Dodaj do ulubionych

gruba kurtka

06.10.11, 09:34
Sukam grubej zimowej kurtki dla chłopca rozmiar 140cm. Moim marzeniem jest nie przekroczyć 100-120 zł. MIeszkam na Śląsku, w Decathlonie byłam wczoraj, kurtek po 29,90 brak, mamy H&M, Reserverd, 5-10-15, Wójcika, Smyka, Reportera, Cubusa, Zarę i tyle z tego co potrafię sobie na szybko przypomieć, aha jeszcze jest Tesco. Czy ktoś z Was wie jak przedstawia sie sytuacja z kurtkami w powyższych sklepach? Ja dopiero w przyszłym tygodniu będę mogła iść na poszukiwania, chyba że dostanę jakiś cynk, to może uda mi się podjechaćwink
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: gruba kurtka 06.10.11, 09:48
      Może w Cubusie szukaj? Maja niezłe chyba kurtki, a i często promocje cenowe.
      • agni71 Re: gruba kurtka 06.10.11, 09:50
        Jeszcze pomyslałam o Endo wysylkowo, jesli nie masz stacjonarnie. Może będą mieli jakies promocje na kurtki? Na forum były chwalone, ze ciepłe.
    • gargamelja Re: gruba kurtka 06.10.11, 10:10
      Byłam wczoraj w z ciekawości w polecanym na forum Tchibo kurtki dla chłopców albo malutkie, albo na 158 cm /też potrzebuję rm. ok. 140 cm/ brzydkie okrutnie, granatowe-to akurat fajne, ale tak szeleszczące i świecące, że stwierdziłam, że takiej nie kupię. W Reserved też porażka na całej linii moim zdaniem kurtki cienkie i kolory też do kitu jasne w kratę, pomarańczowe - oczojebliwe tylko duże. Dalej chodzić, nie miałam czasu. Dziś postaram się pojechać do Tesco, bo w tamtym roku właśnie tam kupiłam b. fajną kurtkę za 79 zł.
      Przyłączam się do Twojego pytania, też jestem w trakcie poszukiwań.
    • alba27 Re: gruba kurtka 07.10.11, 22:56
      Udało mi się wyrwać dziś na chwilę i rzeczywiście sytuacja nie przedstawia sie najlepiej. W 5-10-15 i zarze to prawdziwie grubej kurtki nie znalazłam a szkoda bo w Zarze rok temu kupowałam córce puchówkę i była super. W reserved też takie cieńkie te kurtki sie wydają, jedynie w H&M znalazłam fajną, kosztowała ok 150 ale dokładnej ceny nie pamiętam. Jutro jeszcze pojadę do Tesco.
      • gosjana Re: gruba kurtka 07.10.11, 23:06
        w H&M są kurtki za 149zl
        • iwek33 Re: gruba kurtka 07.10.11, 23:48
          Naprawdę ciepłe i grubsze są w kolekcji Quadri, te ocieplone termotexem( niestety cena wyższa 199)
          Kupiłam tę:
          img18.allegroimg.pl/photos/400x300/18/57/76/31/1857763173
          Quadri ma w kolekcji zarówno takie typowe narciarskie ( cienkie) jak i takie typowo"miejskie" , które są grube i puchate, ale miękkie i lekkie. Lubię te kurtki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka