beakarp 04.12.11, 13:17 allefree.pl/galeria/385073/8 Ktoś się na tym zna??? Poszukuję super ciepłych butów dla młodego, a to akurat jego rozmiar Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: UGG allegro - oryginał? 04.12.11, 13:51 z oryginalnymi ugg nie mają nic wspólnego niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: UGG allegro - oryginał? 04.12.11, 13:57 w tej chwili na all sa 4 aukcje z oryginałami w tym jedne nowe.reszta podróby a te to juz szczyt za taka cenę: Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: UGG allegro - oryginał? 04.12.11, 14:05 dla ułatwienia gdybys kupowała nowe ugg- cen najtanszych dzieciecych- modelu classic to ok.100 funtów +/- 10%. zadko kiedy sa obnizki na klasyczne wzory i kolory. oryginalne ugg nie mają zadnych woreczków przeciwkurzowych i doczepianych kartonowych metek.napis na naszywce z tyłu buta to 3 literki "ugg" bez zadnych dodatkowych napisów w stylu "australian, merino, wool, empire itp". podeszwa z wzorem słoneczka i literka "R" w kółku, w środku metka z rozmiarem, w nowszych butach z hologramem i napisem"made in China, Vietnam"-na pewno nie Australia ja kupiłam niedawno dla syna oryginały używki w swietnym stanie ,teraz szukam dla córki ,sobie kupiłam nowe-jestem wiec w temacie uggów Odpowiedz Link Zgłoś
vanilka89 Re: UGG allegro - oryginał? 04.12.11, 14:46 patatajowa, wrzuc te aukcje z orginalnymi ugg, jak tu nie chcesz to na gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
beata_17 Re: UGG allegro - oryginał? 04.12.11, 15:40 Jak dla mnie te buty maja bardzo sliska podeszwe, nie kupilabym dla dziecka. W ubieglym roku musialam bardzo uwazac zeby nie skrecic nogi, w tym roku co innego bo nie ma sniegu - cieplutko i wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
beakarp Re: UGG allegro - oryginał? 04.12.11, 18:58 Dziękuję A możecie mi polecić jakieś buty np krajowe, które będą miały ocieplenie z prawdziwego barana? Okolice rozmiaru 25 Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: UGG allegro - oryginał? 04.12.11, 20:02 na all kupisz buty tego typu z naturalna wełną i tez pewnie bedą ciepłe-trzeba szukac. mnie dziwi ze z naszych polskich owiec szyja roznego rodzaju kapcie a jeszcze nikt nie wpadł zeby szyc kozaczki typu ugg Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: UGG allegro - oryginał? 04.12.11, 21:19 Dziecku takie walonki? Komicznie to musi wyglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: UGG allegro - oryginał? 04.12.11, 23:33 Inverno? allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=inverno&category=1469 Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: UGG allegro - oryginał? 04.12.11, 23:55 fajne, ale dziewczyna szuka dziecięcych.... Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: UGG allegro - oryginał? 04.12.11, 23:54 nie,nie te walonki to jako przykład rękodzieła naszych górali-co sie robi- a co moznaby Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: UGG allegro - oryginał? 05.12.11, 12:24 Ano, tak pomyślałam, ale wyobraziłam sobie dziecko w tych butach i strasznie mnie to rozśmieszyło Odpowiedz Link Zgłoś
mardini Re: UGG allegro - oryginał? 05.12.11, 09:45 Moze nie krajowe ale ja swojemu malemu kupilam te www.goertz.de/Schuhe/Mädchen/EMU/Boots%20LITTLE%20CREATURE/grün/0000066116101,de_DE,pd.html?cgid=ALL_PRODUCTS&opt=search niby dla dziewczynek ale on zachwycony tymi aplikacjami ,bardzo wygodne i futerko cieple i mieciutkie. Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: UGG allegro - oryginał? 05.12.11, 10:25 Te z zalaczonej przez ciebie aukcji to sa buty UGG, ale nie firmy UGG. W Australi na wszystkie tego typu buty mowi sie ugg, podobnie jak w Polsce z butami sportowymi - na wszystko mowi sie 'adidasy' Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: UGG allegro - oryginał? 05.12.11, 10:45 Jak to nie ma firmy UGG? To jak wytlumaczyc te dwie strony: www.uggaustralia.com/oraz www.emuaustralia.com/? I dlaczego EMU i UGG maja inne logo z tylu buta? Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: UGG allegro - oryginał? 05.12.11, 10:59 A gdzie ja napisalam ze nie ma firmy ugg? Buty z aukcji sa butami typu ugg, ale nie firmy UGG, tylko produkcji jakiejs lokalnej australijskiej firmy. Jeszcze raz napisze - w oz wszystkie takie owcze walonki nazywaja sie ugg. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: UGG allegro - oryginał? 05.12.11, 11:03 eo_wina napisała: > Jak to nie ma firmy UGG? a kto tu napisal że nie ma takiej firmy???? > To jak wytlumaczyc te dwie strony: > www.uggaustralia.com/oraz > www.emuaustralia.com/? > I dlaczego EMU i UGG maja inne logo z tylu buta? bo to dwie różne firmy i rózne buty? na stronie uggaustralia.com mozna sobie podejrzec jak wyglądają oryginalne ugg, ile kosztują i w jakich sklepach online mozna kupic oryginalne buty tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: UGG allegro - oryginał? 05.12.11, 11:06 www.uggaustralia.com/beware-cheap-ugg-boots-for-sale/counterfeit-education,default,pg.html tu mozna sobie poczytac o podróbkac- jak je odróżnić i pooglądac Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: UGG allegro - oryginał? 05.12.11, 11:43 Moje pytanie odnosnie nieistnienia firmy UGG odnioslam do wypowiedzi pyzy_uk: >>Autor: pyza_uk 05.12.11, 10:2 Te z zalaczonej przez ciebie aukcji to sa buty UGG, ale nie ma firmy UGG. >> Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina cofam...sorry 05.12.11, 11:47 Jezu, cofam, sorry, ale nie wiem czemu dodalo sie i w moich oczach o potem w cytacie (SKOPIOWANYM!!!) slowko "ma" - a to zmienia postac rzeczy. Przepraszam pyze_uk za zamieszanie I bija sie w pierwsi Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: cofam...sorry 05.12.11, 13:29 E tam, e tam, po co zaraz sie bic po piersiach Odpowiedz Link Zgłoś
beakarp Re: UGG allegro - oryginał? 05.12.11, 11:28 Generalnie nie muszą wyglądać jak Ugg czy Emu, ale powinny mieć ocieplenie z futra naturalnego. Ktoś takie widział? Podobno nasza Antylopa czy Kornecki miewają naturalne futerko.... Odpowiedz Link Zgłoś