Dodaj do ulubionych

Wózki Jędroch

26.05.04, 16:33
Czy ktos zna i poleca? Interesuje mnie model Batatika i Batatika plus (lub
cos podobnego).
Obserwuj wątek
    • bursz Re: Wózki Jędroch 26.05.04, 22:27
      Dołączam się do prośby!! Też mnie interesuje ten model!
      Dzęki, pozdrawiam, czerwcówka jola
      • maczek1 Re: Wózki Jędroch 27.05.04, 11:31
        Czesc,

Ja co prawda nie mam Bartatiny ani Bartatiny plus, ale wiele razy oglądałam te
        wózki i rozwarzałam ich zakup. Moim zdaniem te modele są najlepszymi modelami
        dostępnymi na rynku. Gondola zgrabna, ma podnoszone oparcie, bardzo solidnie i
        ładnie wykonana. Materiał wierzchni też super - są dwa do wyboru. Bartatina
        jest na wachaczach a Bartatina plus na paskach; można też kupić samą godnolę
        Jędrocha (bez spacerówki). Budka ładnie chodzi. Generalnie uważam, że wózek
        jest super; nie kupiłam w ostateczności go, ale tylko dlatego, że dostaliśmy
        wymarzony inny wózek w prezencie od rodziców. Gdyby jednak nie to, na pewno w
        naszym domu stałaby Bartatina Plus.
        Pozdrawiam i życze miłych wyborów. Polecam obejrzenie wózeczka na żywo.
        Pozdrawiam,
        • bursz Re: Wózki Jędroch 27.05.04, 12:00
          WIELKIE DZIĘKI MACZEK!
          Możesz napisać ile ona u Ciebie kosztuje? Pocieszyłaś mnie, że można kupić samą
          gondolę. Interesuje mnie jeszcze czy fotelik montuje sie na stelażu? Ale chyba
          tak! Jestem z Łodzi i tu brak sklepu, jeszcze ich nie oglądałam, ale są w
          okolicach.
          Jak możesz prosze napisz czym różni sie Bartatina od Bartatiny plus? I co Ci
          się tak podobało w tych wózkach?
          Super, jeszcze raz dzięki, pozdrawiam, czerwcówka, jola
          • maczek1 Re: Wózki Jędroch 28.05.04, 11:11
            Czesc,

U nas Bartatina (gondola + spacerówka) kosztuje 750 PLN, sama godnola 650 PLN.
            Bartatina Plus tyle samo. Różnią się te wózeczki tylko tym, że Bartatina jest
            na wahaczach i ma metalowy kosz na zakupy a Bartatina Plus jest na paskach i ma
            materiałowy kosz na zakupy. Fotelik można montować na stelażu. Na pewno pasuje
            fotelik Easybob (taki sam jak do Implasta Drivera) i chyba Maxi Cosi (ale tego
            nie jestem pewna). Co mi się podobało w tym wózku? Z oglądanych polskich gondol
            Bartatina na pewno jest najładniej wykonana. Materiał wszędzie ładnie napięty,
            budka ma wygląd,nie marszczy się no i mimo wszystko jest w wyglądzie bardzo
            zgrabna ta gondolka, chociaż wcale nie jest mała. Przemawiało do mnie też to,
            że ma podnoszony zagłówek, dwa rodzaje materiału wierzchniego (podobał mi się
            taki materiał wyglądający jak gnieciony, ale nie wiem jak się nazywa). Koła
            masz do wyboru pompowane lub piankowe.Wszystkie elementy pasujące do siebie
            idealnie, łatwo się składa no i można montować fotelik na stelażu. Waga wózka
            standardowa, ale akurat dla mnie to nie miało większego znaczenia. Ja szukałam
            gondoli, która będzie wizualnie ładna, porządnie wykonana, wygodna dla mojego
            dziecka i będzie miała podnoszony zagłówek. Oglądałam naprawdę wiele gondoli
            (Deltima, Polaka, El Jot, Em Jot, Wychamett, Mikado,Roan itp.). Wszystkie były
            nie takie - nie wiem, może jestem wybredna....Gondola Jędrocha bardzo mi się
            spodobała. Cena nie jest jakaś bardzo atrakcyjna, bo 650 PLN za samą gondolę to
            trochę dużo. Proponuję Tobie jednak, jeżeli jesteś z Łodzi skontaktować się z
            producentem i może wybrać się po wózeczek do Ostrowa Wielkopolskiego (z tego,
            co pamiętam tam jest siedziba) - może uda Ci się uzyskać jakąś rozsądniejszą
            cenę. Sklepy mają wysokie marże. Nie wiem czy Tobie spodoba się ten wózeczek,
            polecam jednak mimo wszystko obejrzenie go. Moim zdaniem jest tego wart.
            Pozdrawiam,
            • bursz Re: SERDECZNE DZIĘKI MACZEK 28.05.04, 12:53
              Wielkie dzięki, pozdrawiam, czerwcówka, jola
              • bursz Re: jeszcze jedno pytanko Maczek 28.05.04, 13:04
                Napisałaś:
                Różnią się te wózeczki tylko tym, że Bartatina jest
                na wahaczach i ma metalowy kosz na zakupy a Bartatina Plus jest na paskach i ma
                materiałowy kosz na zakupy.
                Który polecasz na paskach czy na wachaczach. Ja będę go używać raczej jako
                łóżeczka, będziemy u rodziców na wsi, więc do ogrodu, itd..
                Czy ta opcja z montowanym fotelikiem się przydaje?
                Oglądałaś Mikrusy? Też mi się w miarę podobały, ale chce samą gondole.
                Jeszcze raz dzięki,
                pozdrawiam, jola
                • pinik Re: jeszcze jedno pytanko Maczek 28.05.04, 13:05
                  zazwyczaj paski sa lepsza amortyzacja (najmieksza)
                • maczek1 Re: jeszcze jedno pytanko Maczek 28.05.04, 15:09
                  Ja osobiście szukałam wózeczka na paskach. Nie potrafię powiedzieć, który
                  lepszy - na wachaczach czy paskach - kwestia gustu i upodobań. Do bujania i ze
                  względu na amortyzację myślę, że lepszy ten na paskach. Rację ma też Pinik,
                  żeby sprawdzić wymiary wózka po złożeniu. Ja tego akurat nie sprawdzałam, bo
                  mamy samochód typu Kombi i wielkość po złożeniu nie była dla nas priorytetem
                  przy poszukiwaniach wózka. Aha, zapomniałam dodać, że wszystko to, co tu piszę
                  nt tych wózeczków odnosi się do gondoli. Nie szukałam spacerówki, więc nie wiem
                  nawet czy jest ładna czy nie. My szukaliśmy gondoli a spacerówkę chcieliśmy
                  kupić dopiero za jakiś czas.
                  Pytasz też, czy się przydaje montowanie fotelika na stelażu....Nie wiem, sama
                  czakam na narodziny dzidziusia i jeszcze nie miałam okazji przetestować i
                  sprawdzić w praktyce czy się przydaje taka opcja czy nie. Wydaje mi się, że
                  tak. Wiele dziewczyn na forum też sobie chwali możliwość montowania fotelika na
                  stelażu. Myślę jednak, że każda z nas oceni przydatność tego wynalazku w
                  praktycesmile)))

Pytasz o mikrusy. Oglądałam Mikrusa Alu Cross. Fajnie wygląda, ale jakoś nie
                  zachwycił mnie kompletnie. Szczególnie spacerówka, która nie ma przykrycia na
                  nózki, nie ma bocznych takich poduszeczek na główkę, dwa pozioiomy oparcia
                  tylko, itp. Odszycie materiałów na tym wózeczku (na tym modelu) była znikomej
                  jakości. W internecie ten wózeczek bardzo mi się podobał, ale na żywo się
                  rozczarowałam. NIe wiem, jak wygląda model Alu Spring, ponieważ u nas nie było.
                  Słyszałam, że są lepiej wykonane, ładniejsze, itp.
                  • bursz DZIĘKI 28.05.04, 15:41
                    Maczek, jeszcze raz serdeczne dzięki.
                    Próbuję się dodzwonić do Jędrocha lub do Zduńskiej Woli lub do Pabianic, gdzie
                    mam najbliżej, a tu telefony nieaktuale lub telefonu brak.
                    Pozdrawiam, jola
        • mamuskanr1 Re: Wózki Jędroch 31.05.04, 11:51
          Czy firma Jedroch ma swoją stronę w intenrecie?
          Jaki jest adres?
          Pozdrawiam.Sabina
      • aniabasior Re: Wózki Jędroch 30.05.04, 20:41
        Mam wózek Jędroch ale Pati.Podaje mój prywatny link stworzony specjalnie na
        sprzedaz wózków lub ewentualna zamiane (dopłata do tego nowego Pati)
        A chciałam zamienić na Chicco ponee XS,lub Baby Dreams-Walker,Raider,Teddy,lub
        Graco-Literider(Ultima),Sportrider(City Sport,City Sport Plus).Po prostu aby
        były lekkie,bo mam dosyć ciężarów z rocznym(11.06.2004)skończy synkiem i zakupy
        wnoszenia na 4-te piętro.
        Jak najbardziej polecam wózek Pati jest super prosto ze sklepu nie
        uzywany,reszte można się dowiedzieć na moim linku.
        Pozdrawiam Ania
        • aniabasior Re: Wózki Jędroch 30.05.04, 20:54
          Zapomniałam dopisać link moich wózków www.rcb.vectranet.pl/~bandzior

Ania
    • pinik Re: Wózki Jędroch 28.05.04, 13:06
      widze, ze w zwiazku z innymi resorami, sa tez troche inne stelaze na dole.
      Spradz, czy moze ktorys sie sklada na mniejszy. Czasem milimetry robia roznice
      np. we wkladaniu do auta.
    • aniabasior Re: Wózki Jędroch 31.05.04, 11:39
      www.rcb.vectranet.pl/~bandzior
      Ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka