Dodaj do ulubionych

Real - gazetka

04.11.11, 11:52
Dziewczyny wybieram się specjalnie do Reala po zakupy prezentowe. Żeby zredukować koszty dojazdu od razu kupię prezenty gwiazdkowe. Czy coś z gazetki jest godne uwagi.
www.real.pl/gazetki-i-katalogi/
Ja planuję zakup prezentu urodzinowego Duplo Chatka Puchatka, Duplo Sklep z Warzywami. Czy coś jeszcze przykuło Waszą uwagę. Mam dzieci do obdarowania w wieku 8 (dziewczynka), 5 (chłopiec) i 1,5 roku (dziewczynka).
I jeszcze inne pytanie czy obecnie w realu są ubrania Tchibo typu kurtki, bielizna narciarska itd.
Obserwuj wątek
    • alkara Re: Real - gazetka 04.11.11, 12:31
      W Realach nie ma już rzeczy Thibo, chyba że trafią się te z wyciętymi metkami ale o już normalnie na poszczególnych działach.
    • mirtillo1983 Re: Real - gazetka 04.11.11, 21:02
      ja dziś byłam niestety nie ma wszystkich zabawek jeszcze sklepie sad ale kupilam to co chcialam czyli 2x Barbie weterynarkę z pandami z pierwszej strony za 59.95 zamiast 109 oraz 2x przyrząd gimnastyczny Playskool za 60zł zamiast 90zł z allegro smile
      Zawiodłam się na lego bo nie było większości, ale Kubuś Puchatek był.
      Większość cen nie była pozmieniana na niższe, ale dobrze, że są czytniki smile

jeszcze tylko lego duplo w pudełku za dobrą cenę i Mikołaj 2011 załatwiony smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka