Dodaj do ulubionych

UGG allegro - oryginał?

04.12.11, 13:17

allefree.pl/galeria/385073/8
Ktoś się na tym zna??? Poszukuję super ciepłych butów dla młodego, a to akurat jego rozmiar
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: UGG allegro - oryginał? 04.12.11, 13:51
      z oryginalnymi ugg nie mają nic wspólnego niestety...
      • patatajowa Re: UGG allegro - oryginał? 04.12.11, 13:57
        w tej chwili na all sa 4 aukcje z oryginałami w tym jedne nowe.reszta podróby a te to juz szczyt za taka cenę:
        https://img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/72/97/17/1972971776
        • patatajowa Re: UGG allegro - oryginał? 04.12.11, 14:05
          dla ułatwienia gdybys kupowała nowe ugg- cen najtanszych dzieciecych- modelu classic to ok.100 funtów +/- 10%. zadko kiedy sa obnizki na klasyczne wzory i kolory.
          oryginalne ugg nie mają zadnych woreczków przeciwkurzowych i doczepianych kartonowych metek.napis na naszywce z tyłu buta to 3 literki "ugg" bez zadnych dodatkowych napisów w stylu "australian, merino, wool, empire itp".
          podeszwa z wzorem słoneczka i literka "R" w kółku, w środku metka z rozmiarem, w nowszych butach z hologramem i napisem"made in China, Vietnam"-na pewno nie Australia wink
          ja kupiłam niedawno dla syna oryginały używki w swietnym stanie ,teraz szukam dla córki ,sobie kupiłam nowe-jestem wiec w temacie uggów smile
          • vanilka89 Re: UGG allegro - oryginał? 04.12.11, 14:46
            patatajowa, wrzuc te aukcje z orginalnymi ugg, jak tu nie chcesz to na gazetowy smile
            • beata_17 Re: UGG allegro - oryginał? 04.12.11, 15:40
              Jak dla mnie te buty maja bardzo sliska podeszwe, nie kupilabym dla dziecka. W ubieglym roku musialam bardzo uwazac zeby nie skrecic nogi, w tym roku co innego bo nie ma sniegu - cieplutko i wygodnie.
    • beakarp Re: UGG allegro - oryginał? 04.12.11, 18:58
      Dziękujęsmile
      A możecie mi polecić jakieś buty np krajowe, które będą miały ocieplenie z prawdziwego barana? Okolice rozmiaru 25
      • patatajowa Re: UGG allegro - oryginał? 04.12.11, 20:02
        na all kupisz buty tego typu z naturalna wełną i tez pewnie bedą ciepłe-trzeba szukac.
        mnie dziwi ze z naszych polskich owiec szyja roznego rodzaju kapcie
        https://www.magasin-polonais.com/photo/product_big/7/c/c/1_7cc18e479fab.jpg
        a jeszcze nikt nie wpadł zeby szyc kozaczki typu ugg wink
        • gaga-sie Re: UGG allegro - oryginał? 04.12.11, 21:19
          Dziecku takie walonki? Komicznie to musi wyglądać...
          • barbi1 Re: UGG allegro - oryginał? 04.12.11, 23:33
            Inverno?

allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=inverno&category=1469
            • patatajowa Re: UGG allegro - oryginał? 04.12.11, 23:55
              fajne, ale dziewczyna szuka dziecięcych....
          • patatajowa Re: UGG allegro - oryginał? 04.12.11, 23:54
            nie,nie wink te walonki to jako przykład rękodzieła naszych górali-co sie robi- a co moznaby smile
            • gaga-sie Re: UGG allegro - oryginał? 05.12.11, 12:24
              Ano, tak pomyślałam, ale wyobraziłam sobie dziecko w tych butach i strasznie mnie to rozśmieszyłosmile
      • mardini Re: UGG allegro - oryginał? 05.12.11, 09:45
        Moze nie krajowe ale ja swojemu malemu kupilam te www.goertz.de/Schuhe/Mädchen/EMU/Boots%20LITTLE%20CREATURE/grün/0000066116101,de_DE,pd.html?cgid=ALL_PRODUCTS&opt=search niby dla dziewczynek ale on zachwycony tymi aplikacjami ,bardzo wygodne i futerko cieple i mieciutkie.
    • pyza_uk Re: UGG allegro - oryginał? 05.12.11, 10:25
      Te z zalaczonej przez ciebie aukcji to sa buty UGG, ale nie firmy UGG. W Australi na wszystkie tego typu buty mowi sie ugg, podobnie jak w Polsce z butami sportowymi - na wszystko mowi sie 'adidasy' wink
      • eo_wina Re: UGG allegro - oryginał? 05.12.11, 10:45
        Jak to nie ma firmy UGG?
        To jak wytlumaczyc te dwie strony:
        www.uggaustralia.com/oraz
        www.emuaustralia.com/?
        I dlaczego EMU i UGG maja inne logo z tylu buta?
        • pyza_uk Re: UGG allegro - oryginał? 05.12.11, 10:59
          A gdzie ja napisalam ze nie ma firmy ugg?
          Buty z aukcji sa butami typu ugg, ale nie firmy UGG, tylko produkcji jakiejs lokalnej australijskiej firmy. Jeszcze raz napisze - w oz wszystkie takie owcze walonki nazywaja sie ugg.

• patatajowa Re: UGG allegro - oryginał? 05.12.11, 11:03
          eo_wina napisała:

> Jak to nie ma firmy UGG?
          a kto tu napisal że nie ma takiej firmy????
          > To jak wytlumaczyc te dwie strony:
          > www.uggaustralia.com/oraz
          > www.emuaustralia.com/?
          > I dlaczego EMU i UGG maja inne logo z tylu buta?
          bo to dwie różne firmy i rózne buty?
          na stronie uggaustralia.com mozna sobie podejrzec jak wyglądają oryginalne ugg, ile kosztują i w jakich sklepach online mozna kupic oryginalne buty tej firmy.
          • patatajowa Re: UGG allegro - oryginał? 05.12.11, 11:06
            www.uggaustralia.com/beware-cheap-ugg-boots-for-sale/counterfeit-education,default,pg.html
            tu mozna sobie poczytac o podróbkac- jak je odróżnić i pooglądac
            • eo_wina Re: UGG allegro - oryginał? 05.12.11, 11:43
              Moje pytanie odnosnie nieistnienia firmy UGG odnioslam do wypowiedzi pyzy_uk:
              >>Autor: pyza_uk 05.12.11, 10:2
              Te z zalaczonej przez ciebie aukcji to sa buty UGG, ale nie ma firmy UGG. >>
              • eo_wina cofam...sorry 05.12.11, 11:47
                Jezu, cofam, sorry, ale nie wiem czemu dodalo sie i w moich oczach o potem w cytacie (SKOPIOWANYM!!!) slowko "ma" - a to zmienia postac rzeczy.
                Przepraszam pyze_uk za zamieszanie smile I bija sie w pierwsi smile
                • pyza_uk Re: cofam...sorry 05.12.11, 13:29
                  E tam, e tam, po co zaraz sie bic po piersiach big_grin
    • beakarp Re: UGG allegro - oryginał? 05.12.11, 11:28
      Generalnie nie muszą wyglądać jak Ugg czy Emu, ale powinny mieć ocieplenie z futra naturalnego. Ktoś takie widział? Podobno nasza Antylopa czy Kornecki miewają naturalne futerko....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka