Dodaj do ulubionych

Prośba o zakup bolerka w Zarze

23.11.11, 13:08
Dziewczyny błagam pomóżcie! Byłam dzisiaj w Zarze i widziałam tam bolerko dziewczęce w kolorze złotym, tylko już nie było dużych rozmiarów. Potrzebowałabym na 9-10 lub 11-12. Pasowałoby jej idealnie do sukienki na święta. Oczywiście zwracam wszystkie koszty ewentualnej wysyłki. Błagam, jeśli wybieracie się do Zary i nie sprawi Wam to kłopotu, to rozejrzyjcie się. To link do bolerka
www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-I2011/118205/469504/METAL%2BTHREAD%2BBOLERO
Z tym, że w rzeczywistości ma inny kolor, jest złote (bardziej żółte).
Możecie pisać na gazetowy, to prześlę nr telefonu. Jeszcze raz bardzo proszę!
Obserwuj wątek
    • malwina79 Re: Prośba o zakup bolerka w Zarze 23.11.11, 14:01
      Poproś w Zarze, zeby sprawdzili Ci w którym mieście w Polsce jest potrzebny Ci rozmiar, zadzwoń tam i poproś o odłożenie do końca nastepnego dnia. Nalepiej niech będą to jakieś większe miasta i wtedy konkretnie poproś na forum. Powiem szczerze, ze gdybyś napisała taką szczegółową prośbę to mogłabym ci podjechać i odebrać, ale zazwyczaj nie mam czasu, aby krążyć po zarze i szukać czegoś z wirtualnego zdjęcia smile
      • motylka09 Re: Prośba o zakup bolerka w Zarze 23.11.11, 18:01
        Dzięki za radę. Nie wiedziałam, że tak można. A mogę wiedzieć z jakiego miasta jesteś? Może akurat by się udało. Dziękuję za odzew.
        • malwina79 Re: Prośba o zakup bolerka w Zarze 23.11.11, 18:07
          Kraków smile i najbliżej mam do Bonarki.
          • motylka09 Re: Prośba o zakup bolerka w Zarze 23.11.11, 18:18
            Ok, jutro będę w Galerii, to podejdę do Zary i poproszę, żeby mi sprawdzili. Dzięki za chęci smile
      • motylka09 podziękowania dla malwina79 i viky.christina7 08.12.11, 20:53
        Chciałabym bardzo serdecznie podziękować obu dziewczynom za pomoc. Najpierw jedno bolerko odebrała mi malwina79, ale niestety, gdy dotarło do mnie okazało się, że ma wadę-jeden rękaw krótszy. Wtedy z pomocą przyszła viky.christina7, która kupiła mi bolerko w Katowicach, już do mnie dotarło. Tym razem bez żadnych wad. Wielkie dzięki Dziewczyny!! Kochane jesteście!
    • kamelia04.08.2007 Re: Prośba o zakup bolerka w Zarze 23.11.11, 18:30
      na mojej francuskiej stronie są dostepne wszystkie rozmiary
      • motylka09 Re: Prośba o zakup bolerka w Zarze 23.11.11, 18:35
        Rozumiem, że mieszkasz we Francji? Chyba wysyłka wyszłaby mi za drogo. W każdym razie dziękuję za chęci.
        • kamelia04.08.2007 Re: Prośba o zakup bolerka w Zarze 23.11.11, 18:44
          samo bolerko kosztuje prawie 18€, do tego koszty przesyłki w Heksagonie: 4 €, plus koszty przesyłki do PL - jest to małe, to max. 6€
    • motylka09 a kto mógłby mi odebrać to w Warszawie? 23.11.11, 22:15
      A jeśli któraś z Was by mogła, to gdzie ewentualnie byłoby najwygodniej? Tzn. gdybym wcześniej zadzwoniła i byłoby odłożone, tylko odebrać i wysłać.
      • viki.christina7 Re: a kto mógłby mi odebrać to w Warszawie? 23.11.11, 22:26
        jeśli Cie interesuje wysyłka z katowic i bedzie w sklepie w silezji, to moge podjechac i kupic smile
    • motylka09 malwina79 24.11.11, 15:39
      Byłam w Zarze i tak ja radziłaś zapytałam dostępność bolerka i jest w Bonarce, pani odłożyła mi do jutra wieczora. Będziesz mogła je odebrać i wysłać? Bardzo proszę!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka