Dodaj do ulubionych

KappAhl: przeceny przecen :-)

05.10.11, 19:45
Byłam dzisiaj i na dziale dziecięcym są całkiem niezłe rzeczy, obkupiłam tam siebie, bo ciuchy w rozmiarze 158/164 pasowały na mnie doskonale. Ceny: topy, tiszerty, sukienki 8-10 zł, bluzki, bluzy - 15 zł, szorty jeansowe i kr spodenki 20 zł, kurtki: wiatrówki i kurtki thermo 35 zł.
Obserwuj wątek
    • angazetka Re: KappAhl: przeceny przecen :-) 05.10.11, 20:50
      Chyba właśnie mnie zachęciłaś do zakupów big_grin Jakich rzeczy te przeceny, letnich?
      • krasulas Re: KappAhl: przeceny przecen :-) 05.10.11, 20:54
        pewnie tego co na wieszakach przecenowych wisi od dosyć dawna...
        pewnie też się zmotywuję do wizytybig_grin
        • katka761 Re: KappAhl: przeceny przecen :-) 05.10.11, 21:06
          ja również zostałam zmotywowana, a byłam dziś w k-cach....
        • sinceramente Do Krasulas 06.10.11, 13:05
          Krasulas czy Ty aby nie byłaś dziś z synem w Plazie w Rudzie ok. 9.30???
          Coś mi się zdaje, że niemal się zderzyłyśmy między wieszakami na dziecięcym w kappAhlu big_grin
          No chyba, że to była jakaś inna wygadana kobitka smile

Ja upolowałam tylko jedną bluzkę dla siebie, dla dziecia nic nie znalazłam.
          • krasulas Re: Do Krasulas 06.10.11, 15:21
            no ja!!!!big_grin
            mogłaś zaczepić!

Niewiele kupiłam, choć miła Pani polecała kurteczki z Woxo.
            Samo Woxo nie powaliło mnie ani trochę, na wieszakach jakieś dziwne kolekcje z dziwnymi dodatkami.
            Kupiłam dla obojga białe bluzeczki z podwijanymi rękawami i dekoldem ozdobniejszym nieco, sobie z młodzieżówki bluzę popielatą z kapturem i smarkowi apaszkę z męskiego. Wsio za śmieszne pieniądze, ale nie wszystko było atrakcyjne $.
            Już do Gliwic (pomimo docelowoego Decathlonu) nie miałam ochoty jechać. Czekam na pozimowe %big_grin
            cium
      • sharpless6 Re: KappAhl: przeceny przecen :-) 05.10.11, 21:04
        zalezy od miasta u nas byly bluzki z krótkim i z dł rękawem, bluzy kurtki przejściowe rożne spodnie raczej letnie.
    • pia_ Re: KappAhl: przeceny przecen :-) 05.10.11, 21:15
      Pół na pół, rzeczy z kolekcji letniej i rzeczy z pierwszych kolekcji jesiennych - gł bluzki i bluzy z dł rękawami. Coś tam fajnego można wyskrobać smile
    • babajaga-only pia 05.10.11, 22:18
      A dżinsy/rurki/ jakieś były na tym dziecięcym?

Bo ja tak samo "wypasiona " jak Ty smile - te 158/164 też są na mnie ok smile
      • pia_ Re: pia 06.10.11, 08:05
        Od pasa w dół to juz dla mnie dział dzieciecy nie starczy sad
        Ale były jakieś rurki, tylko cena taka sobie - 60 zł.
        • agni71 Re: pia 06.10.11, 08:13
          Na mnie wzrostowo by pasowalo, ale czy biust sie mieści w tych młodzieżowych ciuchach?
          • pia_ Re: pia 06.10.11, 08:43
            W topach biust mi się mieści, bo mam mały smile, a rozmiar 170 był właśnie za szeroki w tym miejscu. Natomiast bluzki i bluzy są z serii nietoperzowatych, więc zmieści się tam kawał biustu big_grin
            • agni71 Re: pia 06.10.11, 09:16
              pia_ napisała:

> W topach biust mi się mieści, bo mam mały smile,

Ja nie mam wielkiego, ale nieraz w bluzkach dla dorosłych jest mi ciasno w biuście sad

> a rozmiar 170 był właśnie za sze
              > roki w tym miejscu. Natomiast bluzki i bluzy są z serii nietoperzowatych, więc
              > zmieści się tam kawał biustu big_grin

A, ja nietoperzowate nosiłam jak miałam 13 lat i jakoś mnie odrzuca ten fason wink
              • pia_ Re: pia 06.10.11, 10:29
                Teraz nietoperzowate są zdecydowanie inne niż kiedyś.
                • a-e-p Re: Z sms 20% taniej 06.10.11, 13:13
                  Nie zapomnijcie ze z sms (kiedys przysłanym) do 10 X jest taniej 20% na jedna rzecz (moze byc w promocji)

Tez mnie bluzki-nietoperze odrzucaja, ale ja mam spory biust.
                  • kanna Re: Z sms 20% taniej 06.10.11, 13:41
                    ale "ofert nie łaczymy".
                    Czy przecena + sms na -20% to nie sa DWIE oferty?
                    • ariella Re: Z sms 20% taniej 06.10.11, 14:50
                      ja nabylam dzis dla chlopakow w sumie 4 pary bordszortow po 10 zl smile dla nie legginsy, dwukolorowe, jesienne za 50. Zadowolona
                  • marta76 Re: Z sms 20% taniej 06.10.11, 17:22
                    ja w GM w Wawie dzisiaj byłam, ale interesowały mnie tylko chłopięce rzeczy i szału nie byłosadnawet się lekko wkurzyłam,że ostatnio bokserki były po 5 zł, a teraz po 10 zł , więc nei kupiłam. - 20% oczywiście zapytałam przy kasie, ale tylko na rzeczy, bez przeceny.
    • pia_ Re: KappAhl: przeceny przecen :-) 06.10.11, 20:13
      Byłam dzisiaj na Bielanach Wrocławskich i mieli więcej rzeczy przecenionych niz w Magnolii, ale też ceny niektórych rzeczy wyzsze np topy z cekinami i tiszerty 10 a nie 8 zł, kr spodenki jeansowe 45 a nie 20 zł, itd.....
      • monna16 do pia_ :) 06.10.11, 22:56
        które kurtki thermo były po 35zł?
        • pia_ Re: do pia_ :) 07.10.11, 09:06
          czarne
    • kasia_piet Re: KappAhl: przeceny przecen :-) 07.10.11, 13:48
      W Wola Parku kurtek dziś nie było, są bluzy dziewczęce (poliester, rozowe i w ciapy kolorowe, 35 zł) i rozne letnie ciuszki chlopięce i dziewczęce, ciut spodni, trochę bluzek z długim rękawem (rozne rozmiary) - kupiłam 5 koszulek chłopięcych z dlugim rękawem w rozm 146/152 i 158/164 po 15 zł, i dziewczęce na ramiączka 164 - po 10 zł. Jest tez trochę przecenionej bielizny (15-30 zł biustonosz), ale nie udalo mi sie znalezc nic dla córki ani dla siebie (czyli nic malutkiego i nic duzegosmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka