piotr2-live
11.11.11, 11:32
Szanowni Internauci,
Jeżeli ktoś z Was szuka szlafroka i natrafi na produkt firmy Greno, proszę uważać. Ja kupiłem i straciłem 300 PLN. Szlafrok wyprałem przed pierwszym założeniem (ze względów higienicznych) i wyjąłem go z pralki w dwóch częściach. Zaznaczam, że był parny oddzielnie - bez żadnych innych ubrań - zatem uszkodzenie mechaniczne nie wchodzi w grę. Reklamacji nie uwzględniają, a więc ostrzegam przed jakimkolwiek zakupem produktów firmy Greno. Możecie obejrzeć sobie zdjęcia jak to ładnie wyglądało po pierwszym praniu - nawet nie miałem go na sobie. Zakupiłem ten "wspaniały" produkt przez internet.
Zakupiłem nowy szlafrok i firma, która mi go sprzedała, potwierdziła, po usłyszeniu mojej historii, iż wycofali się ze sprzedaży szlafroków Greno dwa lata temu, gdyż mieli podobne przypadki i reklamacje od klientów. Zatem to nie pierwszy raz, a to usilnie starał mi się wmawiać handlowiec. Wkrótce opublikuję filmik z tego przypadku na You Tube.
Jeżeli macie podobne przypadki z tą czy inna firmą, zachęcam, aby publikować takie wiadomości, gdyż może pozbędziemy się naciągaczy sprzedających buble.
Ostrzegam również wszelkich dystrybutorów, którzy posiadają w swojej ofercie produkty firmy Greno.
Więcej na - szlaforki.blogspot.com/2011/11/wwwgrenopl.html