Dodaj do ulubionych

kombinezonów Tchibo w Realu nie bedzie chyba ...

21.09.11, 21:34
tzn żadnych wiadomości nie mam
ale tak sobie mysle ze skoro sprzedaja modele z tamtego roku i to za 199 zł to chyba nie dadzą na Real za np 40 zł
poza tym po tej ofercie na stronie chyba nic im nie zostanie w magazynach smile
Obserwuj wątek
    • slonko1335 Re: kombinezonów Tchibo w Realu nie bedzie chyba 21.09.11, 21:45

przecież modele z tamtego roku były już w realu, na wiosnę bodajże..
      • domi_33 Re: kombinezonów Tchibo w Realu nie bedzie chyba 21.09.11, 21:53
        wiadomo, że to na koniec sezonu a nie przed nim....
        • ju_mi Re: kombinezonów Tchibo w Realu nie bedzie chyba 21.09.11, 22:09
          domi_33 napisała:

> wiadomo, że to na koniec sezonu a nie przed nim....

W 2009r. (dokładnie 1 października) kupiłam w Realu kombinezon Tchibo z kolekcji 2008 (błekitna kurtka + granatowe spodnie z szelkami).
          • slonko1335 Re: kombinezonów Tchibo w Realu nie bedzie chyba 21.09.11, 22:10
            ano kiedyś były przed sezonem te z zeszłorocznej kolekcji, w zeszłym roku były na wiosnę te z kolekcji z tamtego roku.
            • pasik Re: kombinezonów Tchibo w Realu nie bedzie chyba 21.09.11, 23:13
              Przyjaciółka kupiła w zeszłym roku na zapisy kombinezon chłopięcy Tchibo z 2008 roku w regularnej cenie. Tylko ona się wogole nie orientowała w modelach więc i tak była zadowolona.
              Moim zdaniem to lekkie przegięcie.
              • magma_pl Re: kombinezonów Tchibo w Realu nie bedzie chyba 21.09.11, 23:53
                mnie się zdaje że to przełom pazdziernika listopada w ubiegłym roku
    • mynia_pynia Re: kombinezonów Tchibo w Realu nie bedzie chyba 22.09.11, 07:34
      A z jakiej firmy są kombinezony z Tchibo i czy po za dziwnymi cenami i zapachem kawy mają coś w sobie te ciuchy?
      W ogóle, co to za pomysł żeby stojąc w kolejce bo chce się kupić kawę patrzeć jak ktoś kupuje szlafroczek, kaputki i gacie - no ostatnio to myślałam ze mnie szlak trafi, oni tam chyba ciuchami handlują a nie kawą.
      • asiaiwona_1 Re: kombinezonów Tchibo w Realu nie bedzie chyba 22.09.11, 08:11
        mynia_pynia napisała:

>
        > W ogóle, co to za pomysł żeby stojąc w kolejce bo chce się kupić kawę patrzeć j
        > ak ktoś kupuje szlafroczek, kaputki i gacie - no ostatnio to myślałam ze mnie s
        > zlak trafi, oni tam chyba ciuchami handlują a nie kawą.
        >

Och, no to trzeba było SZLAKIEM do Starbucks na kawę iść, a nie do Tchibo i męki przeżywać, że ktoś kaputki i gacie kupuje.
        Mnie też wkurzają takie babska co kolejkę w Tchibo zapychają bo im się kawy zachciało akurat wtedy kiedy kombinezony rzucili.
        • mynia_pynia Re: kombinezonów Tchibo w Realu nie bedzie chyba 22.09.11, 08:24
          wink

Ale ja stoję zeby kupić kawę do młynka w domu, bo przeciez nie będę kupowała kawy i tam piła gapiąc się jak babki z dziećmi kombinezony kupują.

wink
        • bxaxsxtxa Re: kombinezonów Tchibo w Realu nie bedzie chyba 22.09.11, 10:47
          Mnie też wkurzają takie babska co kolejkę w Tchibo zapychają bo im się kawy zachciało akurat wtedy kiedy kombinezony rzucili.

smile)))))))))))) No właśnie, jak można po kawę do Tchibo chodzić????? wink
          • kkk_k tesco zaprasza 22.09.11, 11:13
            kawę do młynka Tchibo ostatnio w tesco rzucili więc zapraszam i nie będziesz się denerwować bo w ciąży to szkodzi...

ps hm... kawa chyba też wink
            • asiaiwona_1 Re: tesco zaprasza 22.09.11, 12:21
              faktycznie - w ciąży to pewnie jeszcze bez kolejki by tą kawę chciała kupić. A figa - ja idę po kombinezon i żadna brzuchata mi w tym nie przeszkodzi big_grin
              • leneczkaz Re: tesco zaprasza 23.09.11, 07:45
                Masz w łeb od pingwina tongue_out
                • asiaiwona_1 Re: tesco zaprasza 23.09.11, 08:12
                  leneczkaz napisała:

> Masz w łeb od pingwina tongue_out

o nie nie, pingwiny są MOJE i to JA decyduję kto komu daje w łeb big_grin
      • malowanka06 Re: kombinezonów Tchibo w Realu nie bedzie chyba 22.09.11, 18:14
        A poza tym dobrze, że szlag cię nie trafił. A tchibo więcej zarabia na sprzedaży ubrań niż na sprzedaży kawy do młynka czy innej.
        • magma_pl Re: kombinezonów Tchibo w Realu nie bedzie chyba 22.09.11, 18:28
          mnie,jak grzebię w tukciach (hihi uwielbiam to słowo) kombinezonach czy kalesonach nie przeszkadza to że ktoś obok kupuje czy też sączy kawkę. ani kiedy ja gdzieś z boku chlipię kawusie a inni to robią też nie wzrusza )
    • anusia_kra Re: kombinezonów Tchibo w Realu nie bedzie chyba 22.09.11, 19:50
      chciałam tylko zauwazyc ze swoimi postami ZNACZĄCO odbiegłyście od tematu ze kombinezonów w tym roku NIE bedzie w Realu
      I tym sposobem za chwile ktoś założy watek "czy były juz komb w Realu" ew "kiedy w ub latach były komb w Realu" ew " czy można sie spodziewać komb w Realu(jesli tak to kiedy"
      • malowanka06 Re: kombinezonów Tchibo w Realu nie bedzie chyba 22.09.11, 20:17
        Z tego co pamiętam, rok temu też były wątki, iż kombinezonu na pewno nie będzie w realu, a potem jednak był. A nawet po zeszytowym szaleństwie na stronie tchibo była duża obniżka.
        • anusia_kra Re: kombinezonów Tchibo w Realu nie bedzie chyba 22.09.11, 21:37
          bo watek "nie bedzie..." jest po to zeby zostrzyć apetyt big_grin
          • monia111175 Re: kombinezonów Tchibo w Realu nie bedzie chyba 22.09.11, 21:42
            kombinezony tchibo były w tym roku juz w realu-22 stycznia-dokłądnie w dzien babcismile
            miały być w czwartek a juz były we wtorek-i dlatego w niektórych realach w czwartek było jedno wielkie g...o=bo wiekszość wystawiła już we wtorek--i ja sama zakupiłam je we wtoreksmile
            takż epewno w tym roku tez ich nie będzie
            ale będa w styczniusmile
            • gosia604 Re: kombinezonów Tchibo w Realu nie bedzie chyba 22.09.11, 22:03
              a ja dalej twierdze ze nie bedzie
              w koncu pierwszy raz wystawili na stronie 2 kolekcje -stara i nową !!!
              w tym momencie maja braki na magazynie
              a przynajmniej nikt ich za Realowskie kombinezony nie opisze
              • leneczkaz Re: kombinezonów Tchibo w Realu nie bedzie chyba 23.09.11, 07:48
                Ale przecież w Realu były te co teraz na stronkę dali!!! Osobiście zakupiła takowy.
                Więc spoko, 2-gi gatunek będzie w Realu. Pewnie ze 2 sztuki coby atrakcyjniejsze polowanko było big_grin
        • vvipp Re: kombinezonów Tchibo w Realu nie bedzie chyba 23.09.11, 15:18
          Rok temu też w Realu nie było. Właśnie były w styczniu, w moim mieście chyba wisiało z 15, każda góra i dół z innej parafii. A potem w sklepie internetowym Tchibo były po 129zł pełnowartościowe w kartonach bardzo długo, gdy w tym czasie na Allegro kupowano o wiele drożej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka