Dodaj do ulubionych

golarka do ubrań

13.10.11, 12:16
szukam SIECIOWEJ golarki do ubrań. Przejrzalam wczesniejsze watki o golarkach tu na forum, ogladalam na alegro i niestety w opisie golarek nigdzie nie jest dokladnie wytlumaczone, czy maja akumulator i mozna je tylko naladowac z sieci, czy faktycznie pracuja na kablu (niestety juz mialam taka, ktora nie mozna bylo golic podczas ladowania...).
Czy mozecie polecic golarke naprawde sieciowa, czyli taka, ktora bedzie golic w czasie podlaczenia jej do pradu? Czy ktoras z tych jest cos warta?
Dzieki.
Obserwuj wątek
    • mmartyyynaa Re: golarka do ubrań 13.10.11, 12:58
      Podbijam watek, rowniez z checia sie dowiem. Ja mialam MPM akumulatorowa. Jedna wymienili mi na gwarancji, driga nie dlugo po jej okresie sie zepsula. Na kablu nie dalo sie nia golic, po naladowaniu nie dawala sobie rady ze swetrem. Niestety to nie pierwszy moj trefny produkt z MPM, teraz uzeram sie z nimi z maszynka do wlosow akumulatorowo- sieciowa ktora na kablu nie dziala, a po naladowaniu nie ofoli nawet glowy dziecka. Z pewnoscia firmy nie polecam nikomu a i sama nie chce zadnych akumulatorow lub akumulatoro- sieciowek.
    • falcon_eye Re: golarka do ubrań 13.10.11, 13:02
      > ogladalam na alegro i niestety w opisie golarek nigdzie nie jest do
      > kladnie wytlumaczone, czy maja akumulator i mozna je tylko naladowac z sieci, czy
      > faktycznie pracuja na kablu

No to chyba niedokładnie oglądałaś. Weszłam w kilka aukcji, które zalinkowałaś i nietrudno wywnioskować czy tylko ładowarka jest sieciowa czy też zasilanie jest bezpośrednio z sieci. A nawet jeżeli nie jesteś pewna, to wystarczy zadać konkretne pytanie sprzedawcy.

> Czy ktoras z tych jest
      > cos warta?

IMHO 99% tandeta. Jedyne dwie, którym można byłoby się przyjrzeć to firmy Orava (niecałe 28 pln) i ta najdroższa (za 85 pln).
      • zaneta32 Re: golarka do ubrań 13.10.11, 13:07
        witam ja mam taka i ta mozna golic jak sie rozładuje wkładam do pradu i gole dalej jestem 100% zadowolona allegro.pl/golarka-do-ubran-gds2-akumulator-sieciowa-eldom-i1871196676.html pozdrawiam
    • ka_thy Re: golarka do ubrań 13.10.11, 13:22
      Od 17 października ma być w Biedronce:
      www.biedronka.pl/oferta/inspiracje_tygodniowe/modny_sezon/
      • estragonka Re: golarka do ubrań 17.10.11, 09:44
        ka_thy napisała:

> Od 17 października ma być w Biedronce:
        > www.biedronka.pl/oferta/inspiracje_tygodniowe/modny_sezon/

zakupilam, zobacze wieczorem jak sie sprawdza
        • jolinka102 Re: golarka do ubrań 17.10.11, 09:56
          Jak juz przetestujesz biedronkowa golarke to daj znac czy warta zakupu smile.
          Pozdrawiam i z gory dzieki.
          • estragonka Re: golarka do ubrań 17.10.11, 09:59
            jolinka102 napisała:

> Jak juz przetestujesz biedronkowa golarke to daj znac czy warta zakupu smile.
            > Pozdrawiam i z gory dzieki.

mam akurat kurtke do porzadnego ogolenia wiec na pewno dzis przetestuje. napisze jakie efekty smile
            • gojapio Re: golarka do ubrań 17.10.11, 13:54
              spadłyście mi z nieba z tym wątkiem - nigdy nie wierzyłam w te wynalazki, pożyczyłam od kumpeli testowo, ale zepsutą, jak się okazało. Popędziłam do biedry, nie wiem jaki jest efekt (chętnie poslucham tych co mają porównanie), ale mi się wydaje całkiem całkiem - tylko muszę bardzo wolno przesuwać - czy to norma?
              • magda-lenka78 Re: golarka do ubrań 17.10.11, 17:27
                ja mam MPM akumulatorową i nie mam z nią problemów, choć teraz po czasie aku już krócej trzyma niestety. szukałam z kabelkiem ale znalazłam jedynie w budce na targu firmy no-name za 40 zł więc wolałam MPM'a. poza zasilaniem wielkość głowicy też ma znaczenie, lepiej jak jest duża bo małą można cały dzień jeden sweter depilować...
                • mmartyyynaa Re: golarka do ubrań 17.10.11, 19:19
                  albo trafiłaś na dobry egzemplarz, albo ja mam takie 'szczęście' trafiać na dziadostwo. u mnie te badziewie lubiło się psuć pod konieć gwarancji, albo tuż po. z mpm kupiłam tez mamie masażer do stóp. po tym jak mi powiedziała że coś ja delikatnie tam kopie nie pozwoliłam już jej tego stosować. woda+prąd+ludzkie nogi wewnątrz= wiadomo. wolałam nie ryzykować. z kwiatuszków mpm mam jeszcze prostownicę (żadne cudo, ale jeszcze nie bubel), a kiedy mąż mi ją kupował- wcale nie była tania i suszarkę, której używam raz na długi czas. ogólnie mpm dla mnie to masakra. Wbrew temu co wpierał mi pracownik avansu, gdzie wszystkie te dziadostwa kupiłam. zachwalał sprzęt na miarę philipsa, a jak dla mnie to bliżej mu chińskiego no-name niżeli do porządnego sprzętu. pozdrawiam i życzę żeby mpm posłużył Ci długo wink
              • mmartyyynaa Re: golarka do ubrań 17.10.11, 19:22
                Żeby dokładnie ogolić- norma przynajmniej w moim zdechłym mpm wink tyle, że ja musiałam ją kilka razy ładować. na początku dwa, potem dużo, dużo więcej. i za mocno nie dociskaj do materiału bo możesz pociąć. ja tak załatwiłam kilka rzeczy wink
                • estragonka testuje 17.10.11, 20:12
                  ogoloilam tak z pol kurtki i odczucia takie - no najezdzic sie tym trzeba, ale wydaje mi sie ze kazdym bedzie trzeba sie najezdzic, efekt miedzy czescia ogolona, a nieruszana jest widoczny mocno na pierwszy rzut oka. nie zatyka sie, nie cuduje, czasem cos zarzezi ale dziarsko rusza dalej. poki co jestem zadowolona, gole normlanie na kablu. ide dalej golic smile

aha, porownania to ja nie mam, najwyzej z takim malym badziewkiem na baterie ktorym sie jednego rekawa czegokolwiek nie dalo ogolic na jednych bateriach ...
                • magda-lenka78 Re: golarka do ubrań 18.10.11, 00:18
                  z tym zacięciem i dziurami - fakt, też mi się zdarzyło! no widać mam z tym mpm'mem szczescie albo brak porównania wink też kupowalam w avansie, haha smile
    • megi1979 Re: golarka do ubrań 18.10.11, 12:58
      z tych zalinkowanych mam . Służy od kilku lat, nie narzekam. Golarka sieciowa, kabel się nie wyjmuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka