alexsc 28.09.11, 15:31 chcę kupić sobie ręczny blender. Znalazłam firmy Bamix de luxe ale jest drogi...czy macie ten sprzęt? jaki blender polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotiki Re: Blender ręczny, który? 28.09.11, 15:57 ja mam taki :allegro.pl/blender-philips-hr-1372-kruszy-lod-duza-moc-700w-i1831817160.html użytkuję go już ponad trzy lata. jestem w sumie zadowolona. teraz dopiero po trzech latach zaczął głośniej pracować jak miksuję coś w tych pojemnikach . sam blender bardzo dobrze sobie radzi . również dodatkowa trzepaczka super ubija . polecam Odpowiedz Link Zgłoś
bj27 Re: Blender ręczny, który? 29.09.11, 15:04 Też mam tego Brauna i nie polecam go ze względu na jego głośność. Masakra. Strasznie żałowałam jak go kupiłam, że nie zdecydowałam się na jakiś inny. Teraz dziecko mi urosło i już się tak go nie boi, ale i tak się stresuje jak tylko widzi, że go wyjmuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: Blender ręczny, który? 28.09.11, 16:16 ja mam taki brauna eksploatowany intensywnie, działa bez zarzutu Odpowiedz Link Zgłoś
kotiki Re: Blender ręczny, który? 28.09.11, 16:20 proponuję też przy wyborze zwrócić uwagę na moc urządzenia- żeby nie musiał co chwilę"odpoczywać" . Odpowiedz Link Zgłoś
eluzai Re: Blender ręczny, który? 28.09.11, 19:06 tez polecam brauna ...mam taki 600 vat-owy..jest super Odpowiedz Link Zgłoś
eluzai Re: Blender ręczny, który? 28.09.11, 19:08 uzywalam tez tego Philipsa (u mamy) i tez jest ok ale Barun zdecydowanie lepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Blender ręczny, który? 29.09.11, 07:35 Od 7 lat mam Braun (600w) i bardzo polecam, zadnych problemów, jest kompaktowy a za razem wielofunkcyjny. Rączka się grzeje jesli długo miksuję/ucieram, wiec nie wyobrazam sobie słabszej mocy. Mam w zestawie z duzym pojemnikiem, ktory najczesciej uzywam, uwazam ze małe pojemniki sa za małe. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiagda Re: Blender ręczny, który? 29.09.11, 09:30 Jakiś czas temu naszukałam się opinii o blenderach wybrałam Zelmera www.euro.com.pl/blendery/opinie-zelmer-490-4-np.bhtml#opinie w Realu była fajna promocja - za chyba 79zł jest rewelacyjny uwielbiam robić nim zupę-krem z pomidorów i cukinii dosłownie kilka sekund i porcja warzyw zmiksowana Odpowiedz Link Zgłoś
stefa_ja Re: Blender ręczny, który? 29.09.11, 10:12 Mój Braun jest boski. Zestaw w zależności od potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Blender ręczny, który? 29.09.11, 10:58 Zelmer jest dobry tylko do miazdzenia/rozdrabniania. Nie ma w nim np. ubijaczki do piany, jak dla mnie niezastapiona tez do mieszania ciast, a nie mam innego robota kuchennego. W duzych pojemnikach robie koktajle, sosy m. in. do pizzy. Maz kupił mi ostatnio za grosze pojemniki z nozami do robienia sałatek. Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: Blender ręczny, który? 29.09.11, 13:06 ja ostatnio kupilam w rossmanie i jestem b. zadowolona, placilam chyba ok. 59 zl Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: Blender ręczny, który? 29.09.11, 14:15 od 8 lat używam blender Braun, polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
branja Re: Blender ręczny, który? 10.01.12, 10:34 a ja właśnie brauna nie polecam. Szybko się grzeje. Miałam dwa i każdy po 2 latach, jak tylko wyszła gwarancja, padał. Chciałam dokupić sam blender bez "gadżetów" i takich nie ma, trzeba od nowa kupować minimum podstawowy zestaw. Zaznaczam tez, ze mało gotuję, a blender był mi bardziej potrzebny do zup-krem i siekania cebuli - bez szału. Moja mama pewnie "wykończyłaby" go w pół roku... Jestem mocno rozczarowana, tym bardziej, że z tej samej firmy mam depilator, już chyba kilkanaście lat, i działa bez zarzutu. Teraz sama szukam nowego bledera, ale na brauna już się nie zdecyduję. pozdrawiam i życzę powodzenia w poszukiwaniach Odpowiedz Link Zgłoś