amelkalive 31.10.11, 11:26 w tym roku mam zamiar kupic sztuczna choinke ale zupelnie nie wiem jaka wysokosc 180cm macie sprawdzonych sprzedawców na allegro? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matyldamoja Re: Choinka jaka 31.10.11, 11:50 zależy czy do bloku czy do domu jednorodzinnego? do bloku 180 myślę że wystarczy, a swoją drogą - bez urazy - w święta powinna być "żywa" choinka, pachnie cały dom - daje nastrój.... Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_s Re: Choinka jaka 31.10.11, 13:06 jeśli chodzi o sprzedawców, to ja zamówiłam właśnie, więc jak poczekasz to Ci napiszę czy ładna Zamawiałam 220, bo w domu 180 dla nas za niska. A wcale nie uważam, ze żywa jest lepsza, jeżeli ma się małe dzieci pełzające po podłodze i biorące wszystko do buzi co po drodze napotka to nie koniecznie fajna.... Odpowiedz Link Zgłoś
renia_02 Re: Choinka jaka 31.10.11, 13:03 Nie wiem skąd jesteś, ale ja kupiłam piękną choinkę w Koziegłowach ( miejscowość na śląsku, która słynie z produkcji choinek). Poszukaj w nesie, niektóre tamtejsze sklepy sprzedaja internetowo. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiamig27 Re: Choinka jaka 31.10.11, 17:14 Zapraszam do naszych sklepów,choinki pochodzą prosto od producenta z wyżej już wymienionych Koziegłów www.choinkionline.pl sklep.choinki-sosna.pl/index.php?idz_do=sklep&id_kat=10 Sprzedajemy również na allegro: allegro.pl/listing.php/user?us_id=20821725 Odpowiedz Link Zgłoś