kiediak 19.10.11, 09:23 Dzisiaj otwarcie, warto jechać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwina79 Re: Futura Park Modlniczka 19.10.11, 17:32 Właśnie wróciłam, a pojechałam rano na otwarcie moim zdaniem warto jechać, ale z samego rana, kiedy wszystko ładnie poukładane i nie trzeba grzebać w stertach ciuchów. Ceny nawet fajne, duży wybór butów (Venezia, Gino Rossi, Kazar, Zebra, Ecco- bardzo dużo butów). Na plus zaskoczyły mnie ceny w Benettonie- płaszcze i kurtki po 99zł!!!! na dziecięcym mały wybór tanich rzeczy, dla dorosłych sporo - bluzki po 19zł, swetry wełniane po 39zł, więc jak na Bennetona ceny naprawdę niskie, no i jest tez mój ukochany Sisley. Ludzi sporo, parking pełen i nie ma gdzie zaparkować. W większości sklepów dodatkowe rabaty -20-30% do cen outletowych. W C&A (nie outletowy) wszystko -20%, fajne rzeczy w Simple i Calzedoni (rajstopki dla dzieci po 4,5 i 6,9). Jak chcesz jeszcze coś wiedzieć to pytaj Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: Futura Park Modlniczka 19.10.11, 18:15 Ja rowniez jestem zaskoczona cenami w Benettonie i zastanawiam sie czy to towar na otwarcie byl w tak doskonalych cenach czy tak juz bedzie. Zastanawiam sie tez ile tam tego zostanie do jutra, bo ludzi tlum, kolejka gigantyczna. Moze ktos wie czy sa zwroty w Venezia? Kupilam 2 pary kozakow i z jednych chyba zrezygnuje, a nie spytalam o mozliwosc zwrotu. Ale pewnie nie ma, skoro w zwyklych sklepach nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ania2518 Re: Futura Park Modlniczka 19.10.11, 18:33 W Reserved jest promocja: druga rzecz za 1 zł. W kolejce do kasy trzeba było stać 2 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Futura Park Modlniczka 19.10.11, 18:38 Ja wystałam się w Benettonie i Calzedonii kiedy zobaczyłam kolejkę w Reserved to nawet nie wchodziłam do sklepu, bo jeszcze coś by mi się spodobało, a nie chciało mi się czekać kilkudziesięciu minut w ogonku. Też jestem ciekawa jak będzie z cenami Benettona później? Odpowiedz Link Zgłoś
maja4021 Re: Futura Park Modlniczka 19.10.11, 21:16 w C&A k[piłam płaszcz-kurtkę za 111zł super fajny wziełam ostatni rozmiar 38 zostały tylko większe , Reserved miałam w rękach kozaki śliczne dla młodej 5 latki i chciałam coś dobrać ale jak postałam pół godziny w kolejce i się nie ruszyłam to zrezygnowałam .W sumie byłam przelotem ,ciekawe czy obniżki będą zawsze czy tylko na otwarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
emiwiki Re: Futura Park Modlniczka 19.10.11, 21:48 Czy w Benettonie można dostać damski płaszcz puchowy w jakiejś atrakcyjnej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Futura Park Modlniczka 20.10.11, 08:36 Tak jak pisałam w Benettonie płaszcze i kurtki były po 99zł, płaszcze głównie wełniane, nie wiem czy inne, które wisiały były puchowe bo nie macałam ich. Te wełniane wizualnie nie powalały na kolana. Strasznie pomięte wisiały, ale ludzie brali A co do obniżek, to ten sklep składa się głównie z outletów więc ceny zawsze będę niższe niż w galeriach handlowych, bo wyprzedawane tam są resztki, które nie sprzedały się w regularnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: Futura Park Modlniczka 20.10.11, 10:43 Tylko ze te sweterki benettona po 39,99 nie wygladały na resztki wprost przeciwnie. Maż kupił sobie 3 a przyznam ze on z tych co raz w roku na zakupy wychodzi i kupuje max 2 niezbedne rzeczy bo przecież on "wszystko ma". Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Futura Park Modlniczka 20.10.11, 12:28 Dokładnie, dlatego moja wypowiedź dotyczy tylko płaszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy Re: Futura Park Modlniczka 21.10.11, 08:46 Dziewczyny, a w którym miejscu w Modlniczce jest ten Futura Park? Niedaleko Witka? Bo myślę jak dojechać - chyba lepiej byłoby od strony Balic. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Futura Park Modlniczka 21.10.11, 16:48 ka_thy napisała: > Dziewczyny, a w którym miejscu w Modlniczce jest ten Futura Park? Niedaleko Wit > ka? Bo myślę jak dojechać - chyba lepiej byłoby od strony Balic. Ten sklep jest tuż obok Leroy Merlin, ten sam wjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: Futura Park Modlniczka 21.10.11, 14:21 Zrobilam dzis drugie podejscie. W Benettonie dolozyli jakies rzeczy, np. plaszczyki dziewczece po 59 zł - przejściowe: fioletowe, turkus, czarne i granatowe. Niestety zostalo juz tylko kilka S i jedna L. Sobie kupilam fajne poncho - na metce 99 (z 499) a przy kasie 39 Pytalam kiedy beda dostawy, ale pani nie byla w stanie mi odpowiedziec. Wydaje jej sie, ze 2 razy w tygodniu, tyle sie dowiedzialam. Odpowiedz Link Zgłoś