bladyroz 28.10.11, 16:29 w dniach 29-30 października na wszystko; nie sumuje się z innymi rabatami. Ja zamierzam kupić ruszające sie LPS, chyba sie opłaca ze zniżką ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinga_owca Re: SMYK -20% z karta payback i kuponem 28.10.11, 17:49 ja dostałam info smsem od payback trzeba okazac smsa i kartę Odpowiedz Link Zgłoś
bladyroz Re: SMYK -20% z karta payback i kuponem 28.10.11, 18:32 ja mam z newslettera paybacku Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: SMYK -20% z karta payback i kuponem 28.10.11, 19:07 Kinga czy mogłabys wpisac tresc sms i podac kto jest nadawcą? Lub czy ktos tak dobry posle mi na gazetowego kupon z newslettera? Nie moge namierzyc go na stronie. Jesteśmy w programie, ale okazalo sie ze moj maz szybko kasuje maile i sms'y od paybacka, bo mu zasmiecają skrzynke... Odpowiedz Link Zgłoś
szurkas do bladyroz 28.10.11, 19:11 czy na tym kuponie jest cos napisane ze on jest wlasnie podporzadkowany do Twojej karty ? Jesli nie to mozesz go przeslac mi na poczte ? szurkas@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
megi1979 Re: do bladyroz 28.10.11, 19:35 na kuponie jest info - oferta jest ważna po okazaniu wydrukowanego zaproszenia i karty payback. Mój kod ma końcówkę 000436. Czy Wy macie inne???? Odpowiedz Link Zgłoś
szurkas Poprosze o maila z kuponem 28.10.11, 19:51 Dziewczyny mozecie przeslac mi ten kupon ? na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: SMYK -20% z karta payback i kuponem 28.10.11, 19:57 Bardzo proszę o przesłanie kuponu na tweety_28@gazeta.pl Nie wiem dlaczego ale ani ja ani mąż nic nie dostaliśmy, a jesteśmy w programie Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
mon-ika78 Re: SMYK -20% z karta payback i kuponem 28.10.11, 20:15 Ja też poproszę jeśli można m.oni@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
jowitka345 Re: SMYK -20% z karta payback i kuponem 28.10.11, 20:19 ja też poproszę na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 spróbujcie otworzyć stronę z linka 28.10.11, 20:31 zapr1190.kupon.payback.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: spróbujcie otworzyć stronę z linka 28.10.11, 21:09 wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: spróbujcie otworzyć stronę z linka 28.10.11, 21:18 Dzieki Jesli chcecie otrzymywac sms/newsletter trzeba zaznaczyc 2 kwadraciki na stronie paybacka po zalogowaniu sie na swoje konto. Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Treść smsa ? 29.10.11, 08:27 Czy mógłby ktoś podać treść sms-a bo ja niestety nie mam w domu drukarki i nie mogę wydrukować kuponu , a wybieram się właśie na zakupy Bardzo proszę o szybką odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
modrooczka Re: Treść smsa ? 29.10.11, 13:42 Bardzo dziękuję, akurat muszę skorzystać i baaardzo mi się przyda Odpowiedz Link Zgłoś
jowitka345 Re: SMYK -20% z karta payback i kuponem 29.10.11, 21:09 dziewczyny byłam dzisiaj w Smyku, kupiłam parę rzeczy i rabat z tym kuponem i karta payback dostałam... 50% . i Pani mi jeszcze kupon oddała bo cyt: jeszcze jutro jest ważny Wy tez tak miałyście?? Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: SMYK -20% z karta payback i kuponem 29.10.11, 22:29 Ja nic ciekawego nie znalazłam. Oddałam swój kupon młodemu małżenstwu, ktore najpierw popatrzyło sie na mnie podejrzliwie, potem wzieło kupon myslac cały czas ze sa chyba w ukrytej kamerze Czułam sie jakbym była akwizytorem ktory chce im cos wcisnac... od tej pory takie kupony bede wyrzucac... Odpowiedz Link Zgłoś
modrooczka Re: SMYK -20% z karta payback i kuponem 29.10.11, 23:25 No jak zwykle, pani w kasie naszym carem i bogiem. Ja dostałam 20% czyli tyle ile miało być, ale kupon pani zabrała i opisała moim nazwiskiem, że wykorzystany. Czyli można jeszcze jutro czy nie? Dziwne, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: SMYK -20% z karta payback i kuponem 29.10.11, 23:36 Ja dostałam 20% zniżki (zgodnie z kuponem) i kupon mi Pani oddała mówiąc, że jeszcze mogę z niego skorzystać dziś lub jutro. Jeśli jeszcze jutro chcesz skorzystać ze znizki to wydrukuj kupon raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
bladyroz do jowitka345 30.10.11, 07:56 czy dobrze myślę, że chyba zsumowali Tobie na kasie rabaty? Niby ta promocja tego nie obejmuje rzezcy przecenionych, ale kto wie jak kasa to nalicza Ja kupiłam na takiej samej promocji gre w empiku - była juz przeceniona, a na kasie wyszło jeszcze 20% mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: do jowitka345 30.10.11, 08:25 Co do promocji i sumowania, to Smyk nie ma chyba jednolitej procedury. W kazdym jest inaczej. Kiedys w jednym mi pani zsumowala razem z karta rabatowa, jaka posiadam, w innym sklepie powiedziano mi, ze jest to absolutnie niemozliwe. Przy zwrotach rzeczy, zakupionych z rabatem, tez byly niezle fikolki, bo mi Pani bzdurki jakies opowiadala, ze nie mozna, choc w innym sklepie mozna. W koncu i tak przyjela, tylko musiala nieco pokombinowac, pewnie sie jej nie chcialo. Irytuje mnie balagan, jaki maja oraz bardzo slabiutka obsluga - niektore panie zachowuja sie jak ksiezniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
jowitka345 Re: do jowitka345 30.10.11, 10:56 ja nie wiem co oni tam sumowali, dodawali czy odejmowali bo nie widzałam monitorka Pani sama była zdziwiona, ze tak mało no ale ja nie będę sie przecież domagać, że miało być 20 % co do obsługi.. tez mnie wczoraj wkurzyła jedna siksa.... bo stała przy kasie i się kręciła.. przy drugiej kasie stał jeden klient którego druga Pani obsługiwała, ja stoję przy tej pustej kasie u tej siksy a ona sie kręci i kręci i patrzy na mnie i nagle odwróciła sie na pięcie i idzie... pytam sie czy kasa jest nieczynna? ona, ze tak... więc jej powiedziałam, ze mogła mi od razu powiedzieć a nie ja stoję i stoję a ona się na mnie patrzy i odchodzi bez słowa. A tam w tej drugiej kasie już zdążyła ustawić się niezła kolejka i za mną też.. wrrr Odpowiedz Link Zgłoś
jowitka345 Re: do jowitka345 30.10.11, 16:20 ...i dodam jeszcze, ze nie kupiłam rzeczy przecenionych tylko w pełnej cenie Odpowiedz Link Zgłoś