Dodaj do ulubionych

Sanki dla 4-latki

19.10.11, 12:39
Może macie jakieś do polecenia?? Chciałabym, żeby były nie za duże i nie za szerokie siedzisko, żeby wygodnie mogła siedzieć okrakiem i ew. hamować z boku nogami. Dobrze zjeżdżające, z płozami które nie zapadają się od razu w śnieg jak słabieje ubity, nie skrecające i mało wywrotne. Bez oparcia już. No i najlepiej jak najlżejsze. Myślałam o jakichś plastikowych, czy ktoś miał może doświadczenie z jakimiś takimi:
wersja tańsza
allegro.pl/sanki-nowy-model-w-super-cenie-kurier-gratis-i1867502504.html
wersja droższa
allegro.pl/sanki-dla-dzieci-crazy-bob-28000-khw-fotelik-i1882885390.html
Ale drewniane, czy metalowe, jeśli macie sprawdzone też mnie interesują.
Obserwuj wątek
    • koza_w_rajtuzach Re: Sanki dla 4-latki 19.10.11, 13:29
      Spora różnica w cenie, a wyglądają praktycznie tak samo.. Chyba wybrałabym jednak tańszą wersję, podejrzewam, że powinna być okej.
      Jako dziecko miałam te sanki wojosport.pl/pl,product,218690,sanki,kozica,mocne,i,wytrzymale,ze,schowkiem.html Lubiłam je bardzo, ale moja babcia ^#%$#@% sprzedała je komuś. Nie wiem czy wszystkie plastikowe sanki tak mają, ale moje różniły się tym od sanek brata, że nie zapadały się pod śnieg (brat miał drewniane z płozami metalowymi), więc nawet jak śnieg nie był ubity, to można było na nich fajnie jeździć, kiedy sanki brata nie chciały jechać wcale. Różnica też polegała na tym, że jednak na ubitej powierzchni sanki brata jeździły jednak szybciej, choć mi to wcale jakoś nie przeszkadzało i tak wolałam swoje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka