Dodaj do ulubionych

Domek dla lalek- KidKraft - opinie

19.10.11, 08:32
Od dawna poszukuję odpowiedniego domku dla lalek.
Domki Barbie odpadają - uważam, iż nie są warte swojej ceny. Chcielibyśmy by domek posłużył córce kilka lat.
Wpadły nam w oko domki drewniane KidKraft - cena jednak dość wysoka. Na zdjęciach wygladają na solidne, jednak chciałabym się dowiedzieć jakie są w realu. Z góry dziękuje za wszelkie opinie
Obserwuj wątek
    • ursgmo Re: Domek dla lalek- KidKraft - opinie 19.10.11, 08:49
      Nie wiem czy Ci to pomoże nie mam jeszcze domku ale mam meble kidkraftu dla córeczki , wszystko naprawdę bardzo solidnie wykonane. Jestem tak zadowolona że kupuję teraz na gwiazdkę ich kuchenkę a w niedalekiej przyszłości i domek . Jestem bardzo spokojna o jakość . Zanim kupiłam meble szukałam opinii i znalazłam same superlatywy o domkach więc uznałam że w takim razie i meble będą ok .
      Zobacz także domki le toy van , chyba są tańsze .
      --
      • robin81 Re: Domek dla lalek- KidKraft - opinie 19.10.11, 09:05
        Zależy nam na domku, który pomieści lalki rozmiaru barbie, a domki le toy van są na mniejsze lalki.
    • ursgmo do bluefox 19.10.11, 10:00
      to ja się spytam z innej beczki : jest szansa na nocny stoliczek z serii nantucket ? brakuje mi go do skompletowania całej serii sad
    • donkaczka Re: Domek dla lalek- KidKraft - opinie 19.10.11, 10:09
      na amazonie maja dobre opinie, poczytaj
      sama mysle, ale za jakies 2 lata, na razie maja mniejszy
    • mtraszka Re: Domek dla lalek- KidKraft - opinie 19.10.11, 14:40
      Fajne domki mają tutaj:
      allegro.pl/listing.php/user?us_id=11609456
      Kupiłam od nich dzisiaj wózeczek i czaję się na ten Gigantyczny Domek 3 piętrowy. Wygląda solidnie.
    • pchlepsotki83 Re: Domek dla lalek- KidKraft - opinie 19.10.11, 14:48
      Ja mam starszy model domku tej firmy od kuzynki, to corcia to juz 3 dziewczynka ktora sie nim bawi,a wyglada jak prawie nowy.
      • robin81 Re: Domek dla lalek- KidKraft - opinie 19.10.11, 16:13
        Dziękuję bardzo za wszelkie opinie. Córa ma skończone 5 lat. Domek strasznie kusi i chyba zamiast kilku prezentów gwiazdkowych dostanie jeden a konkretnysmile Pozdrawiam
    • izunia.8 Re: Domek dla lalek- KidKraft - opinie 20.10.11, 12:24
      szczerze ci powiem ze wartowydac pare zloty wiecej i wiedziec ze zabawk ajest wykonana z naprawde wysokiej jakosci materialow . mialam do czynienia z roznymi zabawkami jednak watro stawiac na te solidne, bezpieczne, na takie ktore nie stanowia zagrozenia dla naszych dzieci i posiadaja certyfikat jakosci. moja siosra ostatnio zamowila taki domek drewniany. W zestawie znajduje się kompletne wyposażenie wnętrza ni etrzeba nic dokupowac, ponieważ zawiera 17 szczegółowo zaprojektowanych elementów wyposażenia. zabawka rewelacyjna rozwija umiejętność kreatywnego myślenia, rozwija zdolności konstruktorskie sama bym takie cos kupila jesli mialabym tylko dzieckosmile z tego co sie orietuje to wyszarpala ta zabawke na misialala
    • ursgmo Re: do bluefox 24.10.11, 11:13
      bleufox napisał:

> Witam,
      >
      > KidKraft w oficjalnej ofercie na Europę nie przewiduje niestety tego stolika, n
      > ie wiedziec czemu.
      > wszystkie mebelki dostepne w dystrybucji na Europę znajdziesz tutaj - zabawki drewniane i meble,
      >
      > Pozdrawiam,
      >
      > Bleufox
      >

no nie wiem , w ofercie amazon i na uk i na niemcy ten stoliczek jest , nie sądzę aby go posiadali z innego źródła niż jakiś dystrybutor na europę
      uważam że to wielki błąd sprowadzanie tylko części oferty , może to zniechęcać do zakupów jeśli ktoś chce mieć komplet nie da się go skomponować , ja za nic nie mogę w innych sklepach znaleźć stoliczka nocnego do maleńkiego przecież łóżeczka nantucket
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka