Dodaj do ulubionych

co kupić ?

19.11.11, 09:21
co kupujecie na gwiazdkę swoim nastolatkom ? Mi w tym roku zabrakło pomysłów. Gry komputerowe zdecydowanie odpadają.

"Dopóki walczysz, jesteś zwyciężcą" — św. Augustyn
Obserwuj wątek
    • kroliczyca80 Re: co kupić ? 19.11.11, 10:42
      Ja mam problem z 18-letnią szwagierką i 17-letnim bratemuncertain Młodsze nastolatki pewnie będą zadowolone z modnych ostatnio bransoletek typu lilou, zestawów do makijażu (np. duzy wybór niedrogich, markowych palet w ładnych puzderkach jest na strawberry), bonów do sieciówek (H&M, Reserved itd). Z chłopcami jest gorzej, nie mam pomysłu.
      • ursgmo Re: co kupić ? 19.11.11, 11:13
        Zależy jeszcze w jakim wieku te nastolatki bo mogą mieć 11 albo i 19 , no i jakiej płci też nie napisałaś. Ja mam córkę 14 lat i np kolorowych kosmetyków w tym wieku nie uznaję ale młoda uwielbia wszelakie pachnące zestawy do kąpieli , kosmetyki do włosów czy do twarzy do cery z problemami , po za tym wszystko co służy do słuchania muzyki , ciuchy , torebki , biżuterię , można kupić szkatułkę na biżuterię .
        Jestem przeciwna dawaniu pieniędzy i tu dobrym pomysłem są bony do sieciówek czy to do odzieżowych czy też np do empiku.
        Dla chłopca fajne gadżety są tu www.toys4boys.pl/
    • kinga_owca Re: co kupić ? 19.11.11, 11:15
      mam 4 szt nastoletnich chrzesniakow, 3 chłopów i 1 dziewczynę
      gdy pytam ich rodziców "co oni chcą na giazdkę" to słyszę jedynie "weź mnie nie denerwuj" smile
      więc my tradycyjnie damy kasę, bo to im najbardziej potrzebne, jak sami zainteresowani twierdzą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka