r345 27.05.04, 13:39 PIlne.CZy zmieści sie w tym wozku 3 latek? Jakie ma wymiary wewnetrzne, nigdzie tego nie moge znalesc?!!! POmocy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kia24 Re: Bebe Car RAiderAT+ 27.05.04, 14:48 Zależy czy miałby w nim spać czy tylko do jeżdżenia na siedząco. Jeśli chodzi o spanie moja 1,5 roczna córeczka mieściła się ledwo-ledwo, podnóżek jest zagięty więc nóżki nie za bardzo mogą za niego wystawać. Do jeżdżenia na siedząco powinien się zmieścić, mój 4 letni synek do niego czasami wsiadał dla zabawy i było ok. Zależy czy duże masz dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka99 Re: Bebe Car RAiderAT+ 27.05.04, 17:20 Duzy 2-latek jeszcze spi w nim, ale pokrycie na nozki juz dawno jest za male. Co do tego kto sie zmiesci - to i duza pieciolatka usiadzie i ma luzno wszerz, ale wzdluz, to oczywiscie nie Ale nogami nie ciagnie po ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia25000 Re: Bebe Car RAiderAT+ 27.05.04, 18:55 Witam, kupując w połowie 2002 wózek kierowałam sie nie tylko modą ale i wielkością.wybrałam Raidera bo to była i chyba jest największa spacerówka na rynku.Znakomicie zdał egzamin jako wózek głeboki ( jeździłam do 9 miesiąca a mógłam dłużej).Spacerówka służy do tej pory i nie mam żadnych zastrzeżeń.Jęśli chcesz znać wymiary to zmierzyłam w tej chwili .Szerokość 37 cm wewnątrz , długość od końca oparcia pod głową az do podnóżka 98 cm.Tak wiec jak widzisz wymiary są chyba znakomite.Wózek zdał egzamin w każdych warunkach (plaża , miasto , góry ).Moja koleżanka jeździ Trackerem w tym wózku jest możliwość wpięcia spacerówki w obie strony.Czasami jej zazdroszczę a czasami nie .Chyba to rzecz gustu.Przy starszym nie zwraca sie na to uwagi.I jeszcze jedno .Serwis znakomity. Kasia i Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś
r345 Re: Bebe Car RAiderAT+ 27.05.04, 20:04 Strasznie wam dziekuje. Wiekszy jest jeszcze Maxi Taxi Speedi ale to 3 kolowiec i bardzo ubogi tzn nic nie ma nawet pajaka jak to 3 kolowce.I cena spora jak na tak ubogie wyposazenie. Raider ma wszystko i mam okazje kupic go za 400zł w stanie naprawde super. Mysle ze to bardzo korzystna cena.Potrzebuje go na miesiac w gory i na miesiac nad morze.Mam 2 latka ale sporego(dlugiego) dlatego pytalam o 3 latka. Dzieki, chyba sie zdecyduje wiec napisze wam jak 1 "spany" spacer wypadl. Slyszalam duzo dobrego o tych wozkach.Podobno swietnie sie prowadza... Jeszcze raz dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
r345 Re: Bebe Car RAiderAT+ 27.05.04, 20:08 Wymiary ma super, jest nawet o 1cm szerszy od Peg Perego a myslalam ze to najszersze wozki. Dlugosc tez ma rewelacyjna. Juz przekonalam sie do zakupu, Odpowiedz Link Zgłoś