Dodaj do ulubionych

Mini Boden - co to za firma?

09.09.11, 23:47
W zaprzyjaźnionym outlecie odłożyłam dzisiaj kilkanaście bluzek "mini boden" dla młodej, ale nie wiem czy warto kupić, co to za firma, czy jakościowo są w miarę przyzwoite? W żadnych sklepach nie trafiłam na tę firmę, w lumpeksach też nie; nie wiem czy warto pakować w nie kasę, zwłaszcza, że na teraz pasowałyby ze 4 może 5 a reszta dopiero na wiosnę albo nawet na jesień, bluzki z długim rękawem po 10zł. Miałyście coś z tej firmy?
Obserwuj wątek
    • mielin Re: Mini Boden - co to za firma? 09.09.11, 23:58
      Jest to firma z cenowej wyższej angielskiej półki średniej. Jakość i wzornictwo za to z najwyższej. Jak coś tanio upolowałaś bierz w ciemno.

Ich strona- miłego oglądania:
      www.boden.co.uk/en-GB/Mini-Boden-Clothing.html#nav
      • aurinko Re: Mini Boden - co to za firma? 10.09.11, 09:44
        Mielin, dzięki smile Lecę zaraz kupić, dobrze że odłożyłam smile Jestem w szoku jakie ceny mają na stronie... ale weszłam też na niemowlaki i to mnie zgubiło smile Co zaoszczędzę na bluzkach dla młodej wydam na niemowlaka big_grin
        • a-e-p Re: Mini Boden - co to za firma? 10.09.11, 10:04
          Bierz w ciemno, chociaz niektore bluzeczki i spodnie w pasie maja IMO szerokie - przy kazdym produkcie sa opinie i przy zakupie mozna sie nimi kierować - jakość rzeczy świetna, chociaz mam wrazenie ze pare lat temu byla jeszcze lepsza. Na ebay.uk uzywki sprzedaja sie w bardzo dobrych cenach jak u nas Next smile Angielki kupuja zawsze z rabatami (np 20%) a klientem docelowym jest angielska klasa srednia, wiec ceny sa dla nich ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka