znowu.to.samo 27.09.11, 12:49 ktos wie cos na ten temat??? z góry dziekuje za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybalon1 Re: czy jutro rusza jesienna wyprzedaż w H&M??? 27.09.11, 12:57 w Trójmieście jest wyprz. ciuszków letnich raczej ..po 10,20,30 zł bluzeczki, sukieneczki itp dla dzieci , widzialam tez ciuchy z kolekcji ciązowej przecienione , buciki letnie ...a myslalam ,że już wyprzedali cale lato w sierpniu ... Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: czy jutro rusza jesienna wyprzedaż w H&M??? 27.09.11, 13:12 Co nie pójdzie na letniej wyprzedaży to dają na jesienną, a nawet na wiosenną. Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: czy jutro rusza jesienna wyprzedaż w H&M??? 27.09.11, 13:18 Jest wyprzedaż,ale letnich rzeczy też myślałam, że już nic nie mają Odpowiedz Link Zgłoś
aregiec Re: czy jutro rusza jesienna wyprzedaż w H&M??? 27.09.11, 14:00 W Bielsku tez wyprzedaż letnich rzeczy - widziałam bluzeczki z Pet Shopami po 10zł ale tylko małe rozmiary. Odpowiedz Link Zgłoś
jusstinna Re: czy jutro rusza jesienna wyprzedaż w H&M??? 27.09.11, 14:45 Ruszyła wczoraj - w Rzeszowie tłumy. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilka89 Re: czy jutro rusza jesienna wyprzedaż w H&M??? 27.09.11, 19:36 katowice- tez już są Odpowiedz Link Zgłoś
beti-w-79 Re: czy jutro rusza jesienna wyprzedaż w H&M??? 27.09.11, 19:50 Czy jest to wyprzedaz letnich ubrań, czy jesiennych? Jezeli jesień to co np.? Czy kurtki jesien tez są? Odpowiedz Link Zgłoś
jusstinna Re: czy jutro rusza jesienna wyprzedaż w H&M??? 27.09.11, 20:02 Raczej letnie, sukienki, bluzki, cienkie sweterki, poncha. Odpowiedz Link Zgłoś
zazuc Re: czy jutro rusza jesienna wyprzedaż w H&M??? 27.09.11, 20:08 W Szczecinie w Molo też wyprzedają tylko letnie rzeczy, np. kolorowe sukienki letnie za 5 zł, koszulki na ramiączkach 10 zł, szorty za 20 i 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
marta-zs -30% na całą kolekcję Szczecin 27.09.11, 20:14 www.facebook.com/media/set/?set=a.173556279349671.32365.100000859012457#!/event.php?eid=180540105357183 H&M POLSKA: 30 % na całą kolekcję Wydarzenie publiczne.Termin Jutro o 09:00 - 2 października o 21:00 -------------------------------------------------------------------------------- Lokalizacja sklepy H&M w Galaxy oraz CH Molo Szczecin, Poland -------------------------------------------------------------------------------- Stworzone przez: H&M -------------------------------------------------------------------------------- Więcej informacji Tylko teraz niepowtarzalna okazja! Odśwież swoją garderobę i skorzystaj z rabatu 30% na całą kolekcję w sklepach H&M w Szczecinie. Oferta dostępna w dniach 28.09 – 02.10. Do zobaczenia na zakupach! H&M Odpowiedz Link Zgłoś
zazuc Re: -30% na całą kolekcję Szczecin 27.09.11, 20:32 Dzięki za info, na pewno skorzystam. Chcą ściągnąć trochę klientów z Kaskady Odpowiedz Link Zgłoś
marta-zs Re: -30% na całą kolekcję Szczecin 27.09.11, 20:47 w Kaskadzie w C&A, -20% na wszystko, od 28.09. do 1.10. Odpowiedz Link Zgłoś
megi1979 Re: -30% na całą kolekcję Szczecin 27.09.11, 21:10 Fakt... Galaxy będzie miało teraz poważną konkurencję Wybieram się w czwartek do Kaskady, coś wiadomo o promocjach w innych sklepach??? Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Kraków- Bonarka 27.09.11, 21:46 No nieeee, z Krakowa do Szczecina to ja nie pojadę Byłam dziś w Bonarce jest trochę rzeczy raczej letnich, ewentualnie jakieś cienkie sweterki. W sklepie pustki. Odpowiedz Link Zgłoś
pln10 Re: -30% na całą kolekcję Szczecin 27.09.11, 22:17 Podpowiedzcie proszę - jak kupowałam coś 15.09, a jutro bym oddała - to czy będę od razu przy kasie mogła kupić to jeszcze raz (-30%), czy odwieszają na wieszak i dopiero? nie mam doświadczenia w takich kombinacjach alpejskich Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: -30% na całą kolekcję Szczecin 27.09.11, 23:00 Podpowiedzcie proszę - jak kupowałam coś 15.09, a jutro bym oddała - to czy będ > ę od razu przy kasie mogła kupić to jeszcze raz (-30%), czy odwieszają na wiesz > ak i dopiero? nie mam doświadczenia w takich kombinacjach alpejskich możesz od razu kupić Odpowiedz Link Zgłoś
bondyrka Re: -30% na całą kolekcję Szczecin 28.09.11, 09:05 Chyba zalezy w jakim sklepie bo u mnie w Poznaniu chcialam kiedys tak zrobic,to mi ta sprzedawczyni powiedziala,ze oni sie z tego rozliczaja i dopiero wieczorem przy kierowniku to zdaja,wiec na nastepny dzien bedzie mozna ta rzecz zakupic,chyba ze jest na sklepie to mozna wziac ze sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
alanus0 Re: -30% na całą kolekcję Szczecin 28.09.11, 09:06 Raczej nie bo w h&m zwracane rzeczy powinny chować do szafy i dopiero ponoć na następny dzień wywieszają na sklep. To kup jeszcze raz to samo nawet w innym rozmiarze i oddaj na paragon z 15.09.. Na paragonach nie ma rozmiarów są tylko kody produktów, które są takie same dla wszystkich rozmiarów. Odpowiedz Link Zgłoś
pln10 Re: -30% na całą kolekcję Szczecin 28.09.11, 09:16 o - to może tak zamienię - kupiłam synowi kombinezon ale w sklepie moge być dop. jutro także nie wiem jakie rozmiary przetrwają po dzisiejszej obniżce.dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: -30% na całą kolekcję Szczecin 28.09.11, 11:23 Mozna od razu kupic, oczywiscie przy dobrej woli sprzedawcy, tzn. musi przyjsc kierownik, aby wyrazic zgode i byc swiadkiem - mowie z własnego doswiadczenia. Kiedy zwracam rzeczy od razu je klipsuja i rzucaja do szafy, aby wkrotce wyłozyc je na sklep. Najlepiej, jak juz pisała poprzedniczka, kupic to samo, w dowolnym rozmiarze i oddac na stary paragon (z wyzsza ceną). Jesli chodzi o wyprzedaz jest wiele rzeczy (czesc jednak symbolicznie przecenionych), głównie z lata. Sa sukienki bawełniane (w kwiatuszki, kropki i paski) przecena z 19.90 na 5zł, t-shirty, tuniki z krótkim rekawem z H Kitty i doczepioną różą, spodenki jeansowe, jakies resztki jeansów, klapki dla starszych dziewczyn (czarne i rozowe z cyrkoniami) po 5zl, rybaczki LOGG w kratke i brązowe po 30zł. Dla kobiet raczej nic ciekawego. Z jesiennych sa dla małych dziewczyn bordowe spodnie, spodenki brazowe i rózowe ze złota nitka (w sam raz na rajstopki) oraz bluzeczki z dł. rekawem w kropki po 20zł. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Ja już nie wiem czy jest ta wyprz czy jeszcze nie 28.09.11, 11:46 Byłam dzisiaj zaraz po otwarciu. Zero napisów SALE, ludzi tyle co zawsze. No i chodze sobie między regałami i patrze że jednak są jakieś przeceny, ale wiszą między nieobcenionymi ubraniami, a nie jak dotąd było na jednym zbiorczym wieszaku. Szukałam coś dla 1,5 rocznej dziewczynki i ośmiolatka. Także żeby znależć przeceny trzeba było obejrzeć wszystkie wieszaki po koleii. Ale w sumie i tak nic ciekawego nie znalazłam, dla młodej wziełam malutkie mokasynki i fajne jesienne botki z frędzlami, i jakąś bluzeczke z przeszyciem z przodu. Były jeszcze jakieś bluzeczki z długim rekawem i długie spodnie z paskiem-kokardą, ale zupełnie mi nie podeszły. Dla chłopców były długie spodnie ciemne w krateczkę i bluzki z krótkim rękawem i długim, jesienne kurtki skóropodobne oraz materiałowe. Były też obcenione trampki. Ale nic specjalnego w tym wszystkim nie widziałam Dodam że ten H&M w skandynawii, ale jak dotąd tutaj i w Pl był ten sam towar przeceniany i w tym samym czasie. Tyle że przeceny zawsze były większe bo do -70% Także nie wiem co to za nowa polityka sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś