Dodaj do ulubionych

skarpetki z silikonem?

26.10.11, 22:24
Czy ktoś używał tych skarpetek? Są dużo tańsze niż sterntaler, wygladają zachęcająco...
Obserwuj wątek
    • afork Re: skarpetki z silikonem? 27.10.11, 07:44
      moi chłopcy w takich chodzą, nie miałam nigdy droższej opcji (sterntaler), ale te są w porządku
    • viki711 Re: skarpetki z silikonem? 27.10.11, 08:07
      a co to za skarpetki, daj linka, czy to zwykłe antypoślizgowe ABSki czy jakieś nowe cudo?
    • mama_amelii Re: skarpetki z silikonem? 27.10.11, 09:35
      Nie takie nowe,bo używałam starszej córce jakies 4 lata temu.Mi się nie podobały,bo do tego silikonu wszystko się kleiło.
      allegro.pl/yo-skarpetki-z-silikonowa-podeszwa-s-i1874533166.html
    • na-maxa Re: skarpetki z silikonem? 27.10.11, 20:39
      Dzięki dziewczynysmile Nie wiem czy ktoś wykasował link czy ja taki gamoń. Chodziło mi o te skarpetki:
      allegro.pl/skarpetki-z-abs-jak-sterntaler-23-24-nowe-wzory-i1884099091.html
      Skarpetki Yo niestety wytrzymały u nas tylko jedno pranie. Później silikon zaczął schodzić. Oczywiście kleiły się do podłogi, a córka nie chciała w nich chodzić bo "mlaszczą". Yo to chińskie skarpetki. Te z linku są polskie! Jeśli któraś używała tych skarpetek to dajcie znać:
      allegro.pl/skarpetki-z-abs-jak-sterntaler-23-24-nowe-wzory-i1884099091.html
      • joasia-ja1974 Re: skarpetki z silikonem? 27.10.11, 21:30
        Ja kupiłam dla córki dokładnie takie z Twojego linka - szare ( chodzi tylko w skarpetach antypoślizgowych, kapci nie mamy ) i niestety są kompletnie do kitu...ślizga się w nich noga tz. skarpeta obraca się na stopie w którą chce stronę i się ciągle zsuwały, jakieś są śliskie - kiepski materiał jak na takie skarpety, osobiście ich nie polecam. U nas YO się sprawdzają, kupuję po kilka par, piorę na lewą stronę i nic nam się nie klei, fakt nie są wytrzymałe tak jak STERNTALER ale tanie i można większa ilość kupić.
      • eesti_2005 Re: skarpetki z silikonem? 27.10.11, 21:36
        Skarpetki Sterntaler są już od 20zł, więc tylko 2zł droższe od tych zalinkowanych. To chyba nie są dużo tańsze...?
    • myga82 Re: skarpetki z silikonem? 30.10.11, 15:46
      U mojej rocznej córki te skarpetki świetnie się sprawdzają, pod warunkiem, że są zakładane na rajstopki. Są często prane (na lewą stronę), silikon się nie spiera, do podeszwy nic się nie czepia.
    • na-maxa Re: skarpetki z silikonem? 03.11.11, 20:34
      Hejsmile A więc dziewczynysmile Kupiłam te skarpetki. W aukcji napisane dość enigmatycznie, ale rzeczywiście produkowane są w Polsce przez włoską firmę. Jakością nie odbiegają od Sterntalerek. Córka w nich tak samo pewnie chodzi i nie ślizga się. Po wypraniu nadal trzymają fason. Silikon nie zmienił się. Z czystym sumieniem mogę polecić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka