agusiagda 14.09.11, 18:43 Witajcie! Szukam opinii na temat butków zimowych tejże firmy Czy ktoś kupował dla swojego dziecka? Jeśli tak - jak się sprawdziły? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basilicum Re: Kozaczki Coccodrillo 18.09.11, 11:29 Ja kupiłam w ubiegłym roku jako drugie zapasowe. Nie byłam z nich specjalnie zadowolona. Noga sie dziecku pociała. Metalowe zapięcia złamały sie po 2 tygodniach. To były zwykłe kozaczki, nie skórzane. raczej juz więcej nie kupię. Na ten raok mam Elefanten oraz skorzane takie do sukienki Baty. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiagda Re: Kozaczki Coccodrillo 18.09.11, 13:34 dzięki za odpowiedź Elephanteny zimowe miałaś już? jeśli tak - jak się spisują? to nasza druga zima, pierwsza "chodząca" póki co Młody nosi trzewiki Ecco (już drugą parę), miał sandałki Elephanten - byliśmy zadowoleni. Z tenisówek Coccodrillo nie byłam zadowolona - bardzo Mu się stópki pociły. Zeszłej zimy kupiłam na Allegro kozaczki Bartka - ale były bardzo niskie w podbiciu. Nie wiem czy "rzucać" się na drogie kozaczki, czy jakieś Coccodrillo, Elephanten wystarczą Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Kozaczki Coccodrillo 18.09.11, 17:21 Koleznka miala dla 8latki i zdecydowanie nie poleca, bo przemakały. Elephanten ma jekosciowo o wiele lepsze obuwie. Odpowiedz Link Zgłoś
basilicum Re: Kozaczki Coccodrillo 18.09.11, 17:32 U nas ubiegła zima była właśnie pierwsza "powaznie chodząca", dziecko miało ponad 2 lata. Nie mielismy wówczas Elefanten'ów, tylko kozaki Tchibo, które na mrozy i snieg sprawdziły się bardzo dobrze. Chciałam tez drugie lżejsze i kupiłam własnie te cocodrillo i to był taki sobie zakup. Elefanten'y mamy natomiast przejściowe - wiosenno-jesienne i są bardzo dobre, nic im nie moge zarzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: Kozaczki Coccodrillo 18.09.11, 19:44 kozaczków nie miałam ale macałam różne ich buty w sklepie i wszystkie miały zbyt sztywną podeszwę Odpowiedz Link Zgłoś
agusiagda Re: Kozaczki Coccodrillo 19.09.11, 11:26 no właśnie w sklepie "macałam" 2 różne modele kozaczków dla chłopców(akurat nie było rozmiaru dla mojego Dziecia, więc musiałabym jechać do innego sklepu i nie wiem czy warto sobie głowę zawracać). Jedne miały faktycznie sztywną podeszwę. Drugie zginały się tam, gdzie powinny Odpowiedz Link Zgłoś
amulka1987 Re: Kozaczki Coccodrillo 18.09.11, 22:02 Ja miałam w ubiegłym roku dla 3 latki takie śniegowco- kozaczki. Nie dośc, że były prześliczne, wygodne w zakładaniu, to jeszcze córka zawsze po zabawie na dworze miała ciepłą, suchą nóżkę. Bardzo lubiłam te kozaki i jak w tym roku się pojawią, to na pewno kupię. Miałam też Bartki jak miała 2 latka, cena zabójcza, ale jak najbardziej godne polecenia- jedyny mankament, że szyte chyba na chudziutką nóżkę, bo jak zapięłam to ledwo co... Ale też byłam z nich zadowolona. Z tym, że Coccodrillo były o wiele ładniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś