje miały oba znaki ok), mają duży wybór - tylko przesyłka dość długa (czekałam ok 2tygodni w grudniu). No i cena!! Ok 500zł, a nie jak w hego's...
Obserwuj wątek
    • Gość: gabi Po 25 latach buty UGG wreszcie w Polsce! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.11, 12:17
      OMG ale paskudztwo - naprawdę ktoś daje za to tyle kasy??
      • Gość: Magda Re: Po 25 latach buty UGG wreszcie w Polsce! IP: *.hestia.pl 07.09.11, 14:00
        Nie są najpiękniejsze, ale są ciepłe, nie przemakają, zaimpregnowane od razu po zakupie pozwalają na starcie kurzu delikatnie gąbką z mydłem. Fakt - chcesz być elegancka, noś inne buty. Niestety ja nie znalazłam dotąd eleganckich butów, w których byłoby mi ciepło, i w których mam suche stopy.
        Poza tym kozaki na obcasach średnio nadają się na wysokie śniegi smile
      • Gość: Katharsis Zwykłe "ruskie" walonki IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.11, 17:40
        Głupie snoby zapłacą nawet za gó..., byleby ktoś napisał na łamach poczytnego pisemka o modzie, że to wypada mieć. Inny przykład - kawa z gówna jakichś sierściuchów czy innych takich - Kopi Luwak - najdroższa kawa świata (kilkaset złotych za 100 g) i na coś takiego jest stado amatorów z nadmiarem wolnej gotówki. UGG's czy jak im tam to szyk w stylu butów zimowych "Relax" z okresu komuny, zniekształcające, skracające i pogrubiające nogi koszmarki równe swoim wątpliwym wdziękiem letniej wersji obciachu - crocs'om czyli gumowym chodakom, które też swego czasu robiły furorę, choć nadają się co najwyżej w charakterze obuwia basenowego albo do prac w ogródku. Prasa modowa ma taką siłę przebicia, że nawet worek po ziemniakach potrafi uczynić elegancką suknią wieczorową, ale człowiek ma coś takiego jak mózg i zdolność oceny oraz samokrytyki.
    • Gość: bez sensu Re: Po 25 latach buty UGG wreszcie w Polsce! IP: *.disney.com 07.09.11, 13:32
      W oficjalnym sklepie online UGG w USA (www.uggaustralia.com) te z HEGOS za 1099 kosztują 180 USD (czyli 540 pln). Lepiej sobie je sprowadzić.
    • Gość: EWa Re: Po 25 latach buty UGG wreszcie w Polsce! IP: *.studio69.com.pl 07.09.11, 15:57
      Trojanowska ma lepsze

vipnews.pl/aktorka-z-klanu-na-imprezie-w-za-duzych-butach/
    • Gość: kierowca bombowca Wypis wymaluj walonki! IP: *.apus-net.pl 07.09.11, 17:09
      Jeszcze jeden dowód na to, że wieśniactwo świata ma podobny gust, o ile można to tak nazwać, bez względu na to w którym miejscu kuli ziemskiej zamieszkuje.
      A walonki można kupić o wiele taniej.
      Duff fashion.
    • Gość: kika Po 25 latach buty UGG wreszcie w Polsce! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.09.11, 21:57
      dlaczego w Polsce za markowe rzeczy placimy prawie dwa razy wiecej a i tak sprowadzane sa jakies resztki lub ochlapy... te same sklepy w Europie, ze o Stanach nie wspomne maja duzo wiecej ciuchow i sa duzo tansze...
    • Gość: babka Po 25 latach buty UGG wreszcie w Polsce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 22:49
      Ciekawa jestem kto będzie kupował zamszaki za 1000 zł. Chore!! Musiałabym na łeb upaść prosto na beton.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka